Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezeli są chetni z okolicy Torunia to jak Bigosik mogłaby zawieź to super mogłabym z nia pojechac dla towarzystwa, a Fokus naprawde fajny psiak, W. mowi że jak by miala wybierac to wolałaby sbie zotawic własnie jego , a nie Burysia, ale wie że Burys nigdzie nie znajdzie domku.

Agatko prosze pamietaj o tym pisemku w sprawie płytek dla W. bo ona najpierw chce sobie tam gdzie jest buda wyłożyc chodnik żeby nie było błota, a psy na razie w komórce.

Posted

sdal2 napisał(a):
jezeli są chetni z okolicy Torunia to jak Bigosik mogłaby zawieź to super mogłabym z nia pojechac dla towarzystwa, a Fokus naprawde fajny psiak, W. mowi że jak by miala wybierac to wolałaby sbie zotawic własnie jego , a nie Burysia, ale wie że Burys nigdzie nie znajdzie domku.

Agatko prosze pamietaj o tym pisemku w sprawie płytek dla W. bo ona najpierw chce sobie tam gdzie jest buda wyłożyc chodnik żeby nie było błota, a psy na razie w komórce.

Ok, trzeba się tylko dogadać kiedy, żeby TZ pasowało, bo on jest kierowcą. Rozmawiałam z nim, powiedział ,że podwiezie Fokusia. Trzeba mieć na względzie, że w tygodniu robi do 15-stej. Sdal pewnie,że lepiej jakbyś jechała,w końcu Fokus Ciebie zna - lepiej zniesie podróż:lol:

Posted

Sylwia, nadal jesteśmy gotowi wziąć jedna sukę od \szeryfowej, tylko musicie ja przywieźć. Pismo gdzies mi zginęło, wyslij mi jeszcze raz, załatwię to napewno.

Posted

W przyszłym tygodniu biore sie za porzadkowanie watku psięcińskiego. Fokus bedzie zgłoszony do adopcji zagranicznej. Trzeba tez ruszyć suki od szeryfowej. Sylwia spytaj walczakowej czy weźmie jedna sukę po sterylce na tydzień. Być moze estotka zgodzi się wziąć drugą na Dt. Zbierajcie kasę bo będzie potzrebna.

Trzymajcie się dziewczyny1

Posted

Walczakowa powiedziała że może wziąśc na dniach dwie suki do omórki bo Buryś juz siedzi w budzie, zresocjalizowała by je przez parę dni i jedna by6 mogła pojechac do staruszka tak jak było w planach.

Posted

a co do tych sterylek to pogadaj z moim szefem , teraz jemu trzeba powiedziec pare dni wcześniej , żeby znalazł duzo czasu i mógł się na tym skupic.

Posted

A kiedy Walczakowa je weźmie?

z szefem pogadam, ale czy sa pieniądze? Cos tam chyba zostało, jak dobrze pamiętam. Weżmiemy suczkę, musimy tulko przewieźć budę do przytuliska

Posted

U nas od wczoraj pojawiła sie bezdomna suczka średniej wielkosci wyglądem przypomina terierka , biala w czarne łatki , bardzo płocha jak sie ją woła to macha ogonkiem , ale nie podejdzie bliżej niz na 5 m. Mysle że ma ok. 1 roku, dalam jej jedzonko i wode do picia , jak mi sie uda ja zlapac czy ją przyjmiecie do Barego, bo zaraz będzie w ciązy , bo juz sie kręcą koło niej psy.

Posted

Agatko proszę Cie skontaktuj sie z panią Tyszkiewicz , bo odemnie nie odbiera mejli i nie wiem co ze Śniezką, a tak wogóle to ten watek zrobił się jednoosobowy.

Posted

sdal2 napisał(a):
Agatko proszę Cie skontaktuj sie z panią Tyszkiewicz , bo odemnie nie odbiera mejli i nie wiem co ze Śniezką, a tak wogóle to ten watek zrobił się jednoosobowy.

Tak to już jest niestety. Ludzie przenoszą sie na inne sensacyjne wątki, a reszta ginie śmiercią naturalną. Wątek Inki też umiera.
Sunię możesz przywieźć.
Cały czas ogłaszam \fokusa, już nie wiem co mam zrobić żeby go odczarować.

Posted

Dziewczyny ! Przepraszam, że nie piszę ale mam problemy ze wzrokiem. Niestety zanim załatwię jakieś okularki to minie chwilka a bez tego nie jestem w stanie siedziec przy kompie.

Posted

Dzwoniłam do Śnieżki i na telefon wszystko jest OK. myślę, że trzebaby poprosić kogoś o wizytę poadopcyjną.

Ludzie zainteresowani Fokusem zrezygnowali nawet z zobaczenia go . Dam Fokusa do adopcji do holandii.
Ogólnie sytuacja jest kiepska. Nie ma budy, nie ma kasy, nie mam siły.

Posted

Saphira napisał(a):
Agata ! Ja mogę zajrzec do Śnieżki, jeżeli uważasz, że jest taka potrzeba.
Tylko nie wiem czy mam telefon do tej Pani.

Pani twierdzi że jest super i nie mamy powodu jej nie wierzyć, ale przecież po drodze możesz zajrzeć i spytać co słychać;).
Nie ma jaak to zobaczyć na własne oczy.