Agata69 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dziewczyny zdejmijcie banerek Mony, wstawcie Inkę. W sparawie Fokusa ciiiisza..... Quote
Kasia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Agata69 napisał(a): W sparawie Fokusa ciiiisza..... Agatko tak jak prosiłam, wystawiłam ponownie Fokusa na allegro: Młody 1,5 rocz FOKUS. Stróż i opiekun, łagodny (593156106) - Aukcje internetowe Allegro Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Słuchajcie, sorry za offa. Ale POMOCY - pewnie trzeba przedłużyć Barremu allegro , a u niego znikomy ruch:placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 bigosik napisał(a): No to kicha, nie ma ,że wątek upadł. Meldować się dziewczyny - Fokus potrzebuje wsparcia:mad: nie tylko Fokus, reszta psiaków też!!!! co u Tropika? czy szeryfiaki maja kasę na jedzonko? Quote
bigosik Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No to kicha, nie ma ,że wątek upadł. Meldować się dziewczyny - Fokus potrzebuje wsparcia:mad: Quote
Agata69 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Dostałam zdjecia z domku Astora (syna Kropki) wstawie w wolnej chwili, bo dzisiaj padam na twarz. Sylwia, wybierz od szeryfowej suczke do sterylki i pogadaj z W. czy wzięłaby ja na kilka dni do siebie. potem umiescimy ja w kojcu z Barrym. skoro one głoduja to nie ma na co czekać tylko załatwić to towarzystwo. W sprawie Fokusa dzwoniło do mnie mnóstwo osób, ale żaden dom na moim sicie niestety nie został. Czekamy. sylwia, przelew poszedł (wiesz za co;)). Quote
bigosik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Kasia napisał(a):nie tylko Fokus, reszta psiaków też!!!! co u Tropika? czy szeryfiaki maja kasę na jedzonko? No właśnie może mnie oświecicie ,ile ich ostatecznie jest, bo powoli się gubię.. Ogłaszałam Fokusa, Amisia i Psotę napewno. Przeleciałam wątekdużo wcześniej i nie pamiętam. Co ostatecznie z Burysiem? Quote
bigosik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Agata69 napisał(a):Dostałam zdjecia z domku Astora (syna Kropki) wstawie w wolnej chwili, bo dzisiaj padam na twarz. Sylwia, wybierz od szeryfowej suczke do sterylki i pogadaj z W. czy wzięłaby ja na kilka dni do siebie. potem umiescimy ja w kojcu z Barrym. skoro one głoduja to nie ma na co czekać tylko załatwić to towarzystwo. W sprawie Fokusa dzwoniło do mnie mnóstwo osób, ale żaden dom na moim sicie niestety nie został. Czekamy. sylwia, przelew poszedł (wiesz za co;)). No i pięknie. Barremu bardzo przyda się towarzystwo. Tropik i sunie jak stoją z ogłoszeniami na chwilę obecną też bym rada wiedzieć:evil_lol: Quote
Agata69 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Tropik i sunie nie sa ogłaszane bo materiał na razie nie do adopcji. Jedna sunie trzeba wybrać, wyciachać i zameldować u Barrego. Ale przedten trzeba wstawić budę, mam juz pomysł nawet.;) Quote
sdal2 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dziewczyny na razie mamy sie dobrze , na jedzonko zostało nam 25.00, ale pani Ania zebrała 10,00 i może sie jeszcze ktos dozuci. Najgorszy jest ten tydzień bo wszystkie 3 wyjeżdżamy na pare dni i nie ma kto karmic szeryfiaków, bo właścicielka nic nie zrobi , a piesków jet 12.Podzucimy jej kości na pare dni i musi sobie poradzic, natomiast Tropika będzie karmił mój mąż i koleżanka. Tropiik nadal nie da sie pogłaskac mimo że już przeszło pół roku pani Ania go dokarmia , cieszy się że ja widzi ale przytulic sie nie da. Może jak się zrobi cieplej jeszcze raz spróbujemy z sedalinem i może mu się ściągnie tą ciasną obrożę. Burys zostaje juz u pan W. i tam ma naprawde dobrze, nie było by gołatwo wadoptowac gdyz nie jest łagodny , nawet właścicielka nie może na niego krzyknąc bo na nią warczy, ale lubi się bawic i przytulac. Pogadam Z W. żeby wzieła jakąś suczkę na resocjalizację ale pewnie przed świętami to sie nie uda, bo ona nie chce ich brac do budy , bo bedą miały mniejszy kontakt z człowiekiem i nadal będa dzikie , chce je brac do domu. Agata a yt pogadaj z moijm szefem co do tych sterylek. Quote
bigosik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dobra, poprzekopuję wątek strona po stronie, wyłuskam info na stronę. Quote
sdal2 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dziewczyny jest malutki problem, wczoraj na ulicy szeryfiaki pogryzły sie między sobą, podobno Kropka kuleje , jakas malutka sunia tez jest pogryziona i obolała, nawet duzej wilkowatej Norze sie dostało, pogryzły ja po mordce. Jakiś facet to widział i stwierdził że jak czegoś ie zrobimy z tymi psami to on je potruje.One dla ludzi nie są groźne, ale jak się gryzą na ulicy to się ludzie boją, więc szeryfowa chce je zaszczepic na wściekliznę powiedziała że na 10 piesków czyli 150,00 złotych to da ale pozostaje problem jeszcze 3, czy możemy jej to zasponsorowac, i bardzo nas prosi żebyśmy jak najszybciej pozabierali te psy, na jedzonko tez by sie przydało, pare złotych, bo pania Ania zebrała od nas 30.00 i częśc pieniązków poszła na jedzenie w te dni kiedy nas nie będzie, porobiłysmy jej zapasy. Quote
bigosik Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sdal2 napisał(a):dziewczyny jest malutki problem, wczoraj na ulicy szeryfiaki pogryzły sie między sobą, podobno Kropka kuleje , jakas malutka sunia tez jest pogryziona i obolała, nawet duzej wilkowatej Norze sie dostało, pogryzły ja po mordce. Jakiś facet to widział i stwierdził że jak czegoś ie zrobimy z tymi psami to on je potruje.One dla ludzi nie są groźne, ale jak się gryzą na ulicy to się ludzie boją, więc szeryfowa chce je zaszczepic na wściekliznę powiedziała że na 10 piesków czyli 150,00 złotych to da ale pozostaje problem jeszcze 3, czy możemy jej to zasponsorowac, i bardzo nas prosi żebyśmy jak najszybciej pozabierali te psy, na jedzonko tez by sie przydało, pare złotych, bo pania Ania zebrała od nas 30.00 i częśc pieniązków poszła na jedzenie w te dni kiedy nas nie będzie, porobiłysmy jej zapasy. sdal2 będziesz musiała dać gdzieś offa, bo chwilowo wątek zdechł, (na Barrym też nie pomoże - u niego taki ruch,jak i w tym przytulisku:eviltong:) Posznupię za żarciem, a z dorzutką gorzej bo u mnie kocioł,a ja mi zostały dochody TZ-ta, plus kwietniowe dla mojej wirtualnej psiny i skrobam dla Barry'ego na "Mojego Psa", bo co z chłopakiem robić:-( Quote
sdal2 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bigosik ale ja niewiem co to jest off i jak to sie robi. Quote
Saphira Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wchodzisz na inne wątki i prosisz o pomoc na swoim;) Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 podaj konto to przeleję grosika na jedzonko dla nich... a co dalej? jak je zabrać? gdzie upchać? Quote
Agata69 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Sylwia, jedna suka moze iść do przytuliska, drugą powinna wziąć Walczakowa. Wiesz jak teraz jest u nas - szczeniaki. Z kasa cieżko. Musisz wybrać jakieś ładne pieski (bo szybciej pójdą) i bedziemy mysleć. Quote
sdal2 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dzięki wszystkim, myślę że po świętach weźmiemy do Walczakowej kropkę, a ładnych psiutek to mi cięzko wybrac bo najpierw musimy zrobic pożądek z suczkami. Quote
sdal2 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Agato a co z Kropkiem miałas jakieś zdjęcia? CZY PANI SIĘ NIE ROZMYŚLIŁA. Quote
Agata69 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kropek ma na imię Astorek, jest strasznym rozrabiaka ale chyba go lubią... Myslę że bedzie dobrze. Quote
sdal2 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 wczoraj była u mnie Walczakowa z zapytaniem czy o niej zapomnieliśmy, bo Fokus nadal jest u nej a ona nie ma juz siły, Burys w sobot ugryzł jej brata, prawdopodobnie na niego krzyknoł, a on sobie nie pozwoli, a jej nie było, powiedziałam jej że po świetach musi chociaz na parę dni wziąść Kropkę. U nas po Osiecinach znowu lata bezdomny psiak wielkosci Fokusa tylko bardziej laskawy, dokarmiaja go ludzie ale nikt nie weźmie, dobrze że nie ma zimy. Quote
Agata69 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 sdal2 napisał(a):wczoraj była u mnie Walczakowa z zapytaniem czy o niej zapomnieliśmy, bo Fokus nadal jest u nej a ona nie ma juz siły, Burys w sobot ugryzł jej brata, prawdopodobnie na niego krzyknoł, a on sobie nie pozwoli, a jej nie było, powiedziałam jej że po świetach musi chociaz na parę dni wziąść Kropkę. U nas po Osiecinach znowu lata bezdomny psiak wielkosci Fokusa tylko bardziej laskawy, dokarmiaja go ludzie ale nikt nie weźmie, dobrze że nie ma zimy. Ja cały czas ogłaszam Fokusa. Co mam zrobić? Sa chętni ale okolice Torunia, kto go zawiezie? czy Fokus mieszka w budzie, czy nadal w komórce? jak buda niepotrezbna Walczakowej to zabierzemy. My mamy tu urwanie głowy ze szczeniakami, sama wiesz. ja czasami mam dość. Quote
bigosik Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Agata69 napisał(a):Ja cały czas ogłaszam Fokusa. Co mam zrobić? Sa chętni ale okolice Torunia, kto go zawiezie? czy Fokus mieszka w budzie, czy nadal w komórce? jak buda niepotrezbna Walczakowej to zabierzemy. My mamy tu urwanie głowy ze szczeniakami, sama wiesz. ja czasami mam dość. Agata, ja mogę pogadać z TZ-tem apropos tego zawiezienia...Ale kiedy?? Quote
Recommended Posts