oska1983 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Fajnie by było jakby od czasu do czasu pojawiła się jakas wiadomość z nowego domku:) Quote
lunarmermaid Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super wiadomości!!! Kibicuję Atence od początku,z braku czasu mało piszę ale czytam wszystko.Baaaardzo się cieszę,że Atenka ma domek!!! Quote
agata51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 piechcia15 napisał(a):myślę, że rubensowskie kształty są najlepsze i nie tylko tamtemu brunetowi powinny sie podobać:):D Nie twierdzę, że nie, ale tak dla zdrowia przydało by się troszkę pobiegać i kiełbasy za dużo nie jeść. A w ogóle strasznie się cieszę!!! Quote
ketunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jakie super wieści :) Atenko powodzenia w nowym domku:) Moją skromną wpłatę możecie przekazać na Sarę lub innego potrzebującego psiaka. Quote
modliszka84 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ponieważ nie mam żadnych informacji co do pozostałej kasy to 75 zł przelałam dla Sary, która jest w hotelu u Wiosny Quote
agata51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 modliszko, to najlepsza ze wszystkich twoich decyzji! Quote
oska1983 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 agata51 napisał(a):modliszko, to najlepsza ze wszystkich twoich decyzji! :D bardzo dobra decyzja Quote
modliszka84 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ciotka, to pozostałe są aż tak złe :placz: ? Quote
Cantadorra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 modliszka84 napisał(a):ciotka, to pozostałe są aż tak złe :placz: ? Modliszko, wyszlo niechcacy dziewczynie, ale Freud by powiedzial: cos w tym jest, jak tam twoje dziecinstwo? :) Quote
modliszka84 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 haha, odbiło się na dorosłym zyciu:stupid:8-) Quote
Lu_Gosiak Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 anett miała napisac, ale skoro nic nie pisze to ja napisze:):) dzwoniła wczoraj do Pana Atenki i wszytsko super, moze oprocz tego, ze Atenka próbuje ustawiać labka, wszedzie pcha sie pierwsza, chodza na spacerki.....spia wszyscy razem w łóżko:D:D Quote
oska1983 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :) no przecież wiadomo że kobiety rządzą światem, więc Atena rządzi labkiem Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 modliszka84 napisał(a):doszła wpłata od malibo za luty - 50 zł - czy Atena potrzebuje jeszcze kasy? jeśli nie to na jakiego psa mam to przeznaczyć? Przepraszam za brak odpowiedzi - deklarację Ateny przekazałam na Doga ze Szczytna, a to, co było na koncie, do Waszego uznania. Quote
modliszka84 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 malibo57 napisał(a):Przepraszam za brak odpowiedzi - deklarację Ateny przekazałam na Doga ze Szczytna, a to, co było na koncie, do Waszego uznania. to co miałam na koncie przekazałam na Sarę która jest w hotelu u Wiosny Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 I bardzo dobrze. Gratuluję DS dla Ateny:) Quote
Jolanta08 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Takie wiadomości to balsam dla duszy :lol: Atenko ,tobie i rodzince życzę samych radosnych dni :loveu: Quote
piechcia15 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bo Atenka ma dominujący charakterek:) u wiosny tez poustawiała psy:) a przed wyjazdem ze schronu pogryzła jednego psiaka:( no ale najwidoczniej labek zrozumiał, że nie ma nic do gadania i ma sie nie stawiać bo oberwie:) Quote
anett Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Piechcia nie rozumiem tych uśmieszków w Twojej wypowiedzi bo to, że przy adopcji Ateny do domu z innym psem (na dodatek też schroniskowcem, po przejściach) nie raczyłaś uprzedzić, że Atena jest mocno dominująca i rzuca się na inne psy jest dla mnie skrajną nieodpowiedzialnością !! I na całe szczęście dla Ateny labek nie reaguje na jej warczenia, rzucanie się i odganianie od pana itp. Pan jest natomiast zachwycony Atenką, pomimo jej zachowania w stosunku do labka ma nadzieję, że z czasem ich stosunki się lepiej ułożą (i oby miał rację!!) - rozumie, że Atena latami siedziała w schronie więc teraz chciałaby mieć człowieka na własność. W domu Atenka zachowuje się idealnie, z kotami - w przeciwieństwie do labka - panuje pełna harmonia, chodzi na spacery po lesie i śpi w łóżku:lol::lol: Quote
Szarotka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Miejmy nadzieje, ze sie sytuacja ustatkuje. Quote
piechcia15 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi. To nie była moja adopcja, a poza tym zupełnie nie znałam tego psa. Po raz pierwszy do czynienia z nią miałam gdy Patryk od wiosny przyjechał po nią!! A o tym, że pogryzła też dowiedziałam się w dniu transportu!! więc daruj sobie takie uwagi. Taki wniosek że jest dominująca wyciągnęłam na podstawie relacji Patryka z pobytu Ateny u nich. kończę tą wypowiedź Quote
oska1983 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Najważniejsze że nowy Pan jest wyrozumiały :) a pieski z czasem się dotrą Quote
modliszka84 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 W schronisku Atena zawsze mieszkała w boksie ogólnym z innymi psami, nigdy nie gryzły się, nie było podstaw by sądzić że ma dominujący charakter... W boksie nie gryzły się, mimo że przez te 4 lata często zmieniali jej się współtowarzysze. Ja jestem zaskoczona jej zachowaniem, bo nigdy nie wykazała żadnej agresji w stosunku do psów ani suk. Quote
monika083 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 w schronisku nie miala o kogo byc zazdrosna a teraz ma swojego czlowieka:) Mysle ,ze bedzie dobrze ,poki nie dochodzi do jakis wiekszych starc ,to sie jeszcze psiaki dogadaja. Quote
Leyla Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przejdzie jej ,mówię Wam!! Mój pies jak mieszkał na ulicy, miał kumpli ,chadzali SE razem i zadym nie było. Natomiast ,natychmiast jak trafił do mnie ,stał się agresywny w stosunku do innych psów...ale za miesiąc ,jak zobaczył że go kocham- minęło i znów jest przyjazny dla otoczenia;) Quote
Recommended Posts