Lu_Gosiak Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Atenka juz w swoim nowym domku!!!!:):) Zapoznanie było jak na dwa obce sobie psy całkiem łagodne, Atenka troche powarkiwana, ale na zasadzie "odczep sie narazie bo Cie nie znam koleś" zero agresji....co Nas bardzo zaskoczylo na plus jak weszliśmy do domu - zero reakcji negatywnej na koty - wachala a ze kot nie uciekal to powachala i zostawiła....na dzien dobry ukrała z gara kość i zjadła, potem dostala kawał kiełasy w ramach przekupienia i juz polubila nowego Pana, który bardzo Ja zapraszał na kanape, wiec skorzystała z zaproszenia i wygladała jakby nic innego ostatnio nie robiła, tylko wylegiowała sie na kanapach....aha Panstwo stwierdzili, ze Atena jest zdecydowanie ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjeciach:):) przed nowym domkiem tu juz na kanapie zapoznanie z nowym towarzyszem Quote
Lu_Gosiak Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ciag dalszy chciałam ogromnie podziekowac anett za znalezienie super domku oraz Patrykowi i Wiosnie za załatwienie sterylizacji, opieke i transporty:):) no i wszytskim na watku dzieki ktorym Atenka zaistniała na dogomanii Quote
kasia14 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Normalnie widok jak dla mnie bezcenny!!!:multi: Dziękuje wszystkim za pomoc Atenie, kochani jesteście!:loveu: Atenko, powodzenia! I wpuść na kanapę czasami swojego Pana:cool3: Quote
fioneczka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 powodzenia malutka ... bądź szczęśliwa juz na zawsze Quote
oska1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :) Ale super wiadomości. Atenka jest naprawdę śliczna. A teraz na dodatek szczęśliwa. Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niesamowite! Nie sądziłam, że doczekam się takich zdjęć - Atenka na kanapie !!!! Po tylu latach wreszcie się doczekała :) Quote
oska1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale jak ona pasuje do tej kanapy:) taka dostojna, istna dama Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 stwierdzam jednak, że nad naszą działalnością czuwa jakaś opatrzność!! zawsze pomoc przychodzi wtedy kiedy jej najbardziej potrzebujemy!! ten nowy domek, spadł jak z nieba w decydującym momencie!! super widok!!! Quote
monika083 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cudowne wiesci i zdjecia! Az lezka ze szczescia poplynela:) Szczescia Sliczna !! Quote
Daga&Maks Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kolejne szczęśliwe zakończenie :multi: i widok Atenki na kanapie bezcenny :) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 na koncie Ateny zostało: 50 zł od malibo57 20 zł od ketunia 5 zł od bjuta - co mam zrobić z tą kasą? https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AmhQspqPALHhdEtlM1VDS2Robl9xOGZfN2pmQ1pZLUE&hl=en Quote
Lu_Gosiak Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 koleżanka z Pabianic Ateny - Sara zbiera na sterylizacje to moze Jej ....chyba, ze macie inne bardziej potrzebujące biedy Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jak dla mnie ok, Sara też w potrzebie - byłaby dodatkowa pomoc do sfinansowania sterylki, ale niech się darczyńcy wypowiedzą... Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie jestem darczyńcą, ale też jestem za tym pomysłem.Modliszka a czy w przelewie uwzględniłaś to, że sterylka była droższa o chyba 20zł?głupio by było jakby były jakieś niedopłaty. Quote
Jolanta08 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bardzo się cieszę,że Atena już w domu.:loveu: Oby takich wieści bylo jak najwięcej no i moje gratulacje dla dziewczyn za domek dla Ateny:happy1: Quote
piechcia15 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Patryk(od wiosny) pyta czy 17zł które zostało z 420zł przelanych przez modliszkę może przekazać na dług naszej Sary?? Quote
Cantadorra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale Atenka jest "puszysta", czy mi sie tak wydaje? Quote
modliszka84 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Atenka jest puszysta, żeby nie powiedzieć gruba ;) Quote
monika083 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Atenka ma rubensowskie ksztalty,ale widac ,ze temu przystojnemu brunetowi sie podoba:)))) Quote
piechcia15 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 myślę, że rubensowskie kształty są najlepsze i nie tylko tamtemu brunetowi powinny sie podobać:):D Quote
Cieplutkaa. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ach .. I to z jaką przyjemnością w końcu zmienię ten tytuł ! :multi: Wspaniale wiesci .. Cudowne zdjecia . Baardzo się cieszę . :loveu: Quote
Recommended Posts