Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atenka juz w swoim nowym domku!!!!:):)

Zapoznanie było jak na dwa obce sobie psy całkiem łagodne, Atenka troche powarkiwana, ale na zasadzie "odczep sie narazie bo Cie nie znam koleś" zero agresji....co Nas bardzo zaskoczylo na plus jak weszliśmy do domu - zero reakcji negatywnej na koty - wachala a ze kot nie uciekal to powachala i zostawiła....na dzien dobry ukrała z gara kość i zjadła, potem dostala kawał kiełasy w ramach przekupienia i juz polubila nowego Pana, który bardzo Ja zapraszał na kanape, wiec skorzystała z zaproszenia i wygladała jakby nic innego ostatnio nie robiła, tylko wylegiowała sie na kanapach....aha
Panstwo stwierdzili, ze Atena jest zdecydowanie ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjeciach:):)

przed nowym domkiem

tu juz na kanapie

zapoznanie z nowym towarzyszem

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciag dalszy

chciałam ogromnie podziekowac anett za znalezienie super domku oraz
Patrykowi i Wiosnie za załatwienie sterylizacji, opieke i transporty:):)
no i wszytskim na watku dzieki ktorym Atenka zaistniała na dogomanii

Posted

Normalnie widok jak dla mnie bezcenny!!!:multi: Dziękuje wszystkim za pomoc Atenie, kochani jesteście!:loveu:

Atenko, powodzenia! I wpuść na kanapę czasami swojego Pana:cool3:

Posted

stwierdzam jednak, że nad naszą działalnością czuwa jakaś opatrzność!! zawsze pomoc przychodzi wtedy kiedy jej najbardziej potrzebujemy!! ten nowy domek, spadł jak z nieba w decydującym momencie!!

super widok!!!