modliszka84 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Atena ma na koncie 410 zł - plik z rozliczeniem w pierwszym poście, jeśli coś pominęłam to poprawcie mnie Quote
piechcia15 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 nie no oczywiście w Brodnicy byłoby super ale o miejsce chodzi:( u Zuzi chyba szybciej się doczeka:( Quote
kasia14 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Widzę, że osoby wpłacające nie chcą się wypowiedzieć... Moje zdanie jest takie: wolałabym Atenę w Brodnicy, ze względu na lepsze warunki. Ale jestem za tym, aby Atena pojechała do ZuziM : i tak będzie miała lepiej niż w schronie, codzienne spacery, człowieka. Mogłaby jechać już w tym tygodniu, czyli trzeba by już szukać transportu. A na miejsce w Brodnicy rownie dobrze możemy czekać jeszcze kilka miesięcy... Czy zgadzacie się, aby Atena pojechała do ZuziM? Quote
piechcia15 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ta tak zgadzamy się:) mam nadzieję, że sprawdzałaś wcześniej na innych watakch i dobrą ma opinię?bo ja nie mam czasu śledzić:( może nawet taniej by było jakby miała jakiegoś kumpla?a ona jest przyzwyczajona do stadnego życia. no i mam nadzieje że Zuzia zadeklaruje swoją obecność tutaj z fotkami i informacjami w miarę aktualnymi:) gdzie Zuzia mieszka?macie jakiś pomysł na transport?? Quote
figanadrzewna Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 rzuciłam tylko okiem bo czasu nie starcza na sledzenie dokladne, myślę że źle tam naszej dziewczynie nie będzie. Quote
monika083 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 piechcia15 napisał(a):nie no oczywiście w Brodnicy byłoby super ale o miejsce chodzi:( u Zuzi chyba szybciej się doczeka:( Kumpel ,ktory jest u Ani w Brodnicy mozliwe ,ze za tydzien pojedzie do domu..Atenka jest tam pierwsza w kolejsce,wiec wskoczylaby zaraz na jego miejsce.Wiec ja proponuje ,zebysmy zaczekali jeszcze ten tydzien i zbierali w tym czasie kase na transport ,jesli w Brodnicy miejsce sie nie zwolni ,pojedzie do zuziam. Quote
monika083 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a gdzie jest ten hotelik u zuziam? bo do brodnicy to jakies 200km. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mieszkam na Dolnym Slasku- 15 km od Zgorzelca, wiec to sam poludniowy - zachod Polski. Zreszta wszystko jest w moim hotelowym watku ( link w podpisie ). Tam tez sa linki do watkow psiakow, ktore mam pod opieka. Wszystkie uzupelniane przeze mnie na bizaco z wieloma zdjeciami. No niestety, kojce wygladaja, tak jak widac na razie. Dlatego wkleilam zdjecia, zeby od razu bylo to wiadome, na jakie warunki mozna liczyc. Na dniach sciany boczne i tyl beda obudowane matami. A tu nowe zdjecie , juz z wstawionymi budami. Nie widac wejsc, bo juz je zakrylam kocami, aby nie wchodzilo do srodka zimne powietrze. Koce sa tez powieszone na wejscu do tej wlasciwej czesci budki ( za przedsionkiem ). Generalniezapewniam miejsca ok. 9-10 - letnim - starszym suczkom średniej wielkosci ( ! ! ! ) WAZNE !!! - 15 do 25 kg (to takie psiaki postury labradora czy drobnego bokserka) ( jesli WIEKSZY PSIAK - postury np. ON-ka, to ...... tylko naprawde bardzo stary !!!!! ) U mnie sunie sobie chodza luzem po 60-arowym ogrodzie razem z moimi suczkami ( zaraz po blizszym zapoznaniu, zeby uniknac utarczek ). Bo moje sunie sie lepiej dogaduja z dziewczynami ( z chlopakami gorzej ). I wlasnie dlatego wole u siebie dziewczyny. Chce im zapewnic maksimum luzu ( po kilkuletnim zamknieciu w schronisku im sie to nalezy ). Quote
monika083 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 napewno Atena mialaby u Ciebie super ,tylko odleglosc jest wieksza niz do brodnicy . ZuziaM masz w tej chwili wolne miejsce? tak czy siak w przyszlym tygodniu powinno sie wszystko wyjasnic. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To sie okaze na dniach, bo czekam na przyjazd kilku psiakow i zalezy na kiedy transport zorganizuja. Ale najdalej za 3 tygodnie beda kolejne miejsca. Quote
piechcia15 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a u Ani jaki jest koszt?taki sam?bo jeśli tak to mogłaby jechać do Ani,albo poprostu w pierwsze miejsce, które się zwoli. No nie wiem:) A czy z tym miejsce u Ani to pewne że za tydzień?bo tak to faktycznie trzeba się na coś zdecydować,bo szkoda blokować dwa miejsca. Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czy mozecie napisac w jakim hotelu jaki koszt? Tak podsumowujaco, bo wiem, ze juz w poprzednich postach bylo, ale potrzebuje, bo robie zwiady dla innego psiaka! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 U mnie cena za dużego psa 400zł. Jesli ma własną karme to jest znizka. Za tydzień mam dostać odpowiedz w sprawie Kumpla czy domek go weźmie. Więc szanse są 50 na 50. Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Psiaki srednie ( jak labrador ) - 350,- zl Psiaki wieksze ( jak ON-ek ) - ok. 400,- zl ...... ale sunia i naprawde starenka Quote
monika083 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dzien dobry Atenko ! No to chyba poczekamy na decyzje co do Kumpla,jesli on pojedzie to Atenka wskoczy na jego miejsce do Brodnicy ,jesli nie to czekamy na pierwsze wolne miejsce. Quote
piechcia15 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ale już dziś trzeba szukać dla niej transportu,dziewczyny nadstawcie ucha i uruchomcie głowy:) Quote
anett Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Mam domek zainteresowany Ateną - dom będzie jeszcze sprawdzony więc na razie nic pewnego;) Wizytę przeprowadzi Lu_Gosiak z Nesccą. Dom z ogrodem pod lasem, jest już 7letni labrador adoptowany z Krakowa, wykastrowany. Pan zna wszystkie procedury, czeka na wizytę i chce sunię wysterylizowaną. Czy jest możliwość sterylizacji Ateny u Was? Quote
modliszka84 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 jest możliwosc sterylki jak nie w schronie to w lecznicy Quote
Lu_Gosiak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 modliszka84 napisał(a):jest możliwosc sterylki jak nie w schronie to w lecznicy a czy po sterylce jest możliwość przetrzymania w tej lecznicy, az do zdjęcia szwów?? Quote
modliszka84 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 coś się wymyśli, jeśli dom będzie zdecydowany pod warunkiem sterylki to się da zrobić Quote
Lu_Gosiak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 modliszka84 napisał(a):coś się wymyśli, jeśli dom będzie zdecydowany pod warunkiem sterylki to się da zrobić dom jest zdecydowany konkretnie na Atene... anett rozmawiala z Panem i zawsze marzyl wprawdzie, jak powiedzial, o prawdziwym owczarku, ale chciaby pomoc jakiemus biednemu w potrzebie, a widzi, ze Atenka nieszczesliwa to jest zdecydowany..mieszkaja w domku gdzies kolo lasu, maja juz 7 letniego labradora tez z odzysku mieli w JEgo sprawie wizyte az z Krakowa, wiec sa świadomi wszystkich tych przedadopcyjnych czynnosci...labek tez wykastrowany teraz wystarczy sprawdzic czy jest tak pieknie jak brzmi...aha pies ma byc oczywiscie w domu, jak to podobnio niemialo Pan powiedzial anett - "na kanapie":) Quote
Recommended Posts