Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że osoby wpłacające nie chcą się wypowiedzieć... Moje zdanie jest takie: wolałabym Atenę w Brodnicy, ze względu na lepsze warunki. Ale jestem za tym, aby Atena pojechała do ZuziM : i tak będzie miała lepiej niż w schronie, codzienne spacery, człowieka. Mogłaby jechać już w tym tygodniu, czyli trzeba by już szukać transportu. A na miejsce w Brodnicy rownie dobrze możemy czekać jeszcze kilka miesięcy...

Czy zgadzacie się, aby Atena pojechała do ZuziM?

Posted

ta tak zgadzamy się:) mam nadzieję, że sprawdzałaś wcześniej na innych watakch i dobrą ma opinię?bo ja nie mam czasu śledzić:(
może nawet taniej by było jakby miała jakiegoś kumpla?a ona jest przyzwyczajona do stadnego życia. no i mam nadzieje że Zuzia zadeklaruje swoją obecność tutaj z fotkami i informacjami w miarę aktualnymi:)

gdzie Zuzia mieszka?macie jakiś pomysł na transport??

Posted

piechcia15 napisał(a):
nie no oczywiście w Brodnicy byłoby super ale o miejsce chodzi:( u Zuzi chyba szybciej się doczeka:(

Kumpel ,ktory jest u Ani w Brodnicy mozliwe ,ze za tydzien pojedzie do domu..Atenka jest tam pierwsza w kolejsce,wiec wskoczylaby zaraz na jego miejsce.Wiec ja proponuje ,zebysmy zaczekali jeszcze ten tydzien i zbierali w tym czasie kase na transport ,jesli w Brodnicy miejsce sie nie zwolni ,pojedzie do zuziam.

Posted

Mieszkam na Dolnym Slasku- 15 km od Zgorzelca, wiec to sam poludniowy - zachod Polski.
Zreszta wszystko jest w moim hotelowym watku ( link w podpisie ).
Tam tez sa linki do watkow psiakow, ktore mam pod opieka.
Wszystkie uzupelniane przeze mnie na bizaco z wieloma zdjeciami.
No niestety, kojce wygladaja, tak jak widac na razie. Dlatego wkleilam zdjecia, zeby od razu bylo to wiadome, na jakie warunki mozna liczyc. Na dniach sciany boczne i tyl beda obudowane matami.
A tu nowe zdjecie , juz z wstawionymi budami.

Nie widac wejsc, bo juz je zakrylam kocami, aby nie wchodzilo do srodka zimne powietrze.
Koce sa tez powieszone na wejscu do tej wlasciwej czesci budki ( za przedsionkiem ).

Generalniezapewniam miejsca ok. 9-10 - letnim - starszym suczkom średniej wielkosci ( ! ! ! )
WAZNE !!! - 15 do 25 kg (to takie psiaki postury labradora czy drobnego bokserka)
( jesli WIEKSZY PSIAK - postury np. ON-ka, to ...... tylko naprawde bardzo stary !!!!! )

U mnie sunie sobie chodza luzem po 60-arowym ogrodzie razem z moimi suczkami ( zaraz po blizszym zapoznaniu, zeby uniknac utarczek ).
Bo moje sunie sie lepiej dogaduja z dziewczynami ( z chlopakami gorzej ).
I wlasnie dlatego wole u siebie dziewczyny.
Chce im zapewnic maksimum luzu ( po kilkuletnim zamknieciu w schronisku im sie to nalezy ).

Posted

a u Ani jaki jest koszt?taki sam?bo jeśli tak to mogłaby jechać do Ani,albo poprostu w pierwsze miejsce, które się zwoli. No nie wiem:) A czy z tym miejsce u Ani to pewne że za tydzień?bo tak to faktycznie trzeba się na coś zdecydować,bo szkoda blokować dwa miejsca.

Posted

Mam domek zainteresowany Ateną - dom będzie jeszcze sprawdzony więc na razie nic pewnego;)
Wizytę przeprowadzi Lu_Gosiak z Nesccą.
Dom z ogrodem pod lasem, jest już 7letni labrador adoptowany z Krakowa, wykastrowany. Pan zna wszystkie procedury, czeka na wizytę i chce sunię wysterylizowaną.
Czy jest możliwość sterylizacji Ateny u Was?

Posted

modliszka84 napisał(a):
coś się wymyśli, jeśli dom będzie zdecydowany pod warunkiem sterylki to się da zrobić

dom jest zdecydowany konkretnie na Atene... anett rozmawiala z Panem i zawsze marzyl wprawdzie, jak powiedzial, o prawdziwym owczarku, ale chciaby pomoc jakiemus biednemu w potrzebie, a widzi, ze Atenka nieszczesliwa to jest zdecydowany..mieszkaja w domku gdzies kolo lasu, maja juz 7 letniego labradora tez z odzysku mieli w JEgo sprawie wizyte az z Krakowa, wiec sa świadomi wszystkich tych przedadopcyjnych czynnosci...labek tez wykastrowany
teraz wystarczy sprawdzic czy jest tak pieknie jak brzmi...aha pies ma byc oczywiscie w domu, jak to podobnio niemialo Pan powiedzial anett - "na kanapie":)