monika55 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pokazywanie brzusia to jego ulubiona poza. I to ma byc ten krwiozerczy potwor?:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Fotki zaraz beda, teraz juz jestem pewna ze on mial zapalenie krtani i samo przez sie jak pociagnal na smyczy to sprawialo mu to bol i sie dusil, byc moze jak sie skonczy choroba to bedzie chodzil na smyczy bez problemu. Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Rokitek przepraszam ze na twoim watku ale jestes razem z kolezanka w jednym miejscu, ktora juz jest na Allegro i jeszcze inne ogloszenia dla niej zrobimy zeby pomoc Dragonek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Ostatnio zrobiłam Kannie instrukcję do wklejania fotek, wiec mogę ją podesłać na @. o to prosze moze jak okaze sie nie bardzo skomplikowane to sama bede wstawiac:evil_lol:[email protected] Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Tak jest już wklejam ;) cos nie tak nie wiedze zdjec Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a dzisiaj juz widze zdjecia:loveu: jak wam sie podoba Rokitek:lol: Quote
monika55 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Niebrzydki chlopak. Dziekuje za zdjecia. Wplynelo od Kasi 20zl. Dziekujemy z Rokitkiem.:loveu: Quote
monika55 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dlaczego on kibluje w tym dziale? Zmienilam tytul, podalam powod. I dalej w zaginionych. Znalazl sie przeciez. Quote
agat21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 monika55 napisał(a):Wyslalam PW do wszystkich osob, ktore deklarowaly wplaty. Wywala mnie co chwile- Dogo mnie nie poznaje:diabloti:. Twierdzi ze nie ma takiego uzytkownika. Świnia. Wreszcie dziś mi się udało zalogować :angryy: Co się qurka dzieje z dogo??? :mad: Wpłaciłam moją małą dolę przed chwilą na Rokitka - więcej ponad to, co zadeklarowałam na razie dam rady :shake: Quote
j3nny Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 przeciez ja moglam wkleic zdjecia :mad::mad::mad: chociaz tyle moglabym zrobic, jakem uziemiona Quote
monika55 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dziekuje za wplaty. Wpisuje w 1y post. Milo ze zagladacie do Rokitka.:loveu: Wplaty Agat21 10zl Ihabe 50zl Rokitek pieknie dziekuje. Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 monika55 napisał(a):Dziekuje za wplaty. Wpisuje w 1y post. Milo ze zagladacie do Rokitka.:loveu: Wplaty Agat21 10zl Ihabe 50zl Rokitek pieknie dziekuje. ihabe 60zl:oops: Quote
monika55 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pomylilam cos?:oops: Zdawalo mi sie ze 50zl. Dziekuje. Z Rokitka zostalo jeszcze 40zl. Malo, nie wystarczy. No i jeszcze Julia07 chyba 30zl. Edytne pierwszy post. Quote
monika55 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dzien dobry wszystkim. Jakos nie przenosza do innego dzialu.:razz: Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A do jakiego dzialu ma byc przeniesiony watek :crazyeye: Quote
wilczek007 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja też 50 zł....Nie było mnie długo...:oops:.... Rokitus trzym sie dobrze...obys juz nie miał pecha...:shake: a tych ludzi to niech szlag jasny trafi!!!!!!:angryy::angryy::angryy:Mi tez grozili policja ze stwierdziłam ze sa nieodpowiedzialni! Szczerze do śfira mozna dostac z takimi!!!!!!!! Ale nic to...ponoc co nas nie zabije to nas wzmocni...sie zobaczy czy to prawda... ech... Quote
dragonek100 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Rokitek goni i wariuje na całego, dokazuje i psoci jak niewiem, ale niestety jest na antybiotykach - wychodząc ze schroniska zabrał ze sobą tz chorobe kenelową ( powszechna choroba schroniskowa ) ale miejmy nadzieje że zdrówko mu wróci równie szybko jak humorek. jest teraz na lekach i mega witaminach i powinno mu to pomóc. Mam pyt cz ma jakąś książeczkę zdrowia - ??? odrobaczyłam go i nie wiem czy był szczepiony czy trzeba szczepinie mu wznowić???? Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ja znow nie na temat,i osatni raz zasmiecam watek Rokitka ale sunia o ktora prosilysmy fotki jutro jedzie z nami do domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ada-jeje napisał(a):A ja znow nie na temat,i osatni raz zasmiecam watek Rokitka ale sunia o ktora prosilysmy fotki jutro jedzie z nami do domku :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
monika55 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Probowalam ustalic gdzie ta ksiazeczka zdrowia Rokitka.Dzwonilam do Wet Serwisu w Bytomiu. Tam podobno miala byc. Panie Boze wetka z tej lecznicy mnie rozwalila zupelnie. Dawno nie rozmawialam z taka tępotą.Po rozmowie z p. Marta doszlysmy do wniosku, ze damy sobie spokoj. Rokitek zostanie doszczepiony. Wplaty Haliza - 30zl Dogo07 - 10zl Dziekujemy. Quote
monika55 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 No i jeszcze Psiama 30zl jednorazowo.Dziekujemy. Quote
Recommended Posts