Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki zaraz beda, teraz juz jestem pewna ze on mial zapalenie krtani i samo przez sie jak pociagnal na smyczy to sprawialo mu to bol i sie dusil, byc moze jak sie skonczy choroba to bedzie chodzil na smyczy bez problemu.

Posted

Rokitek przepraszam ze na twoim watku ale jestes razem z kolezanka w jednym miejscu, ktora juz jest na Allegro i jeszcze inne ogloszenia dla niej zrobimy zeby pomoc Dragonek.

Posted

monika55 napisał(a):
Wyslalam PW do wszystkich osob, ktore deklarowaly wplaty. Wywala mnie co chwile- Dogo mnie nie poznaje:diabloti:. Twierdzi ze nie ma takiego uzytkownika. Świnia.

Wreszcie dziś mi się udało zalogować :angryy:
Co się qurka dzieje z dogo??? :mad:
Wpłaciłam moją małą dolę przed chwilą na Rokitka - więcej ponad to, co zadeklarowałam na razie dam rady :shake:

Posted

monika55 napisał(a):
Dziekuje za wplaty. Wpisuje w 1y post. Milo ze zagladacie do Rokitka.:loveu:
Wplaty
Agat21 10zl
Ihabe 50zl
Rokitek pieknie dziekuje.

ihabe 60zl:oops:

Posted

Ja też 50 zł....Nie było mnie długo...:oops:....
Rokitus trzym sie dobrze...obys juz nie miał pecha...:shake:
a tych ludzi to niech szlag jasny trafi!!!!!!:angryy::angryy::angryy:Mi tez grozili policja ze stwierdziłam ze sa nieodpowiedzialni! Szczerze do śfira mozna dostac z takimi!!!!!!!!
Ale nic to...ponoc co nas nie zabije to nas wzmocni...sie zobaczy czy to prawda...
ech...

Posted

Rokitek goni i wariuje na całego, dokazuje i psoci jak niewiem, ale niestety jest na antybiotykach - wychodząc ze schroniska zabrał ze sobą tz chorobe kenelową ( powszechna choroba schroniskowa ) ale miejmy nadzieje że zdrówko mu wróci równie szybko jak humorek. jest teraz na lekach i mega witaminach i powinno mu to pomóc. Mam pyt cz ma jakąś książeczkę zdrowia - ??? odrobaczyłam go i nie wiem czy był szczepiony czy trzeba szczepinie mu wznowić????

Posted

Probowalam ustalic gdzie ta ksiazeczka zdrowia Rokitka.Dzwonilam do Wet Serwisu w Bytomiu. Tam podobno miala byc. Panie Boze wetka z tej lecznicy mnie rozwalila zupelnie. Dawno nie rozmawialam z taka tępotą.Po rozmowie z p. Marta doszlysmy do wniosku, ze damy sobie spokoj. Rokitek zostanie doszczepiony.
Wplaty
Haliza - 30zl
Dogo07 - 10zl
Dziekujemy.