monika55 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Wplynelo 50zl od wilczek. Dziekujemy:loveu: Dragonek pewnie sie skonsultuje z wetem. Quote
Julia07 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Cały czas zaciskamy..trzymaj się Rokitku...jeszcze troszke. Quote
bela51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mocno trzymam kciuki. :kciuki: Przecież to taki ładny psiak.:Dog_run: Quote
dragonek100 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Właśnie wróciliśmy z kontroli u weterynarza i Roki zdrowy :loveu: i zaszczepiony! odrazu wykonałam telefon do przyszłych opiekunów Rokiego i za 2 godz Rokitek powinien już jechać sobie do nowego domku!! Nowa Pani Rokitka już się niecierpliwiła o niego i powiedziała że do 2 godzin będzie u mnie po niego - czekamy;) Quote
dragonek100 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 i się doczekaliśmy, Roki właśnie pojechał do swojego mowego domu. Państwo podpisali umowę, wzieli ksiażeczkę, dałam na zapas jeszcz 2 kg mięsa które Roki uwielbia i prosiłam żeby w każdym wypatku telefonowali czy będzie coś tak czy nie tak to mają dawać znać. Miejmy nadzieję że Roki już będzie szczęśliwym pieskiem!!!! Pani zapraszała na odwiadziny Rokitka do Skawiny. Jak tylko będę miała nowe wieści od psinki to będę dawac znać. Wczoraj przesłałam emaliem do p.Moniki do wklejenia na forum kilka fotek Rokiego - pewnie niedługo wklei. Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Rokis wierzymy ze to juz twoj ostatni domek, :loveu::loveu::loveu: badz szczesliwy razem ze swoim panstwem :multi::multi::multi: Quote
monika55 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Az trudno uwierzyc. Doczekal sie.:multi: Tyle waznych wiadomosci , a ja nie potrafie wejsc na Dogo.Trafi mnie.:angryy: Rokitku / po co ja mu dalam takie diabelskie imie?/ badz grzeczny i daj sie pokochac.Trzymam za aklimatyzacje. A tu zdjecia od dragonek. http:// http:// Quote
Onaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Słodziak :lol:, oby był zawsze kochany i szczęśliwy w nowym domku. Quote
bela51 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Uffffff ! Jakze się cieszę, że diablątko wreszcie we wlasnym domku. Oby to był domek NA ZAWSZE ! A propos, co sie dzieje z tym serwerem na dogo. Widze, że od kilku dni wszyscy maja takie same klopoty:mad::mad::mad: Quote
IKA & SONIA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: ja również niezmiernie się cieszę :multi: Quote
monika55 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Mam prosbe. Pomylkowo usunelam wzor umowy adopcyjnej. I nie mam.:oops: Czy ktoras z Was moglaby podeslac dragonek jakas madra? Ja wyjezdzam teraz i nie dam rady. Jak wroce to zrobie rozliczenie pieniedzy.A dragonek podsumuje wydatki. Dziekuje. Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Moniko umowa juz byla wyslana zanim panstwo po psa przyjechali, ja bede w przyszlym tygodniu u dragonek to umowe odbiore ale jest i tak na nasza fundacje, moge Ci podeslac kopie. :lol: Quote
Kasia Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 trzymam kciuki by był to ten jedyny domek!!! :lol: co w takim razie z deklaracjami miesięcznymi? przekazać na innego psa? Quote
rita60 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Badz szczesliwy szorstki diabełku:multi::multi::multi: Quote
mtf zalesie Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jesli rokitek zostanie w ds prosilabym moja wplate przekazac tu http://www.dogomania.pl/forum/f1161/szkielet-suki-z-3-dzieci-dokarmiany-przez-wybite-okno-140663/ lub na moje konto Quote
dragonek100 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dzwoniłam dziś do Rokitka i Państwo zachwyceni psiakiem, jest bardzo grzeczny i kochany, ładnie zachowuje się w domu i wszystko super!!!! Prosiłam tylko żeby nie pozwalali mu na zbyt wiele - żeby z czasem nie miał zamiaru nimi rządzić bo znowu będzie problem???? ale wszystko zapowiada się super!! mam nadzieje że Rokiś się tam będzie dobrze sprawował, zadzwonię do nich za kilka dni. Quote
dragonek100 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dzwoniłam dziś do Rokitka i Państwo zachwyceni psiakiem, jest bardzo grzeczny i kochany, ładnie zachowuje się w domu i wszystko super!!!! Prosiłam tylko żeby nie pozwalali mu na zbyt wiele - żeby z czasem nie miał zamiaru nimi rządzić bo znowu będzie problem???? ale wszystko zapowiada się super!! mam nadzieje że Rokiś się tam będzie dobrze sprawował, zadzwonię do nich za kilka dni. Quote
Leyla Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ale super!!!! z tym gryzieniem Rokitka to napewno był kit. Oni szukali usprawiedliwienia dla siebie bo Go nie chcieli. A Rokitek jest spoko;) Quote
dragonek100 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pewnie tak skoro się go w taki sposób pozbyli ale swoją drogą on wie po co ma ząbki i z tego wzglądu trzeba go dobrze "prowadzic'' żeby unikac niepotrzby scysji. Pańswto mieszkają bez dzieci czy wnuków i myslę że dadzą sobie z nim radę a dla niego to też super waruki - a przecisz to najwazniejsze żeby miał już dobrze! Pani jest bardzo troskiliwa i dba o niego, jak bedę miała świerze wieści dam znać. Quote
agat21 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 dragonek100 napisał(a):Dzwoniłam dziś do Rokitka i Państwo zachwyceni psiakiem, jest bardzo grzeczny i kochany, ładnie zachowuje się w domu i wszystko super!!!! Prosiłam tylko żeby nie pozwalali mu na zbyt wiele - żeby z czasem nie miał zamiaru nimi rządzić bo znowu będzie problem???? ale wszystko zapowiada się super!! mam nadzieje że Rokiś się tam będzie dobrze sprawował, zadzwonię do nich za kilka dni. no jeny jakie wieści!!!! :multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 To super wieści! A to jest domek z dziećmi czy bez??????? Quote
Ada-jeje Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Bela to starsze malzenstwo, bez dzieci :lol: Quote
mtf zalesie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 czy mozna uzyskac zwrot mojej wplaty za 2 miesiace skoro pies jest w ds bo mam pilnie pomoc innym psom-pisze po raz drugi - numer konta dostalam bardzo szybko jak potrzeba bylo wplat Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Moja deklaracja też poszła, a ja chciałabym ją przeznaczyć na pomoc innemu psu. Przekażcie ją jakiemuś i dajcie mi znać komu;):razz: Dobrze,że Rokitek już bezpieczny:p Quote
Recommended Posts