Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciliśmy z kontroli u weterynarza i Roki zdrowy :loveu: i zaszczepiony! odrazu wykonałam telefon do przyszłych opiekunów Rokiego i za 2 godz Rokitek powinien już jechać sobie do nowego domku!! Nowa Pani Rokitka już się niecierpliwiła o niego i powiedziała że do 2 godzin będzie u mnie po niego - czekamy;)

Posted

i się doczekaliśmy, Roki właśnie pojechał do swojego mowego domu. Państwo podpisali umowę, wzieli ksiażeczkę, dałam na zapas jeszcz 2 kg mięsa które Roki uwielbia i prosiłam żeby w każdym wypatku telefonowali czy będzie coś tak czy nie tak to mają dawać znać. Miejmy nadzieję że Roki już będzie szczęśliwym pieskiem!!!! Pani zapraszała na odwiadziny Rokitka do Skawiny. Jak tylko będę miała nowe wieści od psinki to będę dawac znać. Wczoraj przesłałam emaliem do p.Moniki do wklejenia na forum kilka fotek Rokiego - pewnie niedługo wklei.

Posted

Az trudno uwierzyc. Doczekal sie.:multi:
Tyle waznych wiadomosci , a ja nie potrafie wejsc na Dogo.Trafi mnie.:angryy:
Rokitku / po co ja mu dalam takie diabelskie imie?/ badz grzeczny i daj sie pokochac.Trzymam za aklimatyzacje.
A tu zdjecia od dragonek.
http://

http://

Posted

Uffffff ! Jakze się cieszę, że diablątko wreszcie we wlasnym domku.
Oby to był domek NA ZAWSZE !
A propos, co sie dzieje z tym serwerem na dogo. Widze, że od kilku dni wszyscy maja takie same klopoty:mad::mad::mad:

Posted

Mam prosbe. Pomylkowo usunelam wzor umowy adopcyjnej. I nie mam.:oops: Czy ktoras z Was moglaby podeslac dragonek jakas madra? Ja wyjezdzam teraz i nie dam rady. Jak wroce to zrobie rozliczenie pieniedzy.A dragonek podsumuje wydatki. Dziekuje.

Posted

Moniko umowa juz byla wyslana zanim panstwo po psa przyjechali, ja bede w przyszlym tygodniu u dragonek to umowe odbiore ale jest i tak na nasza fundacje, moge Ci podeslac kopie. :lol:

Posted

Dzwoniłam dziś do Rokitka i Państwo zachwyceni psiakiem, jest bardzo grzeczny i kochany, ładnie zachowuje się w domu i wszystko super!!!!
Prosiłam tylko żeby nie pozwalali mu na zbyt wiele - żeby z czasem nie miał zamiaru nimi rządzić bo znowu będzie problem???? ale wszystko zapowiada się super!! mam nadzieje że Rokiś się tam będzie dobrze sprawował, zadzwonię do nich za kilka dni.

Posted

Dzwoniłam dziś do Rokitka i Państwo zachwyceni psiakiem, jest bardzo grzeczny i kochany, ładnie zachowuje się w domu i wszystko super!!!!
Prosiłam tylko żeby nie pozwalali mu na zbyt wiele - żeby z czasem nie miał zamiaru nimi rządzić bo znowu będzie problem???? ale wszystko zapowiada się super!! mam nadzieje że Rokiś się tam będzie dobrze sprawował, zadzwonię do nich za kilka dni.

Posted

Pewnie tak skoro się go w taki sposób pozbyli ale swoją drogą on wie po co ma ząbki i z tego wzglądu trzeba go dobrze "prowadzic'' żeby unikac niepotrzby scysji. Pańswto mieszkają bez dzieci czy wnuków i myslę że dadzą sobie z nim radę a dla niego to też super waruki - a przecisz to najwazniejsze żeby miał już dobrze! Pani jest bardzo troskiliwa i dba o niego, jak bedę miała świerze wieści dam znać.

Posted

dragonek100 napisał(a):

no jeny jakie wieści!!!! :multi::multi::multi:

Posted

Moja deklaracja też poszła, a ja chciałabym ją przeznaczyć na pomoc innemu psu. Przekażcie ją jakiemuś i dajcie mi znać komu;):razz:
Dobrze,że Rokitek już bezpieczny:p