Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest ten sam James? :-o
wygląda wspaniale, tak szybko dochodzi do siebie - jestem pełna podziwu
dziękuję za fotki, codziennie tu zaglądam z nadzieją na dobre wiesci :loveu:

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a no właśnie, bo zapomniałam napisać o badaniach - nie wykazały żadnych pasożytów, więc to wszystko pewnie z zaniedbania. Rany ładnie się goją, łyse miejsca zarastają. Kupiłam witaminki, więc będzie jeszcze lepiej ;-)
A jeśli chodzi o zdrowie psychiczne to też znacznie lepiej. Jest radosnym, przyjazmnym psem, kocha ludzi. I drze się na psich sąsiadów :evil_lol:

Posted

[quote name='Madziek']I uwaga uwaga! długo oczekiwane zdjęcia Jamesa nadchodzą :loveu:
Już to widzę jak mdlejecie z zachwytu ;-)

Zemdlałam! Czar jego spojrzenia - powalający! I ta grzywka!

Posted

W tak wspanialym schronisku, gdzie smialo mozna uzyc slowa jak w DT nic dziwnego ze pies tak szybko doszedl do siebie :loveu: Teraz tylko udanej adopcji zyczymy dla psiaka. :lol:

Posted

Nie było mnie tu zaledwie kilka dni a jak weszlam to oczom nie wierzę jakie zmiany...MAdziek..Ty to po prostu jestes cudotworczinia...nie znam wileu Twoich "zasług" ale te co znam to mnie przyprawiaja o omdlenie naprawde...Sajfer...teraz James...przeciez patrzac na te psy trudno rozpoznac tamte, ktorym zakladalas watek...najlepsze jest to, ze wybierasz pod swoje skrzydla takie bidy..i co z nimi robisz??Masz chyba jakies uklady "Na GORZE"..a tak w ogole to nie wiem kim jestes i ile masz lat ale mysle, ze to jest jakies szczegolne powolanie...moze powinnas zostac wetem????Amoze juz jestes:eviltong:???NAprawde...tu jest ogromna ilosc cudownych cioteczek ktore zachwycaja mnie swoim oddaniem i opieka nad naszymi kochanymi Milusinskimi..ale opiekowac sie a doprowadzac do takiego stanu..zdaje sobie sprawe ze nie sama to "zrobilas"...mimo tego...nawet to schronisko- trudno patrzac na fotki poznac, ze to schron..a jestem pewna ze to miedzy innymi dzieki pomocy takich osob jak madziek....Mocno ściskam Pieseczka i pozdrawiam Madziek...:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie było mnie tu zaledwie kilka dni a jak weszlam to oczom nie wierzę jakie zmiany...MAdziek..Ty to po prostu jestes cudotworczinia...nie znam wileu Twoich "zasług" ale te co znam to mnie przyprawiaja o omdlenie naprawde...Sajfer...teraz James...przeciez patrzac na te psy trudno rozpoznac tamte, ktorym zakladalas watek...najlepsze jest to, ze wybierasz pod swoje skrzydla takie bidy..i co z nimi robisz??Masz chyba jakies uklady "Na GORZE"..a tak w ogole to nie wiem kim jestes i ile masz lat ale mysle, ze to jest jakies szczegolne powolanie...moze powinnas zostac wetem????Amoze juz jestes:eviltong:???NAprawde...tu jest ogromna ilosc cudownych cioteczek ktore zachwycaja mnie swoim oddaniem i opieka nad naszymi kochanymi Milusinskimi..ale opiekowac sie a doprowadzac do takiego stanu..zdaje sobie sprawe ze nie sama to "zrobilas"...mimo tego...nawet to schronisko- trudno patrzac na fotki poznac, ze to schron..a jestem pewna ze to miedzy innymi dzieki pomocy takich osob jak madziek....Mocno ściskam Pieseczka i pozdrawiam Madziek...:loveu:

gonia66 do tego, że James doszedł do siebie przyczyniło się kilka osób, ale ja w najmniejszym stopniu, nie chciałabym mieć przypisywanych żadnych zasług. To przede wszystkim dzięki Wam i allegrowiczom James jest teraz zdrowy i wygląda tak pięknie! uzbierane pieniążki pozwoliły na to, żeby o niego zadbać jak najlepiej, przeprowadzić niezbędne badania i leczenie. Cieszę się, że Fundacja Fioletowy Pies mogła objąć nad nim pieczę i za uzbierane pieniążki kupować to co dla Jamesa jest niezbędne. Poza tym pracownicy schroniska cudownie dbali o Jamesa, z Janis na czele.
Układny na górze to ja bym bardzo chciała mieć ;-)

tu na forum jest mnóstwo osób, które robią wielkie rzeczy, ratują życia i przywracają nadzieję - jeszcze nie raz gonia zadzwiwią Cię one.

Ja Ci mimo wszystko dziękuję za takie słowa...:oops: są one tak naprawdę bardzo potrzebne, żeby mieć siłę działać dalej....

Posted

A Jamesik codziennie udowadnia jakim jest kochanym psiakiem :-) Radosny, przyjazny, wpatrzony w człowieka :) Porusza się już praktycznie całkiem sprawnie, raczej nie będzie potrzeby operowania łapy. Nie długo czeka go kastracja, a później to nic tylko do domku!