agata51 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A dzisiaj pozwolę ci się wyspać, piesku. Quote
reksio7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czy potrzebne jeszcze pieniążki dla niego? Chętnie coś wpłacę. Quote
Franca81 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 reksio7 napisał(a):Czy potrzebne jeszcze pieniążki dla niego? Chętnie coś wpłacę. Bardzo pieniążki są potrzebne na Gibsonka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/gibson-z-uszkodzonym-ukl-nerwowym-potrzebne-prawie-1000-zl-na-tomografie-113484/index32.html Quote
reksio7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kosmiczna kwota:crazyeye:, to prawie cała moja wypłata. Mogę jakieś grosiki wpłacić, zawsze to coś. Tylko pytanie gdzie znaleźć konto, chyba że jest jakaś akcja na allegro. Quote
Franca81 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 reksio7 napisał(a):Kosmiczna kwota:crazyeye:, to prawie cała moja wypłata. Mogę jakieś grosiki wpłacić, zawsze to coś. Tylko pytanie gdzie znaleźć konto, chyba że jest jakaś akcja na allegro. Najlepiej skontaktuj się z Madziek. Ona opiekuje się psiakiem. Gibsonem z tamtego wątku także (no i wieloma innymi). Jest fundacja na którą można wpłacać pieniążki na psiaki pod jej opieką. Jak tylko Magda będzie na wątku to poda konto. ;) Quote
Madziek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 james to szczęściarz, że ma tyle fanów tutaj :) Jeśli chodzi o niego to pieniążki już nie są potrzebne. Jeszcze zostałasporo zapasów z tego co wpłacaliście i z aukcji na allegro. Natomiast Gibson rzeczywiście jest w dużej potrzebie, ale o tym na jego wątku. Wracając do Jamesa - jest szansa na fajny domek :) ludzie już właściwie zdecydowani :) trzeba przeprowadzić tylko wizytę przedadopcyjną. W Podkowie Leśnej - jest tu może ktoś kto może pomóc? Quote
agata51 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wizyty przedadopcyjnej nie przeprowadzę, ale kciuki już zaczynam trzymać. :thumbs: Quote
Panca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wyjezdzam do polowy lutego ale jesli do tego czasu nie znajdziecie nikogo kto zrobi wizyte przedadopcyjan to ja mogoe pojechac do Podkowy Lesnej -tam jest bardzo ladnie:eviltong: Quote
Madziek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Panca dzięki. Mam jednak nadzieję, że tak sie wszystko poukłada, że w połowie lutego Jamesik będzie już w domku :) Quote
Franca81 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Madziek napisał(a):james to szczęściarz, że ma tyle fanów tutaj :) Jeśli chodzi o niego to pieniążki już nie są potrzebne. Jeszcze zostałasporo zapasów z tego co wpłacaliście i z aukcji na allegro. Natomiast Gibson rzeczywiście jest w dużej potrzebie, ale o tym na jego wątku. Wracając do Jamesa - jest szansa na fajny domek :) ludzie już właściwie zdecydowani :) trzeba przeprowadzić tylko wizytę przedadopcyjną. W Podkowie Leśnej - jest tu może ktoś kto może pomóc? Ja mogę podjechać ale w godzinach przedwieczornych bo z pracy zwykle dość późno wychodzę. :cool3: Quote
Franca81 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 malawaszka napisał(a):i co i co?:loveu: Ja na razie nic nie wiem. Nie było czasu by pogadać z Magdą na spokojnie ale może na dniach dowiem się czegoś więcej i podjadę pogadaćdo potencjalnego domku. :razz: Quote
Madziek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Francuś , jeśli będziesz jutro w schronie to pogadamy na spokojnie :) Quote
Franca81 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Madziek napisał(a):Francuś , jeśli będziesz jutro w schronie to pogadamy na spokojnie :) Niestety mnie nie było.... Czasu zabrakło. Przepraszam Cię Madziu ale przez moją rodzinkę plany mi się w niedzielę zmieniły i nie wyrobiłam się do schroniska. A miałam nawet jakieś zabaweczki kotkowe na zbyciu... Następnym razem będę się starać by chociaż Bastera wyprowadzić na spacer. A co do wizyty przedadopcyjnej to poproszę na gg jakieś szczegóły itp. ;) Quote
Ajula Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jak sie ma jeden z moich ulubieńców? :loveu: Quote
gibon301 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no i co z pieskiem? mam nadzieje ze juz odlicza minuty do wyjazdu do domu! Quote
Madziek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Franca zrobi wizyte przedadopcyjną i jak będzie wszstko ok, a myślę, że będzie, to zorganizujemy transport. Tymczasem dbamy o niego :) Quote
agata51 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 I jeszcze raz buziaki i mizianko, przystojniaku! Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 i co z tym domkiem i co? mam nadzieję, że zobaczymy fotki odpicowanego przystojniaka? :loveu: Quote
Recommended Posts