Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję bardzo za wszystkie wpłaty! bardzo!

adres Fundacji to:
ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265 Opole
dodałam już w pierwszym poście

malawaszka, a może on coś ze sznaucera ma? ;-)

Posted

Chyba ma coś z charta afgańskiego. Będzie z niego Pięknotek za kilka miesięcy. Niektóre wyłysienia wyglądają trochę jak mechaniczne albo od uczulenie na pchły (te na ogonie) a inne - jak po oparzeniu. Buuu !

Posted

Madziek własnie tak się przyglądam, ale chyba jednak bardziej w charta, albo może briarda - charcikowaty teraz bo wychudzony biedak, ale ten biały krawat... cięzko powiedzieć - jedyne czego jestem pewna to tego, że ten pies będzie ZJAWISKOWO piękny :loveu: już jest zresztą - te oczy :mdleje: Jakiej on jest wielkości?

Posted

James dzisiaj miał pobraną krew do badania, a w poniedziałek będą zrobione zeskrobny skóry, więc miejmy nadzieję, że za kilka dni dowiemy się czy coś mu dolega.

Dziś lub jutro zrobię rozliczenie wpłat, za którę ogromne dzięki!

Posted

zrobiłam rozliczenie w drugim poście: 284 zł ! :loveu:

chyba macie rację z tym chartem ;-) oby mógł jeszcze biegać tak jak chart

malawaszka pytałaś jak duży jest - średniej wielkości, tak do kolana sięga

Posted

trafilam dzis tutaj i serce mi peka na jego widok..taki cudny pies a tak potwornie zaniedbany...w glowie to sie nie miesci...bede mu domu szukac tylko najpierw musze wiedziec co mu dolega...

Posted

straszne! a czy on jest teraz w szpitaliku? czy moze jakies leczenie w klinice? moze hotelik? najlepiej dt... Rozumiem ze psiak jest w Opolu. Czy on jest duzy? biedaczysko..

Posted

Ambra napisał(a):
straszne! a czy on jest teraz w szpitaliku? czy moze jakies leczenie w klinice? moze hotelik? najlepiej dt... Rozumiem ze psiak jest w Opolu. Czy on jest duzy? biedaczysko..

Tak, jest w Opolu, w schronisku. Mieszka w kociarni, nie w psich kojcach - ma tam ciepło, wygodnie.
Pewnie, że przydałby mu się DT, ale myślę, że przedwe wszystkim trzeba zobaczyć co z tą skórą, czy on nie zaraża (jak wiadomo wszystki DT są zapsione).
Jest średniej wielkości

Posted

a czy sadzicie ze ona ma napewno rok? czy on nie urosnie jeszcze? tak pytam pod koatem afgana..
strasznie jest biedny, mam nadzieje ze wyjda w miare wszelkie badania!