malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 straszny biedaczek :-( ale ja już widzę jaki on będzie przepiękny jak dojdzie do siebie - CUDO!!!!! Quote
Madziek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 dziękuję bardzo za wszystkie wpłaty! bardzo! adres Fundacji to: ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901 45-265 Opole dodałam już w pierwszym poście malawaszka, a może on coś ze sznaucera ma? ;-) Quote
jolap. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Chyba ma coś z charta afgańskiego. Będzie z niego Pięknotek za kilka miesięcy. Niektóre wyłysienia wyglądają trochę jak mechaniczne albo od uczulenie na pchły (te na ogonie) a inne - jak po oparzeniu. Buuu ! Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Madziek własnie tak się przyglądam, ale chyba jednak bardziej w charta, albo może briarda - charcikowaty teraz bo wychudzony biedak, ale ten biały krawat... cięzko powiedzieć - jedyne czego jestem pewna to tego, że ten pies będzie ZJAWISKOWO piękny :loveu: już jest zresztą - te oczy :mdleje: Jakiej on jest wielkości? Quote
agata51 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sznaucer to to chyba nie jest. Faktycznie, bardziej charta przypomina. Tak czy inaczej, cudny jest! Zdrowiej, piesku i do domku biegnij! Quote
maarit Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczny z niego pies... ale biedak przeszedł wiele w życiu.... Quote
Dorothy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 i co, sa jakies wyniki badan z czego biedak ma te lysiny? I jak jego zdrowie ogolem? Quote
Madziek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 James dzisiaj miał pobraną krew do badania, a w poniedziałek będą zrobione zeskrobny skóry, więc miejmy nadzieję, że za kilka dni dowiemy się czy coś mu dolega. Dziś lub jutro zrobię rozliczenie wpłat, za którę ogromne dzięki! Quote
Madziek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 zrobiłam rozliczenie w drugim poście: 284 zł ! :loveu: chyba macie rację z tym chartem ;-) oby mógł jeszcze biegać tak jak chart malawaszka pytałaś jak duży jest - średniej wielkości, tak do kolana sięga Quote
Panca Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 trafilam dzis tutaj i serce mi peka na jego widok..taki cudny pies a tak potwornie zaniedbany...w glowie to sie nie miesci...bede mu domu szukac tylko najpierw musze wiedziec co mu dolega... Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Czekamy na wyniki badań - oby były dobre!!! Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 w te oczy sliczne wpadłam jak sliwka w kompot Quote
majqa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kciuki zaciśnięte za najłagodniejszy w wymowie wynik Twoich badań James. Quote
Madziek Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 musi być dobrze! mam nadzieję, że jutro poznamy już wyniki badań krwi Quote
Ambra Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 straszne! a czy on jest teraz w szpitaliku? czy moze jakies leczenie w klinice? moze hotelik? najlepiej dt... Rozumiem ze psiak jest w Opolu. Czy on jest duzy? biedaczysko.. Quote
Madziek Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ambra napisał(a):straszne! a czy on jest teraz w szpitaliku? czy moze jakies leczenie w klinice? moze hotelik? najlepiej dt... Rozumiem ze psiak jest w Opolu. Czy on jest duzy? biedaczysko.. Tak, jest w Opolu, w schronisku. Mieszka w kociarni, nie w psich kojcach - ma tam ciepło, wygodnie. Pewnie, że przydałby mu się DT, ale myślę, że przedwe wszystkim trzeba zobaczyć co z tą skórą, czy on nie zaraża (jak wiadomo wszystki DT są zapsione). Jest średniej wielkości Quote
Ambra Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 a czy sadzicie ze ona ma napewno rok? czy on nie urosnie jeszcze? tak pytam pod koatem afgana.. strasznie jest biedny, mam nadzieje ze wyjda w miare wszelkie badania! Quote
Madziek Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nie, urosnąć to on już nie urośnie - ma koło roku, raczej więcej niż mniej Quote
AleksandraJ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jejku co za psie nieszczeście :( a wszystko z winy jakiegos debila ;/ Quote
maarit Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mam nadzieję że psiak szybko dojdzie do siebie.......... Quote
Recommended Posts