jusstyna85 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nie mam czasu objaśniać wszystkiego,bo sunia została sama w mieszkaniu siostry,gdzie nikt nie mieszka.Tam nie mają wstępu w ogóle zwierzęta :( Od samego rana sunia próbowała wejść do Mc Donald's...nikt nie zareagował! piszczała i trzęsła sie z zimna, próbowała wskakiwać na ręce obcych.Nikt jej nie pomógł... Ja znalazłam sie tam ok 12 00 i usiadłam z innej strony,więc nawet nie widziałam.Zaniepokoiła mnie jednak rozmowa ludzi,którzy "wieszali koty" na psie...w końcu też usłyszałam szczekanie... Wyszłam i schyliłam sie-wprost do moich ramion zawitała ona...cała mokra,trzęsąca sie i przestraszona sunia... 1,5 godz trwało ogrzanie jej :( nie mogłam zapanować nad tym trzęsieniem sie :( Nie moge jej wziąc do domu,bo sunia nie akceptuje jej...a pies gryzie z zazdrości :( jedynie,co mogę jej zaoferować,to 2 dni...więcej nie dam rady,bo chłopak wyjeżdża,a ja nie moge jej tam samej zostawić.Jeśli ktokolwiek usłyszy ją,to naprawde będzie źle... Jest młodziutka, przytulaśna, nie odstępuje mnie na krok,zachowuje czystość,potrafi chodzić na smyczy,akceptuje inne psy...wie co to łóżko...uwielbia jeść... Na moje oko ma ok 1 roku, z innymi zwierzętami nie będzie problemu. Nie będę miała dostępu do netu,bo tam nie ma komputera :( prosze,by wątek był w górze,podnieście prosze chociaż... sunia jest w DT i czeka na domek Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja też dodaję do subskrypcji, chociaż nie mam pomysłu co zrobić :(. Quote
jusstyna85 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 na Brynowie wisi plakat z czarno-białym zdj...wydaje mi sie, że albo jets bardzo podobna,albo to ona... ja musze naprawde wyjść...nie dam rady przetrzymac jej dłużej :( ona jest taka kochana :( Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wysłałam link do wątku do ludzi, którzy zagadywali mnie kiedyś na temat jamnika. Może... Quote
jusstyna85 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 wysłałam wątek Amikat...może ona skojarzy ten plakat z Brynowa... ja musze iść tam :( Mój kontakt z netem kończy sie :( Quote
Jaaga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Również jestem. Justyna, jakby coś się znalazło, to jutro bedę dzwonić. Pamietam o suni. Quote
kaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Do góry mała, jutro się dowiem czy ktoś jej nie szukał w schronisku. Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Podnoszę bo moze ktoś zna sunię, a wątek nie może sie zgubić... Quote
xmartix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :placz::placz::placz: jakie ma ogłoszenia? dajcie linka już mam Jamnik, JAMNICZKA (mix), młoda, SZUKA PILNIE DOMU (493685202) - Aukcje internetowe Allegro Quote
xmartix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ogłosiłam na: adopcje.org kupiepsa.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia ojej.pl katowice.gumtree.pl drobne.centrumofert.pl Quote
viverna Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 znajdźcie koniecznie tymczas w okolicach gdzie sunia przebywa!! może na mapie dogo? To jest blisko Katowic? możliwe, że ona się komuś zgubiła, psinka garnie się do ludzi, umie się zachować, nie sądzicie, że naprawdę może mieć właściciela? może ma czip? może warto sprawdzić u weta... Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Allegro: Jamnik, JAMNICZKA (mix), młoda, SZUKA PILNIE DOMU (493685202) - Aukcje internetowe Allegro Jest jeszcze alegratka, ale jak zwykle linku wkleić nie można :shake:. Quote
viverna Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wystawiacie jej allegra a ona może ma gdzieś dom!!! znajdźcie tymczas i poszukajcie najpierw starego właściciela, potem dopiero allegra.... Quote
danka1234 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 zaznaczam,chetnie pomogę w ogłoszeniach Wiwieno ogłoszenia i allegro to wównież szansa że odnajdzie ją własciciel lub jego rodzina, Maciaszek wklej link do alegratki i wciśnij najpierw podgląd a potem zatwierdż i link będzie jak trzeba,wyprobowałam i tak działa.;) Quote
A-s-i-a Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jusstyna85']Nie mam czasu objaśniać wszystkiego,bo sunia została sama w mieszkaniu siostry,gdzie nikt nie mieszka.Tam nie mają wstępu w ogóle zwierzęta :( Od samego rana sunia próbowała wejść do Mc Donald's...nikt nie zareagował! piszczała i trzęsła sie z zimna, próbowała wskakiwać na ręce obcych.Nikt jej nie pomógł... Ja znalazłam sie tam ok 12 00 i usiadłam z innej strony,więc nawet nie widziałam.Zaniepokoiła mnie jednak rozmowa ludzi,którzy "wieszali koty" na psie...w końcu też usłyszałam szczekanie... Wyszłam i schyliłam sie-wprost do moich ramion zawitała ona...cała mokra,trzęsąca sie i przestraszona sunia... 1,5 godz trwało ogrzanie jej :( nie mogłam zapanować nad tym trzęsieniem sie :( Nie moge jej wziąc do domu,bo sunia nie akceptuje jej...a pies gryzie z zazdrości :( jedynie,co mogę jej zaoferować,to 2 dni...więcej nie dam rady,bo chłopak wyjeżdża,a ja nie moge jej tam samej zostawić.Jeśli ktokolwiek usłyszy ją,to naprawde będzie źle... Jest młodziutka, przytulaśna, nie odstępuje mnie na krok,zachowuje czystość,potrafi chodzić na smyczy,akceptuje inne psy...wie co to łóżko...uwielbia jeść... Na moje oko ma ok 1 roku, z innymi zwierzętami nie będzie problemu. Nie będę miała dostępu do netu,bo tam nie ma komputera :( prosze,by wątek był w górze,podnieście prosze chociaż... zwracam sie też z prośbą o allegro i inne ogłoszenia 602 180 396 to mój nr przebywa w Rudzie Śląskiej Matko kochana!:placz::placz::placz: Co się dzieje! Tyle jamniorków w czarnej rozpaczy?!?!?:shake::shake::shake: Co robić?!?:placz: A może komuś zginęła? Spróbuj, jeśli możesz, rozwiesić ogłoszenia w miejscu,gdzie ją znalazłaś i w tej okolicy.... No wierzyć mi się nie chce, żeby WYRZUCAĆ pieski, jak papierki po cukierkach:angryy::angryy::angryy: Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 viverna napisał(a):wystawiacie jej allegra a ona może ma gdzieś dom!!! znajdźcie tymczas i poszukajcie najpierw starego właściciela, potem dopiero allegra....Viverna, ale sunia ma tylko 2 dni. Znalezienie domu (jeśli uciekła) w takim czasie graniczy z cudem. Poza tym na allegro też można wypatrzyć zagubionego psiaka. Nikt nie chce pchać suni do nowego domu, przede wszystkim szukamy tymczasu, ale jak na razie go nie ma! Quote
viverna Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 miałam podobną sytuację, znalazłam psa w nocy, byłam przekonana, że ktoś go wyrzucił, wywiesiłam ogłoszenia, dałam info do gazety, w necie i nikt się nie zgłaszał (rodzina bez dostępu do neta). miał za to czip i dzięki temu odnalazłam właścicieli... Quote
DG32 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 cafeanimal pajęczyna adopcjapsa schronisko24 Quote
Ania z Bytomia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 podnoszę ! pomóżmy psinie i Justynie, Justynka wszystkim psiakom pomaga więc pomóżmy jej także... Quote
Recommended Posts