Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.[/SIZE][/FONT] W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Grzecho'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.[/SIZE][/FONT] W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol:[/quote] u nas nie ma takich stron...tu mają gdzieś bezdomniaki i nie ma ogłoszeń tego typu:-( Quote
betel Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Szkoda, że nie ma mozliwosci dawania bezpłatnych ogłoszeń dla bezdomniaczków, bo koszty są jednak spore , szczególnie jak chce się dołaczyc zdjęcie, a przy kundelku bez zdjęcia , nie ma sensu. Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ano szkoda....u nas jest gazeta lokalna, GW...i zadnej nie interesuje los bezdomniaków:shake: po co - przecież są ważniejsze "sprawy" np. dziury w drodze, krzywe chodniki, rozbudowa stadionu na euro 2012 gdyby ktoś tam nie zdążył, budowa "lotniska"...ech Quote
mrs.ka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 w Starachowicach jedna lokalna gazetka daje jedno ogłoszenie tygodniowo ze zdjęciem bez opłaty,ale odzew:flop:prawie żaden,chociaż ostatnio był sukces bo właściciel VINCI się odnalazł Quote
Radek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 To nieciekawie wygląda sytuacja u Was w regionie :shake: Quote
Saphira Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Może i nieciekawie, ale jeżeli już w jakiejś "wyborczej" takie pozyteczne praktyki mają miejsce to można poprosić o rozszerzenie tej akcji na inne rejony. Myślę, że by nie odmówili. To nie ZCHN. Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Saphira']Może i nieciekawie, ale jeżeli już w jakiejś "wyborczej" takie pozyteczne praktyki mają miejsce to można poprosić o rozszerzenie tej akcji na inne rejony. Myślę, że by nie odmówili. To nie ZCHN.[/quote] próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake: Quote
betel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Andzia, czy odnawiać Axelkowi Allegro , bo za godzinę się kończy ( ma ciągle 2 obserwatorów). Jeśli tak, to na kogo je wystawić , bo chyba nie na Elwirę jak dotychczas????? Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='betel']Andzia, czy odnawiać Axelkowi Allegro , bo za godzinę się kończy ( ma ciągle 2 obserwatorów). Jeśli tak, to na kogo je wystawić , bo chyba nie na Elwirę jak dotychczas?????[/quote] Nie Betelku - musimy poczekać na to co tam wyjdzie z oczkiem - więc na razie nie ogłaszamy;) Ninka mam nadzieję nie będzie potrzebowała juz ogłoszeń:lol: A Erkowe psiaki czekają.....Tolcia, Bercia, Lencia i Rudzia:-( Quote
Saphira Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='andzia69']próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake:[/quote] No to trza do Adasia Michnika napisać:cool3::cool3::cool3: Quote
agusiazet Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Z braku możliwości finansowych muszę odwołać swoje wpłaty na psiaki Erki - przepraszam! Quote
betel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czy Tola ma Allegro????? Jeśli nie to bym jej zrobiła. Quote
Radek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='andzia69']próbowałyśmy...ja pozbierałam takie stronki adopcyjne z GW z Wrocławia i innych miast, żeby pokazać i...nic:shake:[/quote] Dziwne, że nie chcieli :mad: Co by im zależało? Przecież do tego potrzeba tylko trochę serca. Quote
betel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Radek']Dziwne, że nie chcieli :mad: Co by im zależało? Przecież do tego potrzeba tylko trochę serca.[/quote] Radku , to nie wiesz , że niektórzy zamiast serca mają skarbonkę:diabloti: Quote
ewab Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jeśli chodzi o ogłoszenia w GW muszę napisać, że wydrukowali mi bezpłatnie o poszukiwaniu mojego Aluchy (ze zdjęciem). Nawet w wersji internetowej umieścili:cool1:. Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='ewab']Jeśli chodzi o ogłoszenia w GW muszę napisać, że wydrukowali mi bezpłatnie o poszukiwaniu mojego Aluchy (ze zdjęciem). Nawet w wersji internetowej umieścili:cool1:.[/quote] tak Ewa - jedno ogłoszenie czasem mogą dac...ale to nie o to chodzi...w innych woj,. jest cała strona adopcyjna - umieszcza sie tam psy, koty i inne zwierzaki do adopcji albo te, które są poszukiwane - ale to caaała strona a nie jedno ogłoszenie - taki kącik adopcyjny aaa...zapomniałabym napisać - Tolcia od wczoraj jest w nowym domku!:multi::multi::multi: zadzwoniła do mnie pani w sprawie innego psiaka, który już poszedł do domku i...zaproponowałam pani Tolcię - podałam nr tel. do p. Ani, u której Tolcia czekała na odmianę swojego losu i wczoraj panstwo przyjechali i...odjechali razem z p. Anią i Tolą, która chciała zobaczyc, gdzie to Tolcia będzie mieszkać:p Agusiazet - dzieki za dotychczasowe wpłaty!:loveu: ............... a w kieleckich psach przybyło wczoraj...sunia ala czarny terier rosyjski i labradorka, z którą nie mamy co zrobic:-( Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Andzia, sunię CTR podeślij Malawaszce ;) była u niej jedna "na zbyciu" nie tak dawno i szybciutko był domek, a nuż jeszcze czasem ktoś się jej pyta o CTR ? Co u Lenki ? Gryzę zaciśnięte kciuki... Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='gameta']Andzia, sunię CTR podeślij Malawaszce ;) była u niej jedna "na zbyciu" nie tak dawno i szybciutko był domek, a nuż jeszcze czasem ktoś się jej pyta o CTR ? Co u Lenki ? Gryzę zaciśnięte kciuki...[/quote] z CTR moze byc problem...ona podobno nie widzi - nie wiem czy przez grzywę na oczach...czy cos poważniejszego - jak błąkała sie po osiedlu to obijała się o wszystko:-( na dodatek jest zadredzona i sfilcowana do tego stopnia, ze skóra nie oddycha:shake: no i czekamy na wieści o Lence!:lol: z Erkowych psiaków zostałyby juz tylko Bercia i Rudka:p Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Andzia, a teraz przylazłam z offem - 30 szt pekińczyków :shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/[/URL] Quote
Saphira Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja też mam offa :placz::placz::placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/inka-hurtownia-czyli-jak-trudno-byc-kobieta-134044/index2.html#post12005738[/url] Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [B]Lenka pojechała!!!! :multi::multi::multi::multi: [/B] Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='ewelinka_m'][B]Lenka pojechała!!!! :multi::multi::multi::multi: [/B][/quote] czyli teraz bera i Rudka szukają domków....:-( oraz inne psiaki kieleckie i nie tylko... Quote
Od-Nowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :multi: Wspaniałe wieści dziś Lenka i Tola w domach :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts