Murka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [B]Majaa[/B], to ogromne szczęśćie, że Dingo nie cierpiał i nic po nim nie było widać do samego końca. I nie musiałaś stawać przed bolesnymi decyzjami. My mamy teraz w hoteliku psiaka, któremu po amputacji łapy z nowotworem po pół roku wystąpiły przerzuty na całym ciele i w płucach. On niestety cierpi co widać. I musimy podjąć ostateczną decyzję :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Majaa bo z szoku nawet nie podziękowałam Ci w Jego wątku za to co zrobiłaś dla Dingusia, co niniejszym czynię :Rose:. Murka współczuję , ale jeśli psiak cierpi pozwól mu odejść ...:placz: Quote
eliza_sk Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Przepraszam jeszcze raz za offa, ale bardzo proszę tych, którzy jeszcze nie głosowali o zagłosowanie na nas w ankiecie Dogo - mamy szansę. [CENTER]Zwracam się z ogromną prośbą o zagłosowanie na [B][COLOR=blue]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa[/COLOR][/B] w marcowej ankiecie Dogo oraz plebiscycie Krakvetu.Każdy głos się liczy - mamy szansę ! Bardzo proszę - przekażcie swoim znajomym moją prośbę. [/CENTER] Dlatego serdecznie proszę proszę o oddanie głosu na nas: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/"]http://www.dogomania.pl/forum/f98/kr...marzec-132967/[/URL] Oto nasz wątek na dogo: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-zaglebie-glupoty-okrucienstwa-my-ratujemy-psy-106655/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/je...my-psy-106655/[/URL] Z góry dziękujemy za każdy głosik Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 zagłosowałam - zupełnie nie wiem, kto zacz, ale skoro i ty i Kika, znaczy się prawidłowo :p Quote
andzia69 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='gameta']zagłosowałam - zupełnie nie wiem, kto zacz, ale skoro i ty i Kika, znaczy się prawidłowo :p[/quote] ty mnie zawsze rozbroisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='gameta']zagłosowałam - zupełnie nie wiem, kto zacz, ale skoro i ty i Kika, znaczy się prawidłowo :p[/quote] ty mnie zawsze rozbroisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby ktoś, gdzieś jechał w kierunku nad morze - ok. 3-miasta to jest dt dla Berci w tamtych okolicach - z psiakami i ludziami;) Quote
Murka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='andzia69'] gdyby ktoś, gdzieś jechał w kierunku nad morze - ok. 3-miasta to jest dt dla Berci w tamtych okolicach - z psiakami i ludziami;)[/quote] Ja bym też prosiła o info w tym temacie, na paroletniego foksia z Mielca czeka DS w Olsztynie ;) Za tydzień kończy kwarantannę :razz: Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Rozumiem, że Zbójini powiadomiony :cool3: Czy możecie zajrzeć do suczki z mojego banerka z tytułem "DT na cito" ? Na wątku zostałam praktycznie ja i Wanda Szostek... Może macie jakiegoś pomysła ? Suńka jest piękna, ale siedzi w oborze i juz legendy o niej chodzą :shake: Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Napisałam do Zbójini na jego wątku transportowym - w przyszły poniedziałek ma ruszać w trasę na Śląsk i zastanawia się nad Krakowem...jeśli by pojechał przez Kraków to może i przez Kielce...czekam na odpowiedź Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Kuba P']Przelew zrobiony[/quote] dziekuję:loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 U mnie zastój, na Alegro brak zainteresowanych:cool1: Quote
andzia69 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Radek']Czy są jakieś nowe wieści o zdrowiu Erki?[/quote] widziałam się ostatnio z nią w poradni ortopedycznej - ona była ze sobą, ja z córką... Generalnie chyba nieźle sie czuje, chodzi na rehabilitacje, o kuli, narzeka troche na zanik mięśni....mam nadzieję, ze po rehabilitacjach będzie tylko lepiej;) Quote
ANETTTA Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 aaaaaa moze tu taj cos znajdziecie cioooooooooooo [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-na-ratowanie-elzy-koniec-20-marca-133477/#post11955060"]srebro na ratowanie Elzy koniec 20 marca[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro-na-ratowanie-bernardynow-133473/#post11954915"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sr.../#post11954915[/URL] Quote
Majaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 U mnie wisi ciagle jeszcze zadeklarowana wpłata za Berusiowe drzwi, ale ustaliłyśmy z Andzią 69 (za obopólną zgodnością myśli), że: 1. póki są pieniądze na kieleckie psiaki, to swoich zadeklarowanych nie przelewam na razie, ale przeleję, jak się "źródełko" kończyć będzie 2. pozwolę sobie obniżyć wpłatę, bo i tak nie będzie przeznaczona na drzwi (choć głupio się z tym czuję) o 100 złotych Tyle albowiem zapłaciłam za Dingusia pośmiertnie: 80 złotych sekcja (umówmy się, że cena jak za sekcję naprawdę po wielkiej znajomości z wetem) i na to mogę przedstawić fakturę w każdej chwili - tylko powiedzcie na kogo mam ją wziąść i 20 złotych za utylizację ciała (w spalarni, ale nieoficjalnie, więc fakturki nie będzie :shake:) To chyba był najcięższy post jaki w życiu napisałam ! Quote
gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa sprawa drzwiiiiiiiiiii :sweetCyb: A tak poważnie Majaa, myślę, że nikt nie ma nic przeciwko i wszyscy Cię wspieramy:loveu: Ceny Dingusiowe naprawdę niskie. A za to jaki spokój sumienia - wszyscy się przecież po cichu bali otrucia a tym samym eliminacji Cię z grona DT :cool1: I pomimo, że smutno, to jednak lżej... Majaa pozdrawiam ciepło ;) Quote
betel Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Majaa, wielkie dzięki za wszystko. Myśle, że nikt nie jest w stanie przecenić tego, co robisz i robiłaś dla naszych i starachowickich psów. Sprawa Dinga ,dla wszystkich jest przykra , ale najbardzoej zawsze boli bezpośredniego opiekuna , to oczywiste. Trzymaj sie cieplutko:loveu: Quote
Majaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gameta mimo tej wielkiej tragedii to najlżej (choć również najciężej) jest mnie Dingo nie był otruty ! O to się bałam najbardziej i tego nie ukrywałam ! Już kiedyś przeszłam przez schiz spowodowany otruciem i nikomu tego nie życzę ! I naprawdę nie byłam jeszcze gotowa do napisania takiego postu o finansach, bo te są dla mnie sprawy ulokowane na ostatnim miejscu w całej tej sytuacji, ale ... kiedyś musiałam to napisać, bo nie chcę wyglądać na "gołosłowną", a ustalenia z Andzią69 miały miejsce dwa dni temu bodajże Quote
Saphira Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Maja ! Każdego kto coś robi spotykają porażki i przykrości. Patrząc z takiego punktu widzenia musiałybyśmy nic nie robić żeby czuć się komfortowo. Tylko kto wtedy pomógłby tym psiakom? Quote
Saphira Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Moze zanim Erka wróci do zdrowia uda się choć część psiaków wyadoptować :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
andzia69 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Saphira']Moze zanim Erka wróci do zdrowia uda się choć część psiaków wyadoptować :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] jak na razie...od tylu miesięcy...zaden nie znalazł domku:-( z kazdym dniem coraz ciężej mi w to uwierzyć:-(:-( Quote
Radek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nawet zaglądając na Dogo widać, że coś z adopcjami się zatrzymało :shake: Quote
eliza_sk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przeprasza za offa :oops: [CENTER]Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na [COLOR=Blue][B]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu[/B][/COLOR] - [B]wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie nas na Krakvecie. [/B] Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ... Bardzo proszę o głosiki: [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9486"]Forum o psach i kotach[/URL] [/CENTER] Z góry dziękujemy ;-) Quote
Recommended Posts