Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halcia napisał(a):
Kasia ma ładne zębiska....nie do wiary.

A ten usmiech Kasiny jest specjalnie dla niedowiarka cioci Halci. :evil_lol:

Kasia i jej ładne ząbki: :lol:

Posted

Alez ja Tobie wierzę,tylko cud ,ze te zebiska udało sie wyprowadzic.Ja bunie wzięłam oceniana na 12 lat,a wet po zdarciu kamienia powiedział,ze moze miec 7 lat,mordka nie siwieje,zeby mocne,tylko sama potwornie zaniedbana i mówił,ze nawet o 5 lat sie mozna pomylic...Czyli 7-12..zgaduj-zgadula.

Posted

halcia napisał(a):
Alez ja Tobie wierzę,tylko cud ,ze te zebiska udało sie wyprowadzic.Ja bunie wzięłam oceniana na 12 lat,a wet po zdarciu kamienia powiedział,ze moze miec 7 lat,mordka nie siwieje,zeby mocne,tylko sama potwornie zaniedbana i mówił,ze nawet o 5 lat sie mozna pomylic...Czyli 7-12..zgaduj-zgadula.

Mysle ze ktos Bunie ocenil na 12, bo byla bardzo zaniedbana... Pewnie tylu nie ma. Ja obstawiam za 7. :happy1:

A co do Kasi, to tez nie chce mi sie wierzyc ze ona ma 9-10 lat... Ona jest tak zywa (szczegolnie na spacerkach), ma tyle enrgii ze tak samo nie dalabym jej wiecej niz ze 7 lat... Tylko ten siwiejacy pyszczek ja zdradza.

• 3 weeks later...
Posted

Kasia wita wszystkie cioteczki! Kasiula ostatnio zaczela sie turlac i tarzac po trawie! Ale ma z tego ucieche!!! :loveu: Niestety ostanio nie biore aparatu na spacerki i nie mialam jak zrobic jej fotki lezacej do gory kolami na trawce. Ale nadrobie to! :cool3:

A tu Kasiulka w weekendowy poranek. Moj kochany pysio! :loveu:

Posted

Jesooo, jakie spojrzenie ;-) Kasia zawsze miala takie oczy, ze serce sie lamało na kawaleczki. Cudniasta jest !

Sabinko, nastepnym razem jak bedziesz szla na spacer, pls nie zapomnij aparatu :fadein:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie cioteczki...

Wlasnie czytalam mielecki watek i jestem zalamana tym co tam przeczytalam... :shake: Slow mi poprostu brak... :-( Caly czas mam nadzieje, ze jednak wszystko sie ulozy... Ponizej wklejam wczorajsze fotki Kasi i chce Wam jeszcze raz bardzo podziekowac za Nią. Wiem, ze proby Waszej pomocy psom sa przez niektorych dłamszone i ignorowane, lecz mam nadzieje, ze fotki Kasi dadza Wam choc troche otuchy i sensu temu o co walczycie:

(Sorki, ze niektore fotki sa zlej jakosci, ale ciagle zapominam nastawic aparat jak nalezy. :oops:)

Posted

Ale Kasia usmiechnieta od ucha do ucha. Nigdy nie widzialam jej takiej w schronisku, zawsze smutna, uciekajaca przed czlowiekiem. Wiekszosc psow niestety tak ma vide Pralinka czy Aprilka.

Posted

Dziekuje Wam z mile slowa! :lol: Wlasnie bylam na mieleckim watku i czuje ogromna ulge!:lol:

A oto nastepne fotki Kasi robione dzisiaj (jesli sie Wam jeszcze nie znudzily ;)):

"Uwaga Zły Pies!" :evil_lol:

Posted

Łomatko, jaka grozna Kasia ;-) Ale paszcza superasna :fadein:

Super macie Sabinko tereny do biegania, zazdroszcze Wam naprawde. Ale by sie moje dziewczyny wybiegaly.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super macie Sabinko tereny do biegania, zazdroszcze Wam naprawde. Ale by sie moje dziewczyny wybiegaly.

To jest park, w ktorym niestety psy moga chodzic tylko na smyczy, a ja notorycznie łamię prawo... :oops: Tylko czekam az dostane kiedys mandat albo mnie wyniosa stamtąd w kajdankch...:hmmmm:

Posted

[quote name='anciaahk']http://img405.imageshack.us/img405/5730/006sqx.jpg
Hahaha jaki groźny zębaty potwór, super!

[quote name='Ulka18']Łomatko, jaka grozna Kasia ;-) Ale paszcza superasna :fadein:

Nom... :evil_lol: Kasia jest okropnie szczekliwa... Nawet jak biega to ciagle szczeka i wlasnie zlapalam na zdjeciu moment kiedy kolo mnie przebiegala szczekajac... Wyglada to tak jakby mnie atakowala... :evil_lol: A tak naprawde to Kasia jest łagodna jak baranek. :loveu:

• 1 month later...
Posted

Cioteczki, nie wiem czy wiecie ale...

DZISIAJ MIJA ROK ODKĄD KASIA JEST ZE MNĄ!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kasiula ma sie znakomicie! Jest zdrowa, grzeczna i kochana! A oto dzisiejsze fotki: