Sabina02 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Foteczki z pierwszego majowego spacerku :lol: (ale cos mi niewyrazne wyszly, pewnie cos zle nastawilam :roll:): Quote
Sabina02 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 halcia napisał(a):Kasia ma ładne zębiska....nie do wiary. A ten usmiech Kasiny jest specjalnie dla niedowiarka cioci Halci. :evil_lol: Kasia i jej ładne ząbki: :lol: Quote
yoko100 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja zawsze podziwiam to ze dziewczyny sie tak dogadaly ze soba:) Quote
halcia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Alez ja Tobie wierzę,tylko cud ,ze te zebiska udało sie wyprowadzic.Ja bunie wzięłam oceniana na 12 lat,a wet po zdarciu kamienia powiedział,ze moze miec 7 lat,mordka nie siwieje,zeby mocne,tylko sama potwornie zaniedbana i mówił,ze nawet o 5 lat sie mozna pomylic...Czyli 7-12..zgaduj-zgadula. Quote
Sabina02 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 halcia napisał(a):Alez ja Tobie wierzę,tylko cud ,ze te zebiska udało sie wyprowadzic.Ja bunie wzięłam oceniana na 12 lat,a wet po zdarciu kamienia powiedział,ze moze miec 7 lat,mordka nie siwieje,zeby mocne,tylko sama potwornie zaniedbana i mówił,ze nawet o 5 lat sie mozna pomylic...Czyli 7-12..zgaduj-zgadula. Mysle ze ktos Bunie ocenil na 12, bo byla bardzo zaniedbana... Pewnie tylu nie ma. Ja obstawiam za 7. :happy1: A co do Kasi, to tez nie chce mi sie wierzyc ze ona ma 9-10 lat... Ona jest tak zywa (szczegolnie na spacerkach), ma tyle enrgii ze tak samo nie dalabym jej wiecej niz ze 7 lat... Tylko ten siwiejacy pyszczek ja zdradza. Quote
Sabina02 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Kasia wita wszystkie cioteczki! Kasiula ostatnio zaczela sie turlac i tarzac po trawie! Ale ma z tego ucieche!!! :loveu: Niestety ostanio nie biore aparatu na spacerki i nie mialam jak zrobic jej fotki lezacej do gory kolami na trawce. Ale nadrobie to! :cool3: A tu Kasiulka w weekendowy poranek. Moj kochany pysio! :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jesooo, jakie spojrzenie ;-) Kasia zawsze miala takie oczy, ze serce sie lamało na kawaleczki. Cudniasta jest ! Sabinko, nastepnym razem jak bedziesz szla na spacer, pls nie zapomnij aparatu :fadein: Quote
halcia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cudo...Bunia też miała cude spojrznie....Jak sie budziłysmy tak cudne sie przygladała......o matko,juz ma we mnie wiary,ze ją odnajde.... Quote
Sabina02 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Witajcie cioteczki... Wlasnie czytalam mielecki watek i jestem zalamana tym co tam przeczytalam... :shake: Slow mi poprostu brak... :-( Caly czas mam nadzieje, ze jednak wszystko sie ulozy... Ponizej wklejam wczorajsze fotki Kasi i chce Wam jeszcze raz bardzo podziekowac za Nią. Wiem, ze proby Waszej pomocy psom sa przez niektorych dłamszone i ignorowane, lecz mam nadzieje, ze fotki Kasi dadza Wam choc troche otuchy i sensu temu o co walczycie: (Sorki, ze niektore fotki sa zlej jakosci, ale ciagle zapominam nastawic aparat jak nalezy. :oops:) Quote
eloise Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ale uśmiechnięta Kasiulka! :) Dzięki Sabinko! :) Quote
agusiazet Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kasia wygląda rewelacyjnie! Sabinko, uszczęśliwiasz nas! Quote
kaskadaffik Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale mi się chce płakać, że większość takich psiaków jak Kasia nie będzie wypatrzone juz pewnie..... i zostaną tam na zawsze :( :( Quote
halcia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja mam taka załamke,ze nawet na dogo nie chce wchodzic....Kasia niewiarygodna..... Quote
Ulka18 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ale Kasia usmiechnieta od ucha do ucha. Nigdy nie widzialam jej takiej w schronisku, zawsze smutna, uciekajaca przed czlowiekiem. Wiekszosc psow niestety tak ma vide Pralinka czy Aprilka. Quote
Sabina02 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Dziekuje Wam z mile slowa! :lol: Wlasnie bylam na mieleckim watku i czuje ogromna ulge!:lol: A oto nastepne fotki Kasi robione dzisiaj (jesli sie Wam jeszcze nie znudzily ;)): "Uwaga Zły Pies!" :evil_lol: Quote
anciaahk Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/5730/006sqx.jpg Hahaha jaki groźny zębaty potwór, super! Quote
Ulka18 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Łomatko, jaka grozna Kasia ;-) Ale paszcza superasna :fadein: Super macie Sabinko tereny do biegania, zazdroszcze Wam naprawde. Ale by sie moje dziewczyny wybiegaly. Quote
Sabina02 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Ulka18 napisał(a):Super macie Sabinko tereny do biegania, zazdroszcze Wam naprawde. Ale by sie moje dziewczyny wybiegaly. To jest park, w ktorym niestety psy moga chodzic tylko na smyczy, a ja notorycznie łamię prawo... :oops: Tylko czekam az dostane kiedys mandat albo mnie wyniosa stamtąd w kajdankch...:hmmmm: Quote
Sabina02 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='anciaahk']http://img405.imageshack.us/img405/5730/006sqx.jpg Hahaha jaki groźny zębaty potwór, super! [quote name='Ulka18']Łomatko, jaka grozna Kasia ;-) Ale paszcza superasna :fadein: Nom... :evil_lol: Kasia jest okropnie szczekliwa... Nawet jak biega to ciagle szczeka i wlasnie zlapalam na zdjeciu moment kiedy kolo mnie przebiegala szczekajac... Wyglada to tak jakby mnie atakowala... :evil_lol: A tak naprawde to Kasia jest łagodna jak baranek. :loveu: Quote
Sabina02 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Cioteczki, nie wiem czy wiecie ale... DZISIAJ MIJA ROK ODKĄD KASIA JEST ZE MNĄ!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasiula ma sie znakomicie! Jest zdrowa, grzeczna i kochana! A oto dzisiejsze fotki: Quote
Recommended Posts