Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia robi powoli postępy w chodzeniu na smyczy.
Są momenty, że przestaje ciągnąć jak oszalała, tylko w miarę spokojnie idzie. No i czasem bezboleśnie udaje mi się ją nakierować tam gdzie ja chcę iść ;)
Niestety jeszcze ani razu nie załatwiła się na spacerku.
A wczoraj zrobiła koopke na dach budy :crazyeye:

No, ale żeby tylko troszkę się przyzwyczaiła do smyczy to będzie już z górki ;)

Posted

Murka napisał(a):
Kasia robi powoli postępy w chodzeniu na smyczy.
Są momenty, że przestaje ciągnąć jak oszalała, tylko w miarę spokojnie idzie. No i czasem bezboleśnie udaje mi się ją nakierować tam gdzie ja chcę iść ;)
Niestety jeszcze ani razu nie załatwiła się na spacerku.
A wczoraj zrobiła koopke na dach budy :crazyeye:

No, ale żeby tylko troszkę się przyzwyczaiła do smyczy to będzie już z górki ;)

To typowe zachwowanie ze schroniska, niestety.

Posted

Dokladnie tak. Dlatego budy w schroniskach sa tak szybko zniszczone, bo psy czesto zalatwiaja sie na dachu budy. Mam nadzieje, ze Kasia jednak sie nauczy czystosci :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mam nadzieje, ze Kasia jednak sie nauczy czystosci :kciuki:

Przeszlam juz przez to raz. Jedna z moich suniek zalatwiala sie w domu przez poltora roku zanim sie nauczyla czystosci... :splat:

Biore Kasie z cala swiadomoscia tego co mnie moze czekac adoptujac psa, ktory spedzil wiekszosc zycia w schronisku. Jestem cierpliwa i wierze ze dam rade. :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Przeszlam juz przez to raz. Jedna z moich suniek zalatwiala sie w domu przez poltora roku zanim sie nauczyla czystosci... :splat:

Biore Kasie z cala swiadomoscia tego co mnie moze czekac adoptujac psa, ktory spedzil wiekszosc zycia w schronisku. Jestem cierpliwa i wierze ze dam rade. :lol:

Nawet przez sekunde nie pomyslalabym ze moze byc inaczej..jednym słowe.oddałabym Ci kazdego psa w ciemno Sabinko:lol::lol::lol:

Posted

gonia66, dzieki za zaufanie... ale jakby co to zapraszam na wizyte przed lub poadopcyjna... ;)

Murka, napewno wam sie uda. Juz nie raz widzialam przemiany waszych podopiecznych... :loveu:

PS. Dlaczego multi-cytat mi nie dziala? :comp26:

Posted

Sabina02 napisał(a):
gonia66, dzieki za zaufanie... ale jakby co to zapraszam na wizyte przed lub poadopcyjna... ;)

Murka, napewno wam sie uda. Juz nie raz widzialam przemiany waszych podopiecznych... :loveu:

Z tego co się orientuję, multicytat jest dostępny jedynie dla abonentów dogomanii :diabloti:.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Z tego co się orientuję, multicytat jest dostępny jedynie dla abonentów dogomanii :diabloti:.

Za 5 dych to ja mam gdzies ten ich multi-cytat! :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Posted

Sabina02 napisał(a):

Hmmm...mówisz..???Kusząca propozycja- nie powiem..ale uwazaj co piszesz, bo jak Ci się zwal na głowę, to Twoj TZ już na pewno odda Cie do...hmmm...:eviltong::eviltong:POwie, ze nie dosc, że psy to jeszcze "psopodobne" do domu zapraszasz:lol::lol:
A Sabinko...kurde...co to jest ten "multi- cytat"??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

gonia66 napisał(a):

A Sabinko...kurde...co to jest ten "multi- cytat"??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To jest ten guzik obok guzika "cytuj". Naciskasz go przy postach, ktore checsz cytowac w swoim poscie, jesli chcesz miec wiecej niz jeden cytat... ;)

Posted

Mnie to szkoda 50 zl szczerze mowiac...to jest 12 sztuk nici do sterylizacji. Konkretnie przeklada sie to na conajmniej jedna sterylke, gdyby liczyc koszty, a 2 gdyby liczyc nici do nich potrzebne.

Posted

Dla mnie 1/5 budy:evil_lol:Sabinko,podoba mi się to,ze liczysz sie ze wszystkim.Zreszta,mała Kasia,małe si:eviltong:A ty Kasia,spaceruj ,spaceruj ....wkońcu cie przycisnie potrzeba i zobaczysz jak fajnie nie brudzić u siebie:evil_lol: