Ulka18 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Typowa minka Kasi, biedaczyna jeszcze wystraszona :roll: http://img5.imageshack.us/img5/7595/kas1k.jpg Quote
anciaahk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ogonek nieśmiało, ale śmiga :loveu:. Kasiu jak Ty to robisz? Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [url=http://www.mielec.bezdomne.com/index.html]Schronisko dla zwierz Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 dziewczyny jak tak popatrzyłam to druga Kasieńka tylko ogonek inny, następna bidka:placz: coś mi tamta poprzednia wiadomość ucięło sorki:shake: Quote
Reno2001 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U Kasienki cichutko tak. A ona przeciez czeka. Jesli nie na nowy domek, to na pewno na Sabinkę :loveu:, Quote
Murka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kasia robi powoli postępy w chodzeniu na smyczy. Są momenty, że przestaje ciągnąć jak oszalała, tylko w miarę spokojnie idzie. No i czasem bezboleśnie udaje mi się ją nakierować tam gdzie ja chcę iść ;) Niestety jeszcze ani razu nie załatwiła się na spacerku. A wczoraj zrobiła koopke na dach budy :crazyeye: No, ale żeby tylko troszkę się przyzwyczaiła do smyczy to będzie już z górki ;) Quote
Sabina02 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 A ja juz sie nie moge doczekac na Kasiulke... Wiem ze niewiele tu pisze, ale ciagle zagladam po nowe wiesci i fotki. :loveu: Quote
Reno2001 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Murka napisał(a):Kasia robi powoli postępy w chodzeniu na smyczy. Są momenty, że przestaje ciągnąć jak oszalała, tylko w miarę spokojnie idzie. No i czasem bezboleśnie udaje mi się ją nakierować tam gdzie ja chcę iść ;) Niestety jeszcze ani razu nie załatwiła się na spacerku. A wczoraj zrobiła koopke na dach budy :crazyeye: No, ale żeby tylko troszkę się przyzwyczaiła do smyczy to będzie już z górki ;) To typowe zachwowanie ze schroniska, niestety. Quote
Ulka18 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dokladnie tak. Dlatego budy w schroniskach sa tak szybko zniszczone, bo psy czesto zalatwiaja sie na dachu budy. Mam nadzieje, ze Kasia jednak sie nauczy czystosci :kciuki: Quote
Sabina02 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze Kasia jednak sie nauczy czystosci :kciuki: Przeszlam juz przez to raz. Jedna z moich suniek zalatwiala sie w domu przez poltora roku zanim sie nauczyla czystosci... :splat: Biore Kasie z cala swiadomoscia tego co mnie moze czekac adoptujac psa, ktory spedzil wiekszosc zycia w schronisku. Jestem cierpliwa i wierze ze dam rade. :lol: Quote
gonia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sabina02 napisał(a):Przeszlam juz przez to raz. Jedna z moich suniek zalatwiala sie w domu przez poltora roku zanim sie nauczyla czystosci... :splat: Biore Kasie z cala swiadomoscia tego co mnie moze czekac adoptujac psa, ktory spedzil wiekszosc zycia w schronisku. Jestem cierpliwa i wierze ze dam rade. :lol: Nawet przez sekunde nie pomyslalabym ze moze byc inaczej..jednym słowe.oddałabym Ci kazdego psa w ciemno Sabinko:lol::lol::lol: Quote
Murka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No ja mam nadzieję, że do czasu aż Sabinka przyjedzie do Polski, to nam się uda troche ucywilizować Kasię :cool3: Quote
Sabina02 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 gonia66, dzieki za zaufanie... ale jakby co to zapraszam na wizyte przed lub poadopcyjna... ;) Murka, napewno wam sie uda. Juz nie raz widzialam przemiany waszych podopiecznych... :loveu: PS. Dlaczego multi-cytat mi nie dziala? :comp26: Quote
kaskadaffik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nawet się pewnie nie oglądniemy, a Kasieńka się nauczy gdzie jest ubikacja:lol: Buziaki Sunieczko:loveu: Quote
Reno2001 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sabina02 napisał(a):gonia66, dzieki za zaufanie... ale jakby co to zapraszam na wizyte przed lub poadopcyjna... ;) Murka, napewno wam sie uda. Juz nie raz widzialam przemiany waszych podopiecznych... :loveu: PS. Dlaczego multi-cytat mi nie dziala? :comp26: Z tego co się orientuję, multicytat jest dostępny jedynie dla abonentów dogomanii :diabloti:. Quote
Sabina02 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Reno2001 napisał(a):Z tego co się orientuję, multicytat jest dostępny jedynie dla abonentów dogomanii :diabloti:. Za 5 dych to ja mam gdzies ten ich multi-cytat! :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
Reno2001 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sabina02 napisał(a):Za 5 dych to ja mam gdzies ten ich multi-cytat! :evil_lol: :diabloti: :eviltong: ja wychodzę z tego samego założenia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sabina02 napisał(a):gonia66, dzieki za zaufanie... ale jakby co to zapraszam na wizyte przed lub poadopcyjna... ;) PS. Dlaczego multi-cytat mi nie dziala? :comp26: Hmmm...mówisz..???Kusząca propozycja- nie powiem..ale uwazaj co piszesz, bo jak Ci się zwal na głowę, to Twoj TZ już na pewno odda Cie do...hmmm...:eviltong::eviltong:POwie, ze nie dosc, że psy to jeszcze "psopodobne" do domu zapraszasz:lol::lol: A Sabinko...kurde...co to jest ten "multi- cytat"??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ra_dunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kasiunia jekie oczyska ma jeszcze biedna przestraszone... ale ten ogoneczek :loveu: Quote
kaskadaffik Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobranoc Kasieńka nie rób wystraszonej minki już bo masz się podobać, machaj ogonkiem jak szalona cały czas!:Rose: :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 gonia66 napisał(a): A Sabinko...kurde...co to jest ten "multi- cytat"??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To jest ten guzik obok guzika "cytuj". Naciskasz go przy postach, ktore checsz cytowac w swoim poscie, jesli chcesz miec wiecej niz jeden cytat... ;) Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mnie to szkoda 50 zl szczerze mowiac...to jest 12 sztuk nici do sterylizacji. Konkretnie przeklada sie to na conajmniej jedna sterylke, gdyby liczyc koszty, a 2 gdyby liczyc nici do nich potrzebne. Quote
halcia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dla mnie 1/5 budy:evil_lol:Sabinko,podoba mi się to,ze liczysz sie ze wszystkim.Zreszta,mała Kasia,małe si:eviltong:A ty Kasia,spaceruj ,spaceruj ....wkońcu cie przycisnie potrzeba i zobaczysz jak fajnie nie brudzić u siebie:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 halcia napisał(a):Dla mnie 1/5 budy:evil_lol:Sabinko,podoba mi się to,ze liczysz sie ze wszystkim. No, trzeba gdzies zaoszczedzic zeby moc dac gdzies indziej ;). Quote
Recommended Posts