Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :razz::razz:czyli co .... gramy w Lotto i hotel ;).... najlepsze teraz wyjście ...tylko który bank okraść :hmmmm: Quote
andzia69 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asta17 napisał(a):I co dalej robimy? przydałby się hotelik - cos jak u Mosii albo u p. Tomka w Cieszynie - bo oprócz tego, że to hoteliki to na dodatek u osób potrafiących pracowac z psami...tylko wszystko jak zwykle opiera się o tą cholerną kasę:angryy: Quote
ab-agnieszka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Musialybysmy sie dowiedziec cz u Mosii jest miejsce i zaczac zbierac kase. Trzeba zmienic tytul na prosbe o pomoc w zbieraniu pieniedzy. Biedna sunia zyje w takim stresie:shake: Quote
Tengusia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 u Mosii sa nasze dwa asty i nie sadze by wziela trzeciego tym bardziej ze trzyma je w domu z 7 swoich psow ... a do kojca jej dawac nie chce choc teraz tez siedzi przy budzie :placz: Quote
basiagk Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czy Ajsi jest gdzieś ogłaszana prócz allegro bo moge zrobić jej ogłoszenia:cool3: Quote
rufusowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mozna spytać mosii o rade - co ona o tym myśli :cool3: jasne, ze najlepiej jak trafi do dt ale kto ją wezmie? nie mamy gwarancji,że w zwykłym hoteliku cos sie zmieni :shake: Quote
mrófffcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam wszystkich, którym los Ajsi nie jest obojętny. Ja osobiście dowiedziałam się o niej od Tengusi ( proponowałam pomoc przy Omenie ) Rozmawiając z Astą17 zgłosiłam chęć pomocy i zabrania suni do zaprzyjaźnionego hotelu. Problem polega na tym, że hotel znajduje się w Bogatyni ( 360km) i kosztuje ok. 450zł miesięcznie, czyli potrzeba zebrać kasę można też zrobić cegiełki niestety ani ja ani Asta17 nie bardzo znamy się na obsłudze Allegro prosiłybyśmy o pomoc kochane cioteczki. Chciałybyśmy też mieć tzw. Stałe deklaracje finansowe od cioteczek (np. że cioteczka x będzie wpłacała np. np.cioteczka x będzie wpłacala 20zł na miesiąc proponowalam czątku. i niestety 20zł na miesiąc. To tak w razie czego jakby z allegro nie starczyło na hotel). Suńkę mogłabym odebrać z Wrocławia w dnia 22-26 stycznia bo akurat tam jestem. Co do mojej osoby mam doświadczenie w pracy z „ trudnymi” psami i jestem w stanie pomóc suni się zresocjalizować od początku. Prosimy więc o pomoc: W zrobieniu cegiełki na allegro i rozgłoszeniu jej w zadeklarowaniu się w razie jakby z allegro nie starczyło na hotel W transporcie do Wrocławia Z góry dziękuje i pozdrawiam. Pieniążki przesyłać proszę na nr konta : 58109019710000000107432142 z dopiskiem na Ajsi Quote
Asta17 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Anonimowa osoba wpłaciła 12 zł. To zawsze coś. :) Mamy też od tej osoby stałą deklarację 20 zł. Quote
Basia i Barni Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 zgłaszam się - może jakis DT bliżej - może jest osoba ,którą umie do tego pracować z ciężkimi psami Quote
mrófffcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sunia ma już zarezerwowane miejsce w hoteliku wszystkie dane poszły już. Będzie miała tam opiekę specjalistów przez 24h . Quote
ab-agnieszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja juz nie dam rady na razie nic zadeklarowac:-( Mam pare rzeczy ktore mozna wystawic na bazarek postaram sie jutro go zrobic. Mam troche zadeklarowanych wplat miesiecznych i naprawde nie wyskrobie juz w tym miesiacu nic moze w przyszlym.:-( Quote
mrófffcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Cioteczki a mogłaby któraś z Was zrobić cegiełki na allegro? ja przyznaje że nie potrafię się posługiwać tak dobrze allegro :( a cegiełki pomagają. I może znacie kogoś ktoby wziąłby małą mi do Wrocławia podrzucił? Quote
basiagk Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja moge zadeklarować jedynie 10 zł ale zawsze to jakaś kropelka:oops: Już pisałam Asta17 że zrobię ogłoszenia suni. A cegiełki? Może Tengusia ale ona taka zajęta więc nie chcę jej wrabiać:grins: Quote
mrófffcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 pogadam z Tengusią może się uda :) basiagk każda złotówka się liczy dziękuję jesteś kochana :):*:loveu: Quote
basiagk Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A ogłoszenia zrobię dziś, najpóźniej jutro.:p Quote
kasiaNDM Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 co miesiąc wpłacę na Ajsi 50zł tylko proszę o śmiałe przypomnienie się mi na PW dlatego, że na pewno zapomnę a nie to, że nie będę chciała ! Czy ktoś w tym hotelu będzie ją odwiedzał? Quote
Asta17 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Może zróbmy tak, że najpierw proszę o deklaracje wpłat,a potem wpłacanie,bo nie wiadomo czy uda sie zebrac całą potrzebną sumę do 23 stycznia, bo 24 miałaby jechać. Na razie p. Natalia (ta anonimowa osoba) wpłaciła 12 zł i zadeklarowała 20 zł miesiecznie. Deklaracja basigk-10 zł Kasi NDM-50zł Jeśli ktoś jeszcze wpłacił proszę mi tutaj dać znać. O przesłanie kasy prosiłabym, gdy sunia znajdzie się już na miejscu w hotelu. Suma: 12 zł+ 80zł z deklaracji Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam w razie czego prosze mnie upomnieć. Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asta ma racje, nie wiadomo czy zbierze sie potrzebna suma co miesiąc... Quote
mrófffcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='kasiaNDM']co miesiąc wpłacę na Ajsi 50zł tylko proszę o śmiałe przypomnienie się mi na PW dlatego, że na pewno zapomnę a nie to, że nie będę chciała ! Czy ktoś w tym hotelu będzie ją odwiedzał? jesteś wielka :loveu: powiem tak że sunia będzie pod stałą opieką specjalistów i osobiście będę u niej codziennie :) jak narazie na konto wpłyneło 12zł jakby uzbierało się chociaż 200zł na początek to są oni rozłożyć w raty płatności :) Proszę o zrobienie ciegiełki z cegiełek zawsze jest kasa ja dzisiaj idę jeszcze do koleżanki może jej się uda coś zrobić :) Quote
Paacia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Coś wymyślimy bo nie da się przejść tak obojętnie obok cierpienia. Damy radę a ja spróbuje dzisiaj z Mrófffcią zrobić akcje cegiełkową :) Quote
Paacia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Akcja cegiełkowa ruszyła na allegro. Zapraszamy wszystkich na Amstaffka Ajsi potrzebuje WASZEJ POMOCY!! (530931747) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agaga21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Paacia']Akcja cegiełkowa ruszyła na allegro. Zapraszamy wszystkich na Amstaffka Ajsi potrzebuje WASZEJ POMOCY!! (530931747) - Aukcje internetowe Allegro umieściłam allegro na nk amstaffów-mam nadzieję że pięknie cegiełki się rozejdą-jak świeże bułeczki. Quote
basiagk Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To teraz trzeba link do cegiełek porozsyłać :p Quote
basiagk Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bede na bieżąco edytować:p Ajsi stracoła dom. Czy znjadzie nowy kochający dom na całe życie? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl www.mojpupil.pl www.gieldaogloszen.pl www.karusek.pl Przypominam, że Jenny19 też ją ogłaszała: alegratka autogielda kupiepsa dwukropek pajeczyna pineska interpress ojej.pl eoferty przygarnijzwierzaka 4lapy adopcje.org bono-polska animalia drobne.centrumofert gumtree 24polska polskastrefa.eu na razie tyle ale ciąg dalszy nastąpi:evil_lol: Quote
Recommended Posts