Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta17 napisał(a):
I co dalej robimy?

przydałby się hotelik - cos jak u Mosii albo u p. Tomka w Cieszynie - bo oprócz tego, że to hoteliki to na dodatek u osób potrafiących pracowac z psami...tylko wszystko jak zwykle opiera się o tą cholerną kasę:angryy:

Posted

u Mosii sa nasze dwa asty i nie sadze by wziela trzeciego tym bardziej ze trzyma je w domu z 7 swoich psow ... a do kojca jej dawac nie chce choc teraz tez siedzi przy budzie :placz:

Posted

mozna spytać mosii o rade - co ona o tym myśli :cool3:

jasne, ze najlepiej jak trafi do dt ale kto ją wezmie?

nie mamy gwarancji,że w zwykłym hoteliku cos sie zmieni :shake:

Posted

Witam wszystkich, którym los Ajsi nie jest obojętny.
Ja osobiście dowiedziałam się o niej od Tengusi ( proponowałam pomoc przy Omenie ) Rozmawiając z Astą17 zgłosiłam chęć pomocy i zabrania suni do zaprzyjaźnionego hotelu. Problem polega na tym, że hotel znajduje się w Bogatyni ( 360km) i kosztuje ok. 450zł miesięcznie, czyli potrzeba zebrać kasę można też zrobić cegiełki niestety ani ja ani Asta17 nie bardzo znamy się na obsłudze Allegro prosiłybyśmy o pomoc kochane cioteczki. Chciałybyśmy też mieć tzw. Stałe deklaracje finansowe od cioteczek (np. że cioteczka x będzie wpłacała np. np.cioteczka x będzie wpłacala 20zł na miesiąc proponowalam czątku. i niestety 20zł na miesiąc. To tak w razie czego jakby z allegro nie starczyło na hotel). Suńkę mogłabym odebrać z Wrocławia w dnia 22-26 stycznia bo akurat tam jestem. Co do mojej osoby mam doświadczenie w pracy z „ trudnymi” psami i jestem w stanie pomóc suni się zresocjalizować od początku. Prosimy więc o pomoc:

W zrobieniu cegiełki na allegro i rozgłoszeniu jej
w zadeklarowaniu się w razie jakby z allegro nie starczyło na hotel
W transporcie do Wrocławia

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Pieniążki przesyłać proszę na nr konta :

58109019710000000107432142

z dopiskiem na Ajsi

Posted

Ja juz nie dam rady na razie nic zadeklarowac:-(
Mam pare rzeczy ktore mozna wystawic na bazarek postaram sie jutro go zrobic.
Mam troche zadeklarowanych wplat miesiecznych i naprawde nie wyskrobie juz w tym miesiacu nic moze w przyszlym.:-(

Posted

Cioteczki a mogłaby któraś z Was zrobić cegiełki na allegro? ja przyznaje że nie potrafię się posługiwać tak dobrze allegro :( a cegiełki pomagają. I może znacie kogoś ktoby wziąłby małą mi do Wrocławia podrzucił?

Posted

Ja moge zadeklarować jedynie 10 zł ale zawsze to jakaś kropelka:oops:
Już pisałam Asta17 że zrobię ogłoszenia suni. A cegiełki? Może Tengusia ale ona taka zajęta więc nie chcę jej wrabiać:grins:

Posted

co miesiąc wpłacę na Ajsi 50zł tylko proszę o śmiałe przypomnienie się mi na PW dlatego, że na pewno zapomnę a nie to, że nie będę chciała !
Czy ktoś w tym hotelu będzie ją odwiedzał?

Posted

Może zróbmy tak, że najpierw proszę o deklaracje wpłat,a potem wpłacanie,bo nie wiadomo czy uda sie zebrac całą potrzebną sumę do 23 stycznia, bo 24 miałaby jechać.

Na razie p. Natalia (ta anonimowa osoba) wpłaciła 12 zł i zadeklarowała 20 zł miesiecznie.
Deklaracja basigk-10 zł Kasi NDM-50zł

Jeśli ktoś jeszcze wpłacił proszę mi tutaj dać znać.

O przesłanie kasy prosiłabym, gdy sunia znajdzie się już na miejscu w hotelu.

Suma: 12 zł+ 80zł z deklaracji

Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam w razie czego prosze mnie upomnieć.

Posted

[quote name='kasiaNDM']co miesiąc wpłacę na Ajsi 50zł tylko proszę o śmiałe przypomnienie się mi na PW dlatego, że na pewno zapomnę a nie to, że nie będę chciała !
Czy ktoś w tym hotelu będzie ją odwiedzał?

jesteś wielka :loveu: powiem tak że sunia będzie pod stałą opieką specjalistów i osobiście będę u niej codziennie :)

jak narazie na konto wpłyneło 12zł

jakby uzbierało się chociaż 200zł na początek to są oni rozłożyć w raty płatności :)

Proszę o zrobienie ciegiełki z cegiełek zawsze jest kasa

ja dzisiaj idę jeszcze do koleżanki może jej się uda coś zrobić :)

Posted

Coś wymyślimy bo nie da się przejść tak obojętnie obok cierpienia. Damy radę a ja spróbuje dzisiaj z Mrófffcią zrobić akcje cegiełkową :)

Posted

Bede na bieżąco edytować:p
Ajsi stracoła dom. Czy znjadzie nowy kochający dom na całe życie? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

www.mojpupil.pl
www.gieldaogloszen.pl
www.karusek.pl

Przypominam, że Jenny19 też ją ogłaszała:
alegratka
autogielda
kupiepsa
dwukropek
pajeczyna
pineska
interpress
ojej.pl