Asta17 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ten hotel trzeba mieć na oku. Myślałam, że był wcześnie sprawdzony, ale cóż, bo teraz jest za późno. :shake: A nie wiem jakim prawem ten właściciel hotelu rości sobie do niej takie prawa?! :angryy::mad: Niech tylko spróbuje ją gdzieś sprzedać to zaraz będzie miał policje na karku! A co jeszcze mnie dziwi, że nie możesz zobaczyć jej pokoju! Przecież właściciel ma do tego prawo! Możesz przecież zobaczyć w jakich warunkach jest trzymana! Quote
mrófffcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak coś zrobi z nią to ja go zabije naśle policję i zlikwiduje... a mówiłam że dopiero nawiązujemy z nimi kontakt... nie miałam jak sprawdzić za dużo mam na głowie... teraz jednak musze przekonać rodziców.... szkoda że nie mogłam jej wziaść odrazu do domu.... ale jest na dobrej drodzę tak mi się wydaje więc jak coś będę mogła mówić w marcu że sunia ma dom stały.... a hotelik to ja prześwietle nie ma co.... mają nienaganną opinię i u wetów i u ludzi... ale co innego jak słyszą że ktoś oddał psa swojego a co innego schroniskowego :roll: więc pies nie będzie niedługo na hotelu tylko u mnie i ja to wywalczę... Quote
ab-agnieszka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mrofffcia podaj mi namiary na ten hotel na PW. Zadzwonie tam jutro jako osoba zainteresowana wspolpraca z nimi zobaczymy jak sobie porozmawiamy. Quote
ab-agnieszka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asta17 dziekuje za namiar na hotel. Dziwi mnie tylko ze Mofffcia nie podala mi go osobiscie. Mofffcia jeszcze jedna prosba z mojej strony bardzo Cie prosze o odeslanie umowy. Quote
mrófffcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ab-agnieszka przepraszam nie było mnie na necie... umowa powinna dojść już w poniedziałek albo wtorek Quote
ab-agnieszka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dziekuje. Jak tylko dojdzie damy znac. Quote
mrófffcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 będzie tam też ksero umowy z hotelem... ja już robie wszystko żeby ją wziaść do siebie ale rodzice mają tu dużo do powiedzenia mam nadzieje że się uda ją wziaść wiem też teraz że nie zrobi jej krzywdy bo suńka czuje się dobrze i nic jej nie jest powiedziałam też że ma dom załatwiony...więc już nie może z nią nic zrobić... martwie się może on naprawdę jest tak zaganiany w tym wszystkim że zapomniał... sam do mnie wyszedł z propozycją że będzie pomagał ( oczywiście za kase) z schroniskowymi psami...ale akurat o Ajsi się boję bo jest niespotykana... Quote
ab-agnieszka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mrófffcia napisał(a):będzie tam też ksero umowy z hotelem... ja już robie wszystko żeby ją wziaść do siebie ale rodzice mają tu dużo do powiedzenia mam nadzieje że się uda ją wziaść wiem też teraz że nie zrobi jej krzywdy bo suńka czuje się dobrze i nic jej nie jest powiedziałam też że ma dom załatwiony...więc już nie może z nią nic zrobić... martwie się może on naprawdę jest tak zaganiany w tym wszystkim że zapomniał... sam do mnie wyszedł z propozycją że będzie pomagał ( oczywiście za kase) z schroniskowymi psami...ale akurat o Ajsi się boję bo jest niespotykana... Mrofffcia o kim Ty piszesz bo albo czegos ne doczytalam na watku albo sie pogubilam. Kto do Ciebie przyszedl i bedzie pomagal za kase? Quote
mrófffcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No właściciel Hotelu wyszedł z propozycją że będziemy wyciągać jednego pieska ze schroniska do hotelu ( oczywiście wolontariusze pokryją koszt pobytu) będziemy tego pieska uczyć żyć i szukać mu nowego domu... właściciel Hotelu sam to zaproponował. Quote
ab-agnieszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witam wszystkich zainteresowanych sprawa Ajsi Odbylam ndzisiaj bardzo sympatyczna rozmowe z panem Lukaszem odnosnie maszej pieknej Ajsi. Powiedzial mi ze ze mala nadaje sie do adopcji na juz jest bardzo grzecznym psem i nadaje sie do domu z dziecmi jak i o ludzi starszych trzeba ja jeszcze tylko nauczyc ladnie chodzic przy nodze. Ajsi nie ma ienia agresji co bardzo mnie ucieszylo. Umowilam sie z panem Lukaszem na zdjecia ktore zrobi dzisiaj Ajsi i wstawi do trzech dni na stronke hotelu Szkoła i Hotel dla psów - Hodowla - Szkolenia - Tresura - START Jak tylko sie wymienimy adresami meilowymi bedzie mi przesylal malej zdjecia. Umowilam sie na staly kontakt telefoniczny a ze czesto jezdze po Polsce to napewno tam zawitam osobiscie. Moge sie pochwalic ze rozmawialam dzisiaj z Ajsi:loveu: A dokladnie pan Lukasz podszedl do niej z telefonem i slyszalam jej chrumkanie:loveu::loveu::loveu: Quote
mrófffcia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mamy Chętnego na Ajsi jest z Bytomia mamy tam jakieś dogomaniaczki żeby sprawdziły domek? Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 mrófffcia napisał(a):Mamy Chętnego na Ajsi jest z Bytomia mamy tam jakieś dogomaniaczki żeby sprawdziły domek? z Bytomia jest pare osób.... Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 mrófffcia napisał(a):Mamy Chętnego na Ajsi jest z Bytomia mamy tam jakieś dogomaniaczki żeby sprawdziły domek? nie wienm czy dobrze pamietam...ale z Bytomia chyba był ten nieodpowiedzialny domek na bialego asta od Tengusi...trzeba by napisac do Tengusi i podać jej namiary, żeby porównała Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 andzia69 napisał(a):nie wienm czy dobrze pamietam...ale z Bytomia chyba był ten nieodpowiedzialny domek na bialego asta od Tengusi...trzeba by napisac do Tengusi i podać jej namiary, żeby porównała jesli chodzi o Omenka to domek byl z Siemianowic Sl i wole wogole tego sobie nie przypominac :angryy: co do Bytomia to wiele osob tam jest kilka znalazlam na mapie dogo: AlaNowak, Reyes, chalimala, UeMka, TomekZabrze a pewnie jeszcze wiecej znajdziesz osob ktore sa z Bytomia a nie zalogowaly sie na mapie dogo ;) Quote
basiagk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To ja nic już tego nie rozumiem:shake: Najpierw hotelik podejrzany a teraz jest propozycja współpracy? Czy sytuacja Ajsi jest tam w rzeczywistości wyjaśniona czy tylko na tzw gębę? Czy może pan z hotelu zamydla oczy tą współpracą. Nie chcę mącić tylko dowiedzieć się jak sprawy stoją. Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 z tego co ab-agnieszka mówiła to pan z hoteliku zrobił bardzo dobre wrażenie bo z nim rozmawiała...zapraszał w odwiedziny do ajsi, obiecał przysyłać foty, chwalił sunię....ja właściwie nie rozumiem do tej pory co tak naprawdę zaniepokoiło mróffcię...czy to że nie odbierali przez jakiś czas telefonu? każdy może być poza zasięgiem. mróffcia, jesteś tam na miejscu, dlaczego gdy odwiedzasz ajsi nie poprosisz o to byś mogła wejść do pomieszczenia w którym ona mieszka?to chyba naturalne i na pewno nikt by się nie obraził. właściwie to co masz im do zarzucenia bo ja szczerze mówiąc nie za bardzo rozumiem... Quote
Asta17 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Ja tylko powiem, że przyszły domek dla Ajsi musi być na 1000% sprawdzony i pewny! Już za dużo zmian dla niej w tak krótkim czasie! Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Asta17']Ja tylko powiem, że przyszły domek dla Ajsi musi być na 1000% sprawdzony i pewny! Już za dużo zmian dla niej w tak krótkim czasie! ja myślę , ze śmiało można poprosić do kontroli Amikat bądź kogoś z Fundacji ... Bytom koniecznie mocno prześwietlić ;/ ...miałam 2 niefajne domki bytomskie [ jeden podawał mylne dane , był gdzieś zaznaczony na czarnych .. drugi para młodych ludzi mieli rotka i kundla , starego kundla chcieli uśpić , kontakt telefoniczny zerwany ]... wprawdzie przy adopcji bokserka ale kto wie czy ktoś nie będzie chciał zmienić opcji posiadania Quote
Asta17 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Mróffcia możesz coś więcej powiedzieć o ludziach zainteresowanych Ajsi? Quote
agaga21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ab-agnieszka, gdzie te foteczki? :cool3: Quote
mrófffcia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Już mówię Pan który dzwonił ma na imię Marcin i mieszka w Bytomiu <ciach --> mod> pewnie w bloku nie dopytałam bo się rozłączyło:/ a dzisiaj miałam wiadomość od gościa z Kielc chciał małą adoptować ale zgadnijcie gdzie? " do Akademika" :/ chciałam mu już powiedzieć żeby sobie kupił szczura do akademika a nie psa po przejściach jeszcze w ogóle nie zna tej rasy... jak mówi czytałem o niej... grrrr Quote
Asta17 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jeśli Ci z Bytomia nie dzwonią i nie interesują się to nie są warci Ajsi! Jak ktoś chce psa i mu na nim bardzo zależy to się interesuje, pyta, dzwoni, itp. Quote
Recommended Posts