Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie p. Natalia (ta anonimowa osoba) wpłaciła 12 zł i zadeklarowała 20 zł miesięcznie.
Deklaracje:
basigk-10 zł
Kasia NDM-50zł

Jeśli ktoś jeszcze wpłacił proszę mi tutaj dać znać.

O przesłanie kasy prosiłabym, gdy sunia znajdzie się już na miejscu w hotelu.

Suma: 30zł + 80zł z deklaracji

Posted

poprostu super :)

tylko troszkę mało tych stałych deklaracji bo jak z cegiełek nic się nie uzbiera więcej to co się z małą stanie spowrotem do schronu na łańcuch :shake: prosze pomóżmy jej żeby tam nie wracała...

Posted

No to takie krótkie podsumowanie tego co już mamy:

P. Natalia -12 zł
Dreptan2004 -10 zł
KasiaNDM- 70
Lokis 1 - 50 zł
Jatczyszyn - 5 zł
Bebebe1- 5 zł
P. Ania z Radomia- 5 zł
Fitnesska_el - 5 zł
Surema - 5 zł
Ja - 8 zł

Suma: 175 zł

Posted

no fakt mało spotykany kolor umaszczenia szaty psa ale zapewne znalazłaby od razu " dom" jakby nie była wysterylizowana :/ bo pseudaków pełno :/ szkoda że nie ma w Polsce przepisu nakazującego sterylizację suk i kastrację psów po okresie kwarantanny w schroniskach i psów nie rasowych ( bez rodowodu i metryk) napewno ograniczyło by to bezdomność zwierzaków tyczy się to również kotów.

Posted

mrófffcia napisał(a):
no fakt mało spotykany kolor umaszczenia szaty psa ale zapewne znalazłaby od razu " dom" jakby nie była wysterylizowana :/ bo pseudaków pełno :/ szkoda że nie ma w Polsce przepisu nakazującego sterylizację suk i kastrację psów po okresie kwarantanny w schroniskach i psów nie rasowych ( bez rodowodu i metryk) napewno ograniczyło by to bezdomność zwierzaków tyczy się to również kotów.

zgadzam się i o ajsi przeciez było mnóstwo telefonów i maili ale co jeden to głupszy...a najlepsze jest to ze prawdopodobnie ajsi jest suką rasową z jakiejś hodowli (chyba gdzieś pod wrocławiem)-asta powinna wiedzieć.
jakiś łepek zna nk ją wypatrzył, który ma sukę z tamtej hodowli i po nitce do kłębka...w każdym razie takie były podejrzenia, bo zgadzało się wiele szczegółów dotyczących suni....

Posted

aż głupota ludzka mnie poraża (brać psa z rodowodem) później bo się znudzi bądź coś oddawać aż w końcu ląduje na bruku :angryy: jacy ludzie są nieodpowiedzialni < załamuje ręce>

Posted

agaga21 napisał(a):

prawdopodobnie ajsi jest suką rasową z jakiejś hodowli (chyba gdzieś pod wrocławiem

wystarczy sprawdzic czy sunia ma tatoo i wtedy bez problemu mozna potwierdzic z jakiej jest hodowli ;)

Posted

Ja tyle razy oglądałam Ajsi i nie widziałam u niej żadnego tatuażu, a tym bardziej właściciele poinformowaliby nas o tym. Gadałam z tym chłopakiem i do żadnego konkretnego wniosku nie doszliśmy.:shake:

Posted

qrczę, ciekawe co z tym tatoo... To młoda szuczka, więc nie mam szans, zeby się rozmył, co niestety czasem się zdarza :roll:
Asta, a pachwiny sprawdzałaś dokładnie? Czasem są w takich miejscach, że golić trzeba, żeby zauważyć :roll:

Posted

może po prostu kilka było zbieżności a sunia nie pochodzi z żadnej hodowli...chociaż jak dla mnie to ona wygląda na bardzo rasową...tym bardziej dziwne, ze nikt jej nie chciał.:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
może po prostu kilka było zbieżności a sunia nie pochodzi z żadnej hodowli...chociaż jak dla mnie to ona wygląda na bardzo rasową...tym bardziej dziwne, ze nikt jej nie chciał.:shake:

Chciał ale nie wysterylizowaną więc wiadomo do jakich celów..:angryy: