mrófffcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no to tak na Ajsi mamy już 30zł proszę wpłacajcie kase sunia musi mieć szanse na normalne życie :) Quote
Asta17 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Na razie p. Natalia (ta anonimowa osoba) wpłaciła 12 zł i zadeklarowała 20 zł miesięcznie. Deklaracje: basigk-10 zł Kasia NDM-50zł Jeśli ktoś jeszcze wpłacił proszę mi tutaj dać znać. O przesłanie kasy prosiłabym, gdy sunia znajdzie się już na miejscu w hotelu. Suma: 30zł + 80zł z deklaracji Quote
Asta17 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ok, dziękujemy:loveu: Na koncie jest 80zł + 80 zł stałych deklaracji. Quote
mrófffcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 poprostu super :) tylko troszkę mało tych stałych deklaracji bo jak z cegiełek nic się nie uzbiera więcej to co się z małą stanie spowrotem do schronu na łańcuch :shake: prosze pomóżmy jej żeby tam nie wracała... Quote
Paacia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Myślę, że jakoś to będzie bo nie można przejść obok niej obojętnie. Zbyt piękna i kochana jest ta psina. :) Quote
mrófffcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ano jest piękna i kochana :) a Tobie Paacia głębokie pokłony :modla: za cierpliwość do mnie przy robieniu cegiełki :D jutro podam stan konta :) Quote
ab-agnieszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Aukcja na allegro dla suni Torebka Denny Rose ZIELONA (531416833) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mrófffcia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Więc ja informuje że na koncie znajduje się już 100zł dla suni :) ( wszystko co do tej godziny zostało zaksięgowane w banku) Quote
Paacia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Z cegiełek powinno nam jeszcze dojść okolo 75 zł :) zależy tylko kiedy osoby, które kupiły wpłacą pieniądze na konto ;) Quote
mrófffcia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 stan konta na dzień 16.01.2009 równie 175zł wszystkim którzy już wpłacili dziękuje w imieniu Ajsi :):Rose: Quote
Paacia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Na ta godzinę z cegiełek uzbieraliśmy już 140,00 zł. O Ajsi można również poczytać na stronie: Portal Soltys - znajdziecie tu wszystko co chcecie Quote
mrófffcia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No to takie krótkie podsumowanie tego co już mamy: P. Natalia -12 zł Dreptan2004 -10 zł KasiaNDM- 70zł Lokis 1 - 50 zł Jatczyszyn - 5 zł Bebebe1- 5 zł P. Ania z Radomia- 5 zł Fitnesska_el - 5 zł Surema - 5 zł Ja - 8 zł Suma: 175 zł Quote
mrófffcia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no fakt mało spotykany kolor umaszczenia szaty psa ale zapewne znalazłaby od razu " dom" jakby nie była wysterylizowana :/ bo pseudaków pełno :/ szkoda że nie ma w Polsce przepisu nakazującego sterylizację suk i kastrację psów po okresie kwarantanny w schroniskach i psów nie rasowych ( bez rodowodu i metryk) napewno ograniczyło by to bezdomność zwierzaków tyczy się to również kotów. Quote
agaga21 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 mrófffcia napisał(a):no fakt mało spotykany kolor umaszczenia szaty psa ale zapewne znalazłaby od razu " dom" jakby nie była wysterylizowana :/ bo pseudaków pełno :/ szkoda że nie ma w Polsce przepisu nakazującego sterylizację suk i kastrację psów po okresie kwarantanny w schroniskach i psów nie rasowych ( bez rodowodu i metryk) napewno ograniczyło by to bezdomność zwierzaków tyczy się to również kotów. zgadzam się i o ajsi przeciez było mnóstwo telefonów i maili ale co jeden to głupszy...a najlepsze jest to ze prawdopodobnie ajsi jest suką rasową z jakiejś hodowli (chyba gdzieś pod wrocławiem)-asta powinna wiedzieć. jakiś łepek zna nk ją wypatrzył, który ma sukę z tamtej hodowli i po nitce do kłębka...w każdym razie takie były podejrzenia, bo zgadzało się wiele szczegółów dotyczących suni.... Quote
mrófffcia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 aż głupota ludzka mnie poraża (brać psa z rodowodem) później bo się znudzi bądź coś oddawać aż w końcu ląduje na bruku :angryy: jacy ludzie są nieodpowiedzialni < załamuje ręce> Quote
Tengusia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 agaga21 napisał(a): prawdopodobnie ajsi jest suką rasową z jakiejś hodowli (chyba gdzieś pod wrocławiem wystarczy sprawdzic czy sunia ma tatoo i wtedy bez problemu mozna potwierdzic z jakiej jest hodowli ;) Quote
Asta17 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Ja tyle razy oglądałam Ajsi i nie widziałam u niej żadnego tatuażu, a tym bardziej właściciele poinformowaliby nas o tym. Gadałam z tym chłopakiem i do żadnego konkretnego wniosku nie doszliśmy.:shake: Quote
agaga21 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 swoją drogą ciekawa jestem na ile te informacje były prawdziwe... Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 qrczę, ciekawe co z tym tatoo... To młoda szuczka, więc nie mam szans, zeby się rozmył, co niestety czasem się zdarza :roll: Asta, a pachwiny sprawdzałaś dokładnie? Czasem są w takich miejscach, że golić trzeba, żeby zauważyć :roll: Quote
agaga21 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 może po prostu kilka było zbieżności a sunia nie pochodzi z żadnej hodowli...chociaż jak dla mnie to ona wygląda na bardzo rasową...tym bardziej dziwne, ze nikt jej nie chciał.:shake: Quote
mrófffcia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 agaga21 napisał(a):może po prostu kilka było zbieżności a sunia nie pochodzi z żadnej hodowli...chociaż jak dla mnie to ona wygląda na bardzo rasową...tym bardziej dziwne, ze nikt jej nie chciał.:shake: Chciał ale nie wysterylizowaną więc wiadomo do jakich celów..:angryy: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 tattoo trzeba by szukać w pachwinkach ...mój Ozzy po 4 latach ma bardzo niewyraźny Quote
Recommended Posts