Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Kolejny śliczny ... niechciany a la sznaucerek!:-(
Ja naprawdę nie wiem czemu ludzie pozbywają sie sznaucerków olbrzymów, nie znam się wprawdzie na tej rasie ale nie wydaje mi się żeby te psy trudno było wychować czy żeby miały niedobre charaktery. Sama kiedyś chciałam mieć sznaucerka olbrzymka :roll:.

Gdzie on teraz jest, czy w DT ?
A jak z jego zdrowiem, czy coś mu dolega?

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy piesek jest odrobaczony i zaszczepiony ?
a jak zachowuje sie do innych psów i zwierząt?

rozumiem że przebywa w hoteliku k. Częstochowy

A czy on ma lub mógłby mieć jakieś zdjecia miłego pycholka - bo on taki cały czarny jest i nie za bardzo widać mu pyszczek ani oczek,
a oczki najwięcej mówią i tak ładnie proszą :roll:

Posted

Jejku zagladam zaglądam ale miałam uszkodzenie "elektryczne" i nie dało mi pisac:roll:

Prawda jest taka, ze Bob dopóki nie bedzie ostrzyzony nie bedzie Wam sie podobał:shake:
dzis bylismy na spacerze w lesie, Bobik super spaceruje bez smyczy, nie oddala sie w ogóle ale lubi sobie obcych basem oszczekac:cool3:

naogladałam sie zdjec sznaucerów obcietych i widze ze juz broda odrasta i brwi ma ładne:cool3:
bede chciała sie w tym tyg umówic na obcinanie:razz:

Posted

oj nie ze strachu

wiec dom najlepiej jednak z ogrodem, spokojnie moze mieszkac wewnątrz, nie niszczy, nie podgryza,
na ogrodzie nie podkopuje sie, nic nie niszczy, nie przeskakuje przez płot, nie ucieka za włascicielem.
Na pewno zył do tej pory jako stróz dlatego jest nieufny do obcych, ładnie bedzie pilnował ale przy mnie wpuszcza kazdego ale nie da sie pogłaskać.
Dla swoich ludzi przytulak, ostatnio go na rece wziełam, mozna z nim wszystko robic, dłubać w uszach, zebach itp
ale cięzko zdobyc jego zaufanie
na codzien układam ostre psy, Bobikowi wiele do ostrosci brakuje ale taki troche rottweilerowaty jest:loveu:
typowy samiec swojej rasy.

Posted

mosii napisał(a):
Na pewno zył do tej pory jako stróz dlatego jest nieufny do obcych, ładnie bedzie pilnował ale przy mnie wpuszcza kazdego ale nie da sie pogłaskać.

On sie urodził jako stróż :razz:
Ja moją od 9 m-ca życia próbóję oduczyć mega stróżowania i nic :mad: Kocha to jak kochała, ale robi mi ta przyjemność i się zamyka jak poproszę :razz:

Posted

udało się umówić na strzyżonko albo na kastrację? bo zaraz skończą się znowu pieniązki, u mnie jest jeszcze dla bobka 200 zł z bazarku, ale ponieważ Bobik ma zapas to po cichu liczę, że znajdzie się w tym czasie domek i te pieniążki będą mogły pomóc jeszcze innej sznaucerowej bidzie

mosii napisz do kiedy mamy opłacony hotelik - odliczając już z tych pieniędzy koszt kastracji