Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka wiem juz wszystko z watku Omena.
Ja bede najwczesniej w domu ok 12 ale i tak mysle ze ok 10.30/11 umówimy sie w czestochowie, to was poprowadze, ok?

Posted

może być, chyba że nie zdazymy dojechać bo piątek to nie jest wymarzony dzień na jeżdżenie tą trasą - pewnie pierwszy korek będzie na trasie Katowice-Sarnów, drugi w Siewierzu, a potem to nie wiem :lol:

Posted

no i znowu nawaliłam :placz: a własciwie to komp mi nawalił i nie mogę zostawić tego tak bo na nim pracuję i muszę mieć wszystko działające :placz: dość mam już tego pecha naprawdę dość :shake:

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy dobrze konkluduję, że już po piatku i ten "brytan" już jest "pięknisiem"?:loveu:

niedobrze moja droga - wystarczyło przeczytać kilka poprzednich postów :eviltong: nie byłam bo nawaliło mi moje narzędzie pracy i musiałam sie tym zająć bo to niestety priorytet :shake: a co się okazało to dobrze się stało bo Pepa źle znosi leki i dobrze, że byłam w domu

Posted

malawaszka napisał(a):
niedobrze moja droga - wystarczyło przeczytać kilka poprzednich postów :eviltong: nie byłam bo nawaliło mi moje narzędzie pracy i musiałam sie tym zająć bo to niestety priorytet :shake: a co się okazało to dobrze się stało bo Pepa źle znosi leki i dobrze, że byłam w domu

Czytałam wszystkie :eviltong: tylko mi się daty pomikiciusiały:oops:

Wulkanek??? To akurat całkiem adekwatne imię do sznaucera :evil_lol:

Posted

no dupa jest a nie zdjecia:angryy: cały dzien u mnie pada deszcz, a Wulkan nie rozumie, ze ma kojec z dachem, ze nie pada u niego, musiał całe zycie spędzic przy budzie bo widzi deszcz i chowa sie:shake:

a Wulkan dlatego, ze burczymucha jest straszna;):lol:

Posted

wpłnęło 64 zł z bazarku malawaszki :multi::multi::multi:

tj 5 dni hoteliku
Bob- Wulkan ma opłacony hotelik do 10. 01. 2009

dziękujemy :Rose:

Posted

Jak przeczytam o jeszcze jednym burczącym sznaucerze to się załamię kompletnie :roll: Co to za burczenie?

Wpłaciłam 90 zł za bazarek malawaszki - przepraszam za opóźnienie ale miałam zamęt taki w pracy że mi wyleciało z głowy :oops: