Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

/czestochowa/
Zauwazyłam go dzisiaj, wyrzucony z auta trzy dni temu, w mojej wsi,
potwornie zabiedzony, cały zamarznięty, co miałam zrobić:shake::shake::shake:

złapałam go, wciągnęłam do auta, i jest teraz u mnie w łazience,

bardzo pilnie poszukuje domu tymczasowego, czegokolwiek zeby go przechować, nie mam absolutnie zadnego miejsca na niego, w domu mam 7 psów,jezeli nic nie znajde bede musiała go zawiezc do schroniska.........
POMÓZCIE MI PROSZE.................................:-(

...........................................................

Bobik zostaje u mnie na hoteliku od 25.11

wpłaty:
50zł - Lili 11
80zł - Beata A.
400zł - p. Hanna z Warszawy
64zł - bazarek malawaszki
90zł -weszka
50zł -Natalia W.
60zł - malawaszka
:Rose:

pomoc:
karma Brit dla dużych ras-17kg -weszka

serdecznie dziękujemy:multi::loveu::loveu:

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bob ma ok 5 lat, charakter nie wiem bo pies jest tak wykończony, ze cały czas śpi, i pewnie bedzie do jutra spał, ale nie przejawiał agresji przy pakowaniu do auta itp. ja jestem od rottweilerów ale juz kiedyś zgarnełam z pobocza sznaucera, znalazłam mu fajny domek i tym razem nie mogłam postapić inaczej, lubie te psy...
Bob nadaje sie w zasadzie do ostrzyżenia na zero, jest chodzacym dredem:shake:

Posted

Cholera w takim stanie schron to wyrok :( Napisałam do ciotek sznaucerowych - może wspólnymi siłami udałoby się nam go wziąć pod opiekę. Czy możesz jeszcze go przez parę dni przechować?

Dodaję na bloga.

Posted

mój TZ jak zwykle pokazał swe ogromne serce, sam zaproponował łazienkę.
Moge go pare dni trzymac, ale na prawde pare dni bo nie mam jak i gdzie...
poza tym nie mam pieniędzy na karme..:(

Posted

o boże dopiero minał tydzień jak wydałam Tutka i już kolejny jest :placz: i to, żeby był jedyny :-(

do kiedy może być u Ciebie? bo albo uda nam się w kilka dni coś znaleźć, albo musimy go zabrać do hotelu - AMIGA masz już podopiecznego w hotelu, jest miejsce?? tyko kasę by trzeba zbierać, no ale to jakoś damy radę... chyba :roll: no na pewno nie możemy mosii tak zostawić- ja się biorę za ogłoszenia - dopóki nie padnę to będę robić dzisiaj

Posted

Mosii a jestes pewna, że to sznaucer a nie CTR? na tych zdjęciach niewiele widać, a ok miesiąc temu pod Cz-wą wyrzucono z auta CTRa - był w schronisku w Jamrozowiźnie, ale już na szczęście zabrany stamtąd - i tak mi się skojarzyło... :oops:

Posted

Malawaszko - miejsce w hotelu jest, chociaż ostatnio toczyły się rozmowy na temat staruszki Bezy z wrocławskiego schronu, której podobno na dniach grozi uśpienie. Ale narazie panuje tam cisza.
Myślę zresztą, że nawet dla dwóch psów miejsce się znajdzie.

Posted

malawaszka napisał(a):
Mosii a jestes pewna, że to sznaucer a nie CTR? na tych zdjęciach niewiele widać, a ok miesiąc temu pod Cz-wą wyrzucono z auta CTRa - był w schronisku w Jamrozowiźnie, ale już na szczęście zabrany stamtąd - i tak mi się skojarzyło... :oops:

tamten pies miał ogon, Bob ma ładnie ucięty, sierśc trudno powiedziedziec, same dredy, jest bardzo zaniedbany, wczoraj godz zajeło mi wyciecie oczu, jedno, lewe całkiem zarośniete i zdredziałe, otwierało sie do połowy, juz sie bałam czy tam nie ma jakiegos strasznego stanu zapelnego, bo wszystko zaropiałe ale o dziwo, oko czyste, troche go wyciełam, ale nie wiem jak to robic, zeby nie zepsuc...

troche o charkterze
na swoim terenie w stosunku do psów dominujący, obburczał nawet siebie w lustrze;) do ludzi przymilny ale samodzielny, nie narzuca sie. Ładnie chodzi na smyczy.

Malawaszko podpowiedz mi koniecznie co z tym obcieciem, teraz widze ze to wszysko jest spleśniałe i jak schnie to potwornie śmierdzi:shake: