Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

:lol:normalnie jaja jakies z tymi sznaucerami :evil_lol:
Bobuś zaprezentował sie jak to On, poburczał troche, ponapinał sie, poprzytulał po czym jak gdyby nigdy nic wskoczył sobie do auta i pojechał:multi:
Państwo przewspaniali, przyjechali z worem smakołyków i ogromem miłosci, Bobik ich zachwycił od razu, ze nie taki stary, ze swietnie wyglada, ze energiczny:lol:
Juz mam relacje z domu, podróz super Bobik wpychał sie na kolana, i domagał pieszczot, w domku juz zajął swoje miejsce i na razie ani jednego burknięcia i ani jednego obsikania mebli:evil_lol:
na szczescie jego mozna rozpieszczac:lol:

za chwile fotki

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a niech są jakie chcą, ale normalnie chyba zaraz wyskoczę z siebie ze szczęscia :multi: :loveu::loveu::loveu: wspaniały weekend - obaj chłopcy w nowych super domkach :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhh niestety albo i stety - zależy dl kogo - starszym psom łatwiej znaleźc dom niż dzikim :shake:

Wiem,że to byłby cud.Ale cuda się zdarzają.No i ja wierzę w cuda:)

Posted

Monia to ja sie dzis popłakałam jak sobie zdałam sprawe z całej historii Bobika, przypomniałam sobie wszystko od poczatku, jak go ganiałam po parku, jak zasnał mi w aucie, jak dwa dni suszyłam dredy, a najwazniesze było to ze mogłam liczyc na Waszą pomoc, głownie finansową ale tez pomoc w szukaniu mu domu, no i w koncu te telefony dzis z nowego domu, ze super, ze piekny, ze jak spał to pani jak do dziecka wstawała zeby oko nim nacieszyc, ze tak pojadł i bąki śmierdzące puszcza, ze nie burczy, ze juz wykąpany.......

Posted

aaa hahaha i teraz mam świeczki w oczach - jak to się człowiek potrafi wzruszyć bo pies puszcza bąki smierdzące :lol: najważniejsze jest GDZIE je puszcza - we WŁASNYM DOMU :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniła do mnie w święta Pańcia Bobisiowa - martwi się bo Bobiś czasem popuszcza - mam nadzieję, że to nic poważnego i że nie nerki :kciuki: ale jest pod dobrą opieką i do weta na badania miał jechać, ogólnie jest super - chłopak na całego się zadomowił, śpi z kotami w wielkim wiklinowym koszu :loveu::loveu::loveu: wyszedł z niego Panicz Bob - nie lezy na dywanie tylko na fotelach lub kanapie, a najlepiej jak na malutkiego piesecka przystało - na kolankach u Pańci :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='weszka']Super :loveu:
Ale... ten kojec :roll: http://img524.imageshack.us/img524/9301/zdjcie007s.jpg ? Mam nadzieję że nie mieszka tam ani Bob ani nikt inny. Sorki ale jakoś tak mi się rzucil w oczy :oops:

spokojnie ;) pierwsze o co zapytałam na podwórku to ten kojec, a w budzie wylegiwały się koty :lol: to kojec, który kiedyś tam powstał ale użytkowany jest tylko przez kociambry z własnej woli :lol: