malawaszka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 mosii????? Bobisiowi potrzebna akcja ogłoszeniowa, a bez zdjęć nie da rady :-( niebawem będziemy mieć kolejnego starszego plbrzyma w hotelu na utrzymaniu - trzeba domku szukać bo nie damy rady :placz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 to nie umówiłaś się z Krzysiem? :lol: czekamy na fotki - tylko niech to będzie jutro a ie znowu za tydzień :mad: :diabloti: Quote
mosii Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 jutro wstawie fotki Boba, bo bateria mi dzis padła obcinałam własnoręcznie, wiec ocenicie moje dzieło:-o Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 i co i co? już jest jutro :p a ja mam chwilę i porobiłabym chłopakowi ogłoszenia nowe Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 mosii no co jest? :roll: :shake: próbowałam do Ciebie dziś dzwonić, wysłałam smsa i echo... prosiłam żebyś sprawdziła czy Bob zareaguje na imię Ferdek, dzwonił dziś do mnie pan, któremu w listopadzie uciekły dwa olbrzymy, pies i suka, pies był młodszy niż oceniamy Boba, ale miał za sobą ciężką nosówkę, cudem odratowany - zęby u takiego psa wyglądają koszmarnie więc możliwe, że to on... tak jak pan go opisywał to pasowałby do Boba - problemy ze słuchem, etc... tylko o słabym wzroku nic nie wiedział - ale sprawdzić warto, obiecałam że dam mu znać co i jak i nie chciałabym go po prostu olać nawet jeśli to nie ten pies... :roll: Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T , w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no i co teraz? co powinniśmy zrobić? rzucić się na mosii? czemu ta informacja ma służyć bo nie rozumiem... a jeśli uważacie, że źle się opiekuje psami czy nie wiem co tam wg Was źle robi to wypadałoby może napisać jasno i klarownie a nie jakieś puste oświadczenie - niemalze jak w sejmie - i teraz co? mamy się domyślać nie wiadomo czego? nooo wyobraźnię wielu tu ma wybujałą więc zaraz powstaną przerożne historie dlaczegóż to tak się stało... a jesli psom się tam dzieje krzywda to może powinniście poinformować o tym innych a nie zabrać tylko swoje psy - innym się może dziać krzywda? co za paranoja... az się odechciewa... :shake: Pierwszy raz widzę, że na forum wstawia się oficjalne oświadczenia w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką...ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych :crazyeye: strach się bać :shake: Quote
Cockermaniaczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :roll:Puste slowa,prosimy o wyjasnienie sytuacji... No i gdzie te fotki psiaka???Bez tego nic sie nie zmieni w szukaniu mu domu:( Quote
kwapa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Cockermaniaczka']:roll:Puste slowa,prosimy o wyjasnienie sytuacji... Słowa nie są puste tylko problem w tym, że nikt z nas nie chce kolejnej afery... Oświadczenie zostało napisane w tym celu aby było wiadomo, że mosii nie jest już naszą wolontariuszką... Jeśli są osoby bezpośrednio zaangażowane w "hotelowanie" psów u mosii to bardzo chętnie udzielę wyczerpujących odpowiedzi na PW, maila [email protected] lub telefonicznie 660244237 natomiast ze względu na to, że nie mamy zamiaru robić scen zostało stworzone takie właśnie oświadczenie... gdybym mógł wiedzieć pewne rzeczy to chciałbym aby mnie je przekazano... Quote
mosii Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 jest domek ktry bardzo bardzo chce adoptowac Boba:cool3: potrzebna tylko wizyta przedadopcyjna( to pewnie załatwi malawszka) i Państwo chcą juz Boba zabierac do siebie:multi: Kilka miesięcy temu oszedł im 15 letni sznaucer olbrzym.... Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dziś jadę na wizytę przed adopcyjną - chyba, że jest ktoś mieszkający bliżej Wolbromia :lol: Quote
zerduszko Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ale się dzieje: Axel/Hektor, Kuba a teraz i tu nadzieja zawitała :loveu: Brawo kobitki :multi: Szkoda tylko, ze juz nowe sie pojawiają :shake: Quote
weszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak ja lubię takie posty czytać. Trzymam za jutro choć już jestem spokojniejsza troszkę skoro wiadomo że domek fajnie się zapowiada. Malawaszko jesteś sznaucerzym aniołem :loveu: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 własnie wróciłam z wizyty i jak wszystko pójdzie po naszej mysli to Bobiś jutro będzie już w nowym super domku - żeby tylko chciał polubić nową Pańcię to będzie miał jak w niebie - mnóstwo miłości i świetną opiekę :loveu::loveu::loveu: trzymamy :kciuki: za jutrzejsze przedpołudnie Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 zerduszko napisał(a):Ale się dzieje: Axel/Hektor, Kuba a teraz i tu nadzieja zawitała :loveu: Brawo kobitki :multi: Szkoda tylko, ze juz nowe sie pojawiają :shake: jeszcze Dżordż z Elbląga pojechał do domu, a Fuksik ma szansę i trzymamy :kciuki: za niego - i za to, żeby dobra passa dla brodatych trwała!!! no niestety już są kolejne, ale nigdy nie liczyłam na to, że któregoś dnia okaże się, że już wszystkie są bezpieczne :shake: Quote
zerduszko Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a):jeszcze Dżordż z Elbląga pojechał do domu, a Fuksik ma szansę i trzymamy :kciuki: za niego - i za to, żeby dobra passa dla brodatych trwała!!! no niestety już są kolejne, ale nigdy nie liczyłam na to, że któregoś dnia okaże się, że już wszystkie są bezpieczne :shake: Ooo, ja nie śledzę wszystkich tamatów - ciężko sie zawsze znaleźć, tyle tego :roll: Może jednak się doczekamy kiedyś dnia, zero brodatych do adopcji :razz: W sumie tyle dobrych domów na raz dla niemłodych psów, "wymagających" psów :diabloti: no cuda jakie :multi: Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kochany Bobciu już tylko 6 godzin - pokaż się pięknie chłopaku i daj się pokochać :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 aaaaaaaa kochane chłopaki moje :laola: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: dawaj fotki :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts