weszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Witam się wieczornie z naszym przystojniakiem :) Quote
malawaszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ojej jak cudownie :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :Rose: :loveu::loveu::loveu: mosii a jest jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
mosii Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='weszka']A Pani Hanna która pisała w sprawie Boba i ostatecznie adoptowała Centa (bo jak napisała Bob był zbyt podobny do jej poprzedniego psiaka...) zadeklarowała pomoc finansową więc podałam nr konta ;) Zapadł jej chłopak w serducho. dostałam wpłate od Pani Hanny z Warszawy w wysokości 400zł !!!! cały miesiąc hotelowania Bobika naszego:multi: dwa razy sprawdzałam konto, bo nie mogłam uwierzyc:multi: az mam łzy w oczach, tak bardzo sie bałam o los tego psa a tu taka pomoc od ciotek sznaucerowych:loveu::loveu::loveu::loveu: od weszki przyszedł wczoraj wór 17 Brit dla dużych ras:loveu: DZIEWCZYNY jesteście wspaniałe:Rose: Quote
madziamn Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to bobiku w górę lecimy domku szukac Quote
weszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Kochana pani Hanna :Rose: muszę jej podziękować za taki wspaniały gest. A ja życzę Bobowi smacznego ;) Tylko gdzie domek jakiś...? Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jak tam chłopak się zachowuje???? chcę odświezyć ogłoszenia tylko nie bardzo wiem co pisac - jaki on jest? Z bazarków jeszcze będzie na hotelik - 90 zł z pieczątkowego i 49 z biżuteryjnego :multi: :loveu: Quote
mosii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 no jaki jest? super jest!!:razz: ładnie chodzi na smyczy, choc jak widze bardzo odpowiada mu dom z ogrodem, zamkniety sam w domu, dudni swoim basowym glosem, co pewnie bedzie przeszkadzać sasiadom w bloku, zostawiony w ogrodzie jest ok. nie ucieka, nie skacze, nie podkopuje sie, nic nie niszczy, pobiega i pcha sie do domu ale spac woli na dworze(pewnie był w budzie:roll:) bardzo lubi jezdzic samochodem, miły do ludzi, nawet obcych, trochę niesmiały, troche czarujacy:loveu: był bity, boi sie nagłych ruchów nad głową, ma ogromny apetyt, najbardziej ma chetke na kosci i surowe mięso(przywoze psom skrawki z masarni z rozbiórki) za suchym nie przepada;) uwaga! nie cierpi sie czesać:angryy: ktoś musiał mu to na siłe robić:roll: z małymi dziecmi nie wiem bo nie mam ale ze starszymi takimi 5, 7 lat ok. Quote
mosii Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='malawaszka']chcę odświezyć ogłoszenia malawaszko jak robisz ogłoszenia, podawaj prosze swój nr tel bo ja mam problemy ze swoim ewentualnie mój mail [email protected] Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 OK będę podawała swój tel ale kapa z tym czesaniem - to ciekawe jak na maszynkę zareaguje - ja już prawie zdrowa - tylko kręgosłup boli, ale to pewnie kwestia kilku dni i będę mogła wpaść na strzyżonko :diabloti: Quote
weszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jednym słowiem fajny z niego chłopak. Tylko dom znaleźć i po sprawie ;) Quote
weszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Taki fajny psiaczek powinien mieć już swojego człowieka... :( Quote
mosii Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 widze ze malawaszka sie na piątek szykujesz? w piatek ma byc deszcz ale to nic mam miejsce, zeby go ciąć, i moze zostac w domu, nie ma problemu. Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kuźwa na jaki dzień bym się nie szykowała to pewnie wtedy akurat będzie padać :angryy: ale fajniej jakbym pojechała z Tengusią bo raźniej no i może się przydać jak mówisz, że Bob nie lubi czesania :roll: mam nadzieję, że nie zeżre maszynki :mad: Quote
mosii Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 no niestety bedziemy używać kaganca, ale wtedy burczy jak wulkan przed wybuchem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ożesz, mam nadzieję, że się go nie będę bała od początku bo wtedy to pozamiatane - jak się boję to się boję i pies o tym wie :lol: Quote
mosii Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 łeee, sznaucera sie boi:lol::lol::lol: Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :lol: tego jeszcze nie, ale jest taki jeden - spotykałam go kilka razy na wystawach - to ŚREDNIAK od Elitesse :lol: kiedyś ja zamyślona, on zamyślony i nie wiem nawet co się stało, ale coś musiałam zrobić, że go wystraszyłam i on nagle zaczął na mnie szczekać i warczeć - to był moment jak się wystraszyliśmy siebie nawzajem i teraz juz pozamiatane bo się go boję i nie potrafię sobie z tym poradzić :lol: obciach straszny no! :oops: :evil_lol: ale Tutka olbrzyma obcinałam nie znając go kompletnie i luz - wszystko mogłam robić, a tu teraz podobno niedobry się zrobił w nowym domu :placz: ehhhh Quote
weszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 W tyle ciotek dacie radę nawet jak Bobek was oburczy przez klatkę na mordulcu ;) Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 pewnie że damy radę - spacyfikujemy chłopaka ;) Quote
weszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A jak zainteresowanie Bobem? Ktoś dzwoni, pyta? Czy cisza? Quote
Recommended Posts