Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']A Pani Hanna która pisała w sprawie Boba i ostatecznie adoptowała Centa (bo jak napisała Bob był zbyt podobny do jej poprzedniego psiaka...) zadeklarowała pomoc finansową więc podałam nr konta ;) Zapadł jej chłopak w serducho.

dostałam wpłate od Pani Hanny z Warszawy w wysokości
400zł !!!! cały miesiąc hotelowania Bobika naszego:multi:

dwa razy sprawdzałam konto, bo nie mogłam uwierzyc:multi: az mam łzy w oczach, tak bardzo sie bałam o los tego psa a tu taka pomoc od ciotek sznaucerowych:loveu::loveu::loveu::loveu:

od weszki przyszedł wczoraj wór 17 Brit dla dużych ras:loveu:

DZIEWCZYNY jesteście wspaniałe:Rose:

Posted

jak tam chłopak się zachowuje???? chcę odświezyć ogłoszenia tylko nie bardzo wiem co pisac - jaki on jest?

Z bazarków jeszcze będzie na hotelik - 90 zł z pieczątkowego i 49 z biżuteryjnego :multi: :loveu:

Posted

no jaki jest? super jest!!:razz:
ładnie chodzi na smyczy, choc jak widze bardzo odpowiada mu dom z ogrodem, zamkniety sam w domu, dudni swoim basowym glosem, co pewnie bedzie przeszkadzać sasiadom w bloku, zostawiony w ogrodzie jest ok. nie ucieka, nie skacze, nie podkopuje sie, nic nie niszczy, pobiega i pcha sie do domu ale spac woli na dworze(pewnie był w budzie:roll:)
bardzo lubi jezdzic samochodem, miły do ludzi, nawet obcych, trochę niesmiały, troche czarujacy:loveu: był bity, boi sie nagłych ruchów nad głową, ma ogromny apetyt, najbardziej ma chetke na kosci i surowe mięso(przywoze psom skrawki z masarni z rozbiórki) za suchym nie przepada;)
uwaga! nie cierpi sie czesać:angryy: ktoś musiał mu to na siłe robić:roll:

z małymi dziecmi nie wiem bo nie mam ale ze starszymi takimi 5, 7 lat ok.

Posted

OK będę podawała swój tel

ale kapa z tym czesaniem - to ciekawe jak na maszynkę zareaguje - ja już prawie zdrowa - tylko kręgosłup boli, ale to pewnie kwestia kilku dni i będę mogła wpaść na strzyżonko :diabloti:

Posted

widze ze malawaszka sie na piątek szykujesz? w piatek ma byc deszcz ale to nic mam miejsce, zeby go ciąć, i moze zostac w domu, nie ma problemu.

Posted

kuźwa na jaki dzień bym się nie szykowała to pewnie wtedy akurat będzie padać :angryy: ale fajniej jakbym pojechała z Tengusią bo raźniej no i może się przydać jak mówisz, że Bob nie lubi czesania :roll: mam nadzieję, że nie zeżre maszynki :mad:

Posted

:lol: tego jeszcze nie, ale jest taki jeden - spotykałam go kilka razy na wystawach - to ŚREDNIAK od Elitesse :lol: kiedyś ja zamyślona, on zamyślony i nie wiem nawet co się stało, ale coś musiałam zrobić, że go wystraszyłam i on nagle zaczął na mnie szczekać i warczeć - to był moment jak się wystraszyliśmy siebie nawzajem i teraz juz pozamiatane bo się go boję i nie potrafię sobie z tym poradzić :lol: obciach straszny no! :oops: :evil_lol:

ale Tutka olbrzyma obcinałam nie znając go kompletnie i luz - wszystko mogłam robić, a tu teraz podobno niedobry się zrobił w nowym domu :placz: ehhhh