Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

babo pisz o tym burczeniu - o co to chodzi?

w ogóle to powiedz mi czy dzwonił do Ciebie facet z Gorzowa czy gdzies tamte rejony? podałam mu Twój nr bo dzwonił do mnie jak jechałam samochodem daleko i nie mogłam gadać - zresztą ja nie bardzo wiem co o nim mówić - szukamy mu domu w domu czy na zewnątrz? z innymi psami spoko, do obcych ludzi? a to burczenie?

Posted

tak dzwonił wczoraj, bardzo długo rozmawialismy, Pan bardzo miły, fajny, konkretny, kochają z zoną sznaucery i kudłacze, mieli sznaucera- zmarł, teraz mają briarda, pan zdecydował sie na 90% ale dzis nie dzwonił:shake:

jezeli chodzi o burczenie, Bobik lubi sobie burknąc jak kogoś nie zna i nie ufa, nie szczerzy, nie kłapie, to takie gadanie, w stylu : "troche sie niepewnie czuje" ledwo słyszalny burk, ot co

Szukamy domku raczej w domu z ogrodem, moga byc dzieci(spokojne, nie szrpiące za szyje psa itp.) moga byc koty, inne psy,

Moze mieszkac w domu ale moze tez w budzie na dworze, dobrze sie tam czuje.
Bob to bardzo uczciwe i poczciwe psisko, taki mędrzec psi, szanujacy i wymagający szacunku, kochający całym sercem, bedzie dobrym strózem.

Posted

To ja też trzymam kciuki za domek dla poczciwca :kciuki:
A takie "bu" wydane przy obcym to sznaucerza klasyka więc spoko ;) Myślałam że chodzi o poważniejsze burkoty.

Posted

no to może jeszcze zadzwoni... bo teraz to święta i szaleństwo... ehhhhh jutro do południa zrobię nowe ogłoszenia - a może dałabyś radę jutro w dzień cyknac fajne fotki na dworze - o ile padało nie będzie :angryy: