mosii Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 jest jeszcze wpłata z 15 grudnia od Katarzyny D. -50zł przyznac sie kto to? :cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :loveu: ktokolwiek by to nie było to dziękujemy :loveu::loveu::loveu: czyli do kiedy mamy hotelik????? pisz no mi tu o co chodzi z tym jego burczeniem :cool3: Quote
mosii Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ech miały byc fotki ale ciemno sie zrobiło i dwie takie liche miziamy sie:loveu: Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 babo pisz o tym burczeniu - o co to chodzi? w ogóle to powiedz mi czy dzwonił do Ciebie facet z Gorzowa czy gdzies tamte rejony? podałam mu Twój nr bo dzwonił do mnie jak jechałam samochodem daleko i nie mogłam gadać - zresztą ja nie bardzo wiem co o nim mówić - szukamy mu domu w domu czy na zewnątrz? z innymi psami spoko, do obcych ludzi? a to burczenie? Quote
mosii Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 tak dzwonił wczoraj, bardzo długo rozmawialismy, Pan bardzo miły, fajny, konkretny, kochają z zoną sznaucery i kudłacze, mieli sznaucera- zmarł, teraz mają briarda, pan zdecydował sie na 90% ale dzis nie dzwonił:shake: jezeli chodzi o burczenie, Bobik lubi sobie burknąc jak kogoś nie zna i nie ufa, nie szczerzy, nie kłapie, to takie gadanie, w stylu : "troche sie niepewnie czuje" ledwo słyszalny burk, ot co Szukamy domku raczej w domu z ogrodem, moga byc dzieci(spokojne, nie szrpiące za szyje psa itp.) moga byc koty, inne psy, Moze mieszkac w domu ale moze tez w budzie na dworze, dobrze sie tam czuje. Bob to bardzo uczciwe i poczciwe psisko, taki mędrzec psi, szanujacy i wymagający szacunku, kochający całym sercem, bedzie dobrym strózem. Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no to ciekawe czy coś się wykluje z tego :kciuki: Quote
weszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To ja też trzymam kciuki za domek dla poczciwca :kciuki: A takie "bu" wydane przy obcym to sznaucerza klasyka więc spoko ;) Myślałam że chodzi o poważniejsze burkoty. Quote
eria Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a ten briard to dorosły pies ??? :roll: Bob jest aż tak ugodowy by zaprzyjaźnić się z doroslym samcem ? :roll: Quote
weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 W sumie nie wiadomo czy to samiec ;) A tak w ogóle to pan sie jeszcze odezwał? Quote
mosii Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 niestety nie odezwał sie juz:shake: Quote
mosii Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ze jeszcze zadzwoni ustalic szczegoly transportu.... Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 no to może jeszcze zadzwoni... bo teraz to święta i szaleństwo... ehhhhh jutro do południa zrobię nowe ogłoszenia - a może dałabyś radę jutro w dzień cyknac fajne fotki na dworze - o ile padało nie będzie :angryy: Quote
malawaszka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Weosłych Świąt mosii i Bobiku :Rose: Quote
mosii Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 nie ma wieści :shake: pan juz nie zadzwonił :shake: szkoda... Quote
mosii Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Bobik ma hotelik opłacony do 21 stycznia :loveu: Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nowe ogłoszenie adopcjepsow.org - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 mosii zrób mu fajne fotki do ogłoszeń :modla: Quote
Recommended Posts