Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye:ani jedna nie dzwoniła? bo były dwie zainteresowane - jedna z Krakowa, druga z Bydgoszczy - ta z Krakowa dzwoniła do mnie 5 marca i bardzo sensownie i fajnie brzmiała i chciała przyjechać ze swoimi dwiema sukami żeby zobaczyć jak się psy dogadają - pytała mnie nawet czy w ta niedzielę 8 marca może, ale podałam jej nr tel - własnie ten z podpisu, że musi sie z tobą umawiać bezpośrednio i nawet napisałam w smsie że trzeba dzwonić do skutku bo czasem nie możesz odebrać albo nie masz zasięgu - nie rozumiem nic a nic :placz: - końcówka jej nru telefonu ......626
ta z Bydgoszczy też miała dzwonić :roll:

po co ci ludzie w takim razie dzwonią albo piszą do mnie? nie rozumiem :shake:

Posted

nic zupełnie nic:shake:
malawszka ja teraz jestem w domu non stop, takze jak masz chetnego to umawiaj od razu. Podawaj mój adres niech przyjezdzają
moze takie przekierowanie rozmów ludzi zniecheca. Skoro masz do nich nr, moze zadzwon:roll:

Posted

nie no - nie można przyjezdżać bez zapowiedzi - poza tym ja nie wytłumacze jak dojechać :oops: :lol: jak komuś na psie zależy to chyba nie jest problemem zadzwonić, a jak dla kogoś jest to nienajlepiej o nim swiadczy :shake: wysłałam smsa czy się rozmyślili - póki co cisza więc chyba tak...