mosii Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 :-( kurcze no ten brak czasu... a w zasadzie brak auta :-( przepraszam..... ale jestem juz zmobilizowana i zaczynamy od cięcia... Quote
weszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Na początek dobre i to. Ale znajdź mosii czas na fryzjera plissss - to niby szczegól ale niestety istotny przy szukaniu domu. Quote
mosii Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 widziałam maila, pewnie chodzi o Tutka, moge mu zrobic PT i PO nie mam tel monia daj na gg 8076943 Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a ja dziś poznałam Boba :loveu: wygląda tak samo jak na zdjęciach :lol: oczywiście w dniu, w którym byłam u mosii, leje non stop więc ze zdjęc lipa - coś tam mam, ale nawet nie wiem co :shake: Chłopak generalnie :hmmmm: nie jest jakiś wylewny - jemu do szczęścia jest potrzebny własny ludź, ogródek i najlepiej jakas fajna sunia do zabawy :loveu: Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 okropne fotki fajnego psa :lol: a jak będzie odpicowany to dopiero będzie cacuszko :loveu: Quote
Julie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 mimo tego deszczu wygląda pięknie i widać, że jest zadowolony... A Ty Malawaszko nie zrobiłaś sobie sesji zdjęciowej na deszczu?:P Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 haha nie robiłam sobie - zdecydowanie lepiej mi za aparatem :lol: Quote
weszka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No filmowo to nasz Bob nie wygląda :cool3: ale i tak jest słodki :loveu: Szkoda ze nikt poza nami nie podziela tego podglądu i nie zgłasza chęci wziecia kawalera :placz: Quote
malawaszka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 w tym tyg kastracja, kilka dni później fryzjer - potem już będzie z górki ;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bobisiu trzymam za Ciebie :kciuki: bądź dzielny jutro Quote
AMIGA Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja też trzymam dzisiaj kciuki za Bobisia. Za ostatnie chwile męskości. Bobiś - pamiętaj - mężczyźni nie płaczą i sa dzielni Quote
mosii Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Bobik juz po kastracji wet stwierdził ze to ostatni moment bo jadra juz zaczeły sie zniekształcać, i tu nie mam dobrych wiesci. Bobik to staruszek, wet daje mu najmniej 9 lat, oceniajac stan skóry i tkanek, i chyba stad taki mało kontaktowy, ma dalece zawaansowaną zaćme starczą:-( Quote
malawaszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 kurcze no :placz: ale coś tam widzi bo biegał po podwórku sprawnie, a może nie słyszy albo słabo? Quote
weszka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 malawaszka napisał(a):ktoś wywalił starego psa.... Tiaaa w końcu to bardzo dobry sposób np. na zrobienie miejsca na "nowszy model" :angryy::placz: Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Bobiczku znajdziemy Ci domek psiaczku! Obiecuję! Quote
malawaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Bobiś do góry - udało się umówić na fryzowanko? Quote
mosii Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 no jasny gwint nie moge Boba obciąc mrozy znów były minus 15, zmarznie ale jeszcze chwilka jak tylko pogoda sie poprawi.... Quote
Recommended Posts