anovip1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wydawało się że Koreczka szybciutko ktoś pokocha ,a tu..... cisza. Jak długo ta bieda będzie musiała jeszcze czekać na swoją szansę? :-( Quote
anovip1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Koreczku ,kiedy wreszcie ktoś cię pokocha ? Quote
agata51 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Takie cudo bez domku! Mizianko, Koreczku. :loveu: Quote
agata51 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A ja cię, Korku, do serca przytulę i tyle. :loveu: Quote
agata51 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mizianko, ślicznoto. :loveu: I śpimy dalej. Quote
ciapuś Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Koreczek się przypomina i o ściskanie kciuków prosi :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No to biegniemy z ciocią DIF na pierwszą stronę.... :painting: Ależ ciągniesz, skubańcu.....!!!! DIF jest groooba i nie nadąża.. :mdleje: Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ;) Szczere, moooocne kciuki za Koreczka dziś na wagę złota :lol: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!! Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapami a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357 Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ciekawam, co u Korka...?! :loveu::mad: Quote
dusje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Korek, jakby co, to opowiedz komu trzeba ze tyle ciotek trzyma kciuki i ma byc wedle ich zyczenia;) Quote
ciapuś Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Już jesteśmy po wizycie osób zainteresowanych adopcja Koreczka.Na tą chwile mam mieszane uczucia ,niby wygląda to nieźle ale nie wpadam w euforie na myśl że mam tam oddać naszego psiaka.Mam czas do poniedziałku na podjecie decyzji. Co do samego Koreczka to zmienił sie nie do poznania.Umie już pięknie chodzić na smyczy,reaguje na podstawowe komendy ,po prostu nie ten sam pies.:crazyeye: Widać że jest bardzo mądrym i pilnym uczniem i praca z człowiekiem sprawia mu dużo radości.Widać też że jego poprzedni"właściciel" nie dawał sobie z nim rady i bił go i to porządnie :mad::angryy::angryy: Quote
ewatonieja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Korek daje z siebie wszystko wiec zasługuje na najlepszy z domów, jesli masz niedobre przeczucia to chyba nie warto ryzykować :oops: Quote
dusje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Co sie kryje pod "mieszanymi uczuciami"?:oops: Quote
szajbus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja tez jestem za tym, ze jak sa jakiekolwiek wątpliwości to lepiej nie podejmować szybkich decyzji. Quote
dusje Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja rowniez, ale moze ciapus wyjasni w czym rzecz:lol: Korus, dzielny i madry psiaku:loveu: znajdziesz swoj dom, znajdziesz najwspanialszych ludzi na swiecie bo jestes kochanym i poslusznym PSEM:loveu: Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zapraszam na watek Chico: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157 Quote
dusje Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='anovip1']Zapraszam na watek Chico: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157 Ja zas, prosze o konkrety co do Korkowego domu:lol: Enigmatyczne posty dzialaja solidnie i solidarnie przeciw na moje strzaskane w stanie wojennym nerwy:evil_lol: Bylo cos interesujacego, mniej interesujacego i jeszcze bardziej mniej interesujacego, to piszcie konkretnie........... ;) ciapus, dlaczego masz mieszane uczucia, wyraz je tutaj...o co chodzi? Jesli nie ten dom i nie ci ludzie, to wiadomo ze Korus musi pozostawac pod nasza opieka. Musimy jednak wiedziec cos wiecej, zgodzisz sie ze mna?:lol: Quote
Niewiasta_21 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Byli w zastepstwie? Chyba żart. Jak dla mnie niema mowy o wydaniu im Korka. Quote
ciapuś Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Trudno oceniać kogoś po krótkim spotkaniu,ale tym razem nie bardzo było kogo oceniać. Przyjechało czterech "panów"a raczej młodzieńców ,byli bardzo mili ,Korek bardzo się podobał ,zgodzili sie na wizytę przed i po adopcyjną ,na kastrację i to mi sie podobało. ale okazało się że pan u którego ma być Korek nie przyjechał go poznać osobiście bo nie mógł a oni są w zastępstwie.Widział Korka w internecie jest nim zachwycony i bardzo by chciała aby do niego właśnie trafił pies. Mamy się umówić na poniedziałek i jeszcze porozmawiać. Poza tym ja często działam intuicyjnie a w tym wypadku intuicja mi mówi że to nie dom dla Korka.Ale może się mylę. Quote
Reno2001 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Spokojnie, dziewczyny. Na siłę Korka nie wydamy ;). O ile dom Kodiego od przekroczenia progu spodobał nam się bardzo, o tyle potencjalny dom Korka wydał nam się ... cokolwiek dziwny. Quote
Recommended Posts