Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas zima na całego, dzięki temu mamy z Korkiem szaleństwa i nikt nam nie przeszkadza (mało kto wychodzi z domu). Koreczek jest już normalnie spuszczany w parku i jest bardzo bardzo grzeczny (nie zapeszać - wypluć trzy razy za ramię itp.) Jest cudowny!!!
Pozdrawiamy wszystkich!!
Przyznaje się - mam kieszenie wypchane kiełbaskami :loveu:

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale reaguje na "zostań" jest bardzo pojętnym uczniem (oczywiście splunęłam 3 razy) przyda mu się szkolenie "przy nodze" noi moja duma na pierwszej lekcji - oj coś mi się zdaje że pokażemy "rasowcom" co potrafimy:lol:
Pozdrawiamy
Aneta i Koreczek

Posted

Może być tak, że Koreczkowi będą się różne rzeczy przypominać. Przecież musiał coś umieć. Mojemu Mixerowi dopiero po dwóch tygodniach przypomniało się, że podczas siusiania tylną łapę trzeba podnosić. :evil_lol:
Może Korek przypomni sobie, jak się przy nodze chodzi. Czego z całego serca życzę, spluwając trzy razy, ma się rozumieć.

Posted

Kciukasy za szkolonko :kciuki:.
Na pewno bardzo mu się przyda. To zresztą rewelacyjny sposób na socjalizację psa z obcymi ludźmi i psami. A trochę karności na pewno mu nie zawadzi :cool3:.

Posted

Szkolenie się opóźni ze względu na powrót zimy. A szkoda bo Korczysko dało mi dzisiaj do wiwatu. Ze spaceru wróciłam poszarpana jak po wojnie. Teraz patrzę jak śpi - wydaje się taki grzeczny:cool3:

Posted

Jego pierwszy durny właściciel nauczył go zabawy smyczą. I teraz Korek ma czasami napady walki ze smyczą - siłuje się, warczy itp. Jak byłam na pierwszym spotkaniu z trenerem, on jakoś jednym gestem zareagował i Korek się uspokoił. Ja tak nie potrafię. No cóż, trzeba wytrwać do szkolenia!

Posted

No to 1:0 dla mnie "w walce z Korczyskiem" Opracowałam sobie sposób na Diabła. Wróciliśmy z wieczornego spaceru i leży wybiegany do granic możliwości nawet nie zgłosił się po kolację:multi:

Posted

Przed chwilą byłam na wątku Cyganka ryczę i ryczę. I zadaję sobie pytanie: Czy ten oprawca jest jeszcze człowiekiem? Może należałoby już dzieciom w przedszkolu podawać definicję człowieka...

Posted

Koreczku, proszę, wstaw się u swojej Pańci za śliczną łódzką księżniczką.
Może w podpisie umieści jej bannerek? (nb. autorstwa ciapuś. :loveu:) Ty już masz swój wymarzony domek. Lidka też by chciała.

Posted

No właśnie mam z tym problem nie potrafię wstawiać banerka - muszę czekać na syna.

Od wczoraj Koruś chodzi na kolczatce - niczym anioł. A ja tyle dni się męczyłam z diabełkiem. Teraz to każdy chciałby z Koreczkiem chodzić na spacer. Chwała Panu z hoteliku który nauczył Go tak chodzić.

Posted

aneta355 napisał(a):
No właśnie mam z tym problem nie potrafię wstawiać banerka - muszę czekać na syna.

Od wczoraj Koruś chodzi na kolczatce - niczym anioł. A ja tyle dni się męczyłam z diabełkiem. Teraz to każdy chciałby z Koreczkiem chodzić na spacer. Chwała Panu z hoteliku który nauczył Go tak chodzić.

Pan Zbyszek jest szkoleniowcem ;). Rzeczywiście trochę nad Korkiem popracował, choc oczywiście do pełnego zadowolenia jeszcze sporo pracy. Ja jednak juz w hoteliku widziałam duuuużą różnicę pomiędzy tym, co wyprawiał Korek zaraz po opuszczeniu schroniska a stanem niedługo przed opuszczeniem hoteliku.