agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Co u Korka? Zaczęliście już szkółkę? To dopiero będą wiadomości! Quote
aneta355 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Niestety u nas jeszcze zima, szkółka odłożona. Mamy zadzwonić 03 marca. Też nie mogę się już doczekać Quote
Reno2001 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hehe, u nas sytuacja podobna. Tez czekamy, aż szkółka ruszy. Agato, super podpis :kciuki: Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Reno, przestaję bywać na dogo. Wstyd z czymś takim się pokazywać i wątki oszpecać. Najśmieszniejsze jest to, że nie wiem o co chodzi. Miałam 4 malutkie fotki w podpisie. Chyba że... Od pewnego czasu miałam to co tu - "zdjęcie czasowo niedostępne". Może to zaszkodziło. Na wszelki wypadek usuń. Quote
Reno2001 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To teraz modzi walą takie podpisy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Ja myslałam, że to taka prowokacja z Twojej strony. ŻENADA. Ciekawe co jeszcze wymyślą??? Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jestem chyba jedyną osobą na dogo z takim piętnem! Często podnoszę niektóre psy - łatwo sobie wybrazić, jak wyglądają ich wątki. Na niektórych jestem sama! Gratuluję pomysłu. Quote
Reno2001 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja za podpis mam 2 pkt karne. Mam je już prawie rok. Mijają mi na dniach. Ja za tymi podpisami nie mogę dojśc. Quote
Reno2001 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 heheh, ja też pierwsze słyszałam. Modzi mają prawo ładowac punkty karne za "przwinienia". Po zebraniu chyba 20 dostaje się bana ... Starałam się uzyskac od admina cennik tych punktów, ale bez skutku. Wyglada na to, że modzi mają prawo przyznawac je podług własnego uznania. Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale gdzie można sprawdzić, ile ma się tych punktów? Quote
Reno2001 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jeśli masz jakies punkty, to wyświetlaja się one w Panelu Użytkownika na samym dole pod subskrypcjami. Jesli ich nie widzisz to znaczy, ze ich nie masz :p. A czy Ty możesz ten baner od modów wywalic z podpisu czy też masz go na stałe? Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nic tam nie ma. W Edytuj Sygnaturę mam to samo co tutaj. Nie wiem, co mam z tym zrobić. Znalazłam na dogo dwie dziewczyny z tym samym banerem. Inne mają normalny, pisany normalną czcionką. Ja naprawdę nie miałam dużego podpisu. Są takie na pół metra i nic. Quote
Reno2001 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja wtedy przy tych punktach to miałam całą batalię z jedną z byłych pań moderatorek. Po prostu dla zasady. Czepiają się tych, którzy gdzieś im się rzucili w oczy. Ja sądziłam, że jeśli bannerki mieszczą mi się w podpisie to jest OK. Ani mi przez myśl nie przeszło, aby sprawdzac we własciwościach rozmiar obrazka :roll:. Nie każdy jest alfą informatyczną. A moderatorzy w uzasadnieniu swoich decyzji podsyłają wyciąg z regulaminu :evil_lol:. I bądź tu człowieku mądry. Wiesz przynajmniej na ile Ci to wlepili? Generalnie z tego co widzę, to najczęściej kara trwa rok. Ewatonieja miała kiedys przez rok zablokowany podpis-nic nie mogła w nim umieszczac. Może ten Twój baner to najnowyszy wymysł i dopiero zaczynają go stosowac? Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Rooooooook?????????????????????????? Trudno, będę musiała jakoś z tym żyć. Szkoda, że nie karzą tak surowo za większe grzechy na dogo niż nieumięjętność liczenia pikseli czy czegoś tam. :eviltong: Nie wiem, ile mi wlepili i nie wiem, gdzie się mogę tego dowiedzieć. A czniam podpis. Właśnie się dowiedziałam, że moja była tymczaska, Liwka, jedzie jutro do domku!!! I nic nie jest w stanie mi tego zepsuć ani odebrać. Koreczku, przepraszam, że wykorzystujemy twój wątek dla prywatnych celów i dziękujemy. To był taki wtręt edukacyjny, może się przyda innym. Dziękuję ci, piesku. Quote
aneta355 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale super że Livka ma domek:lol::lol::lol: Cieszymy się bardzo i czekamy na wieści z domku Aneta i Korek Quote
aneta355 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziękuję za umieszczenie zdjęć. To Korek spryciula. Co tam własne legowisko, byle bliżej pani:razz: Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 O, cudowności ty nasze! :loveu: Fakt, na własnym legowisku byłoby mu o wiele wygodniej! :evil_lol: Quote
czarna0987 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Koreczku ale Ci się udało :crazyeye: Quote
aneta355 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ale komedia, dzisiaj po 22.00 patrolowaliśmy z Korkiem osiedle: nagle zatrzymuje się taksówka i facet pyta o jakąś ulicę, nie potrafiłam udzielić mu informacji, Korek stanowczo zawarczał i facet powiedział: psa wolę nie pytać :evil_lol: Quote
agata51 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Anetko, obronny pies ci się trafił! Nie strach w nocy po osiedlu chodzić. Koreczku, tornister już spakowany? Śniadaniówka? Woreczek na kapcie? Ciekawe, co ci Pańcia na nim wyszyje? Muchomorka? Quote
aneta355 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Uwaga Uwaga jutro o 16.00 idziemy Z Korczyskiem na pierwszą lekcję. Na worku wyszyję mu raczej taki oto napis: :diabloti: to za podgryzanie mnie po łydkach, później zobaczymy, może pojawi się muchomorek :lol: TRZYMAJCIE KCIUKI JUTRO OD 16.00 BO RUSZAMY DO SZKOŁY!!!!!!!!! Quote
aneta355 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Przesyłamy buziaki :loveu:Korek leży teraz przy mnie bo nie wie "co Go czeka" udaje, że jest bardzo grzeczny ;) POZDRAWIAMY! Quote
Recommended Posts