Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
Jagienko, koniecznie zmień tytuł wątku :P

Ciotka rufusowa musi zmienić :razz: Żeby nie raził :diabloti:

Czekamy cierpliwie na wieści od izys :)

Posted

jagienka42 napisał(a):
nowe wiadomości Berta w nowym domku:multi: ludzie bardzo sympatyczni mają 9 letniego syna.przyjechali i się zakochali :evil_lol: Berta to najpiękniejszy pies świata(to ich zdanie):razz:.nie było wyjścia pojechałam za nimi na wizyte przed adopcyjną bo nie chcieli jej wypuścić z rąk oczywiście Berta jechała ich samochodem:eviltong: mieszkanie bardzo ładne obszerne 60 m2,więc ma gdzie biegać i rozrabiać.ja z tej adopcji jestem bardzo zadowolona.obiecali przesyłać zdjęcia i dzwonić co ciekawego u mojego maleństwa;) a za jakiś czas umówiłam się że przyjade ich odwiedzić:cool1:

:multi::multi::multi:

no i takie wiadomości i takie adopcje cieszą najbardziej :loveu::loveu::loveu:

jejuu...ale sie ciesze :loveu:

bardzo, bardzo Jagienko dziękuję za to, że dałaś wspaniały tymczas dla Bertoliny, za troskę, opiekę, wyżywienie...no za wszystko :loveu:
Jesteś wspaniałym, wymarzonym domem tymczasowym :loveu:

:Rose::Rose::Rose:

:laugh2_2:

:laola:

Posted

ja też bardzo się ciesze ;) natomiast co dziwne moja onka smutna ona nigdy nie bawiła się z innymi psami a z Bertą szalała ,goniła a teraz patrzy na mnie smutno a potem bierze Berty maskotke i biega po podwórku skacząc jak żrebaczek i goniąc za nią:roll: ona przed przyjazdem Berty była stateczną starszą panią:razz:

Posted

jagienka42 napisał(a):
ja też bardzo się ciesze ;) natomiast co dziwne moja onka smutna ona nigdy nie bawiła się z innymi psami a z Bertą szalała ,goniła a teraz patrzy na mnie smutno a potem bierze Berty maskotke i biega po podwórku skacząc jak żrebaczek i goniąc za nią:roll: ona przed przyjazdem Berty była stateczną starszą panią:razz:

Jagienka, to teraz trzeba Ci na cito nowego tymczasa :cool3:

Bardzo się cieszę, że Berta ma nowy domek. Mam też nadzieję, że Izys się w końcu odezwie, co z Mambą...

Posted

gameta napisał(a):
Jagienka, to teraz trzeba Ci na cito nowego tymczasa :cool3:

Bardzo się cieszę, że Berta ma nowy domek. Mam też nadzieję, że Izys się w końcu odezwie, co z Mambą...

ha ha teraz to ja potrzebuje się wyspać :roll: jak jest tymczas śpie 3-4 godzin na dobe po miesiącu mam dość.:evil_lol: no i TZ jeszcze nie wyjechał więc musze troche przystopować.:oops: jak będe gotowa na pewno dam znać :eviltong: a onka ma jeszcze dwa moje psy i cztery koty ale nigdy się z nimi nie bawiła Berta to był wyjątek :eviltong:

Posted

Biedna ON-ka :-(
mam nadzieje, ze skoro sie rozbrykała, to przeniesie to na reszte stada :p

Ja też czekam na odzew Izy....napisałam do niej dwa sms-y z przypomnieniem o telefonie do brata i po tygodniu z pytaniem dlaczego sie nie odzywa i cisza :shake:

Posted

rufusowa napisał(a):
Biedna ON-ka :-(
mam nadzieje, ze skoro sie rozbrykała, to przeniesie to na reszte stada :p

Ja też czekam na odzew Izy....napisałam do niej dwa sms-y z przypomnieniem o telefonie do brata i po tygodniu z pytaniem dlaczego sie nie odzywa i cisza :shake:

onka nigdy się nie bawi z innymi psami i teraz też nie chce :shake:
ciekawe co u Izy dziwi mnie że się nie odzywa.DT musi współpracować z innymi dogomaniakami i odpowiadać na pytania na tym to wszystko polega przynajmniej takie jest moje zdanie :cool3: psy tymczasowe nie są naszą własnością jedyne co musimy robić to kochać je i pięlęgnować jak swoje a może nawet bardziej bo już dosyć skrzywdził je los i inni ludzie.:oops:

Posted

Dziewczyny a moze Iza ma jakies problemy?
Bo to chyba dziwne zachowaniw jak dla DT:roll:
Zgadzam sie, ze trzeba wspolpracowac i informowac na biezaco, ale tez czasami sa problemy. Tylko tu troszke dlugo nie ma kontaktu:roll:

Posted

Ja też tak nie lubię, bo zaraz mi same czarne myśli do głowy przychodzą..:oops: Rufusowa, a może Izys nie ma dostępu do neta? Rozmawiałaś z nią?:roll:

Posted

dobrze, ze napisałyście na wątku, bo wiekszość z Was pisze do mnie pw. w sprawie niepokojącej ciszy...

obecnie (od wczoraj) staramy sie skontaktować z Izą w sprawie przekazania transportera Agacie (Calmia), bo jedzie do Warszawy... no ale Iza nie odbiera :cool1:

Nie ma dnia zebym nie pomyślała o Mambie...co u niej, jak teraz wygląda, jak sie czuje....

Posted

Masz adres Izy? Jakiekolwiek namiary? Czy tylko numer tel?
Napisz smsa, ze PILNIE prosisz o kontakt. Jeśli sms dotrze, to znaczy, ze telefon działa.

Jeśli jest adres ( o jejku mam nadzieję, że masz ) to moze ktoś by się spróbował do Izy przejechać.......

No i moze Iza ma na dogo jakiś znajomych, którzy wiedzą gdzie mieszka.....trzeba poszukać, popytać.

Posted

Izys ma jednego znajomego w swoim profilu - może napisać do tej znajomej? Ta znajoma ma z koleji w swoim profilu "znajome" które są wieloletnimi wolontariuszkami Gdyńskiego ciapkowa... Myślę, że damy radę się skontaktować, tylko co dalej? Żadne obietnice Izy, które składała rufusowej przez telefon nie zostały dotrzymane :shake:

Posted

Iza dwa miesiące temu adoptowała psa - ma wątek na dogo. była Ciotka na wizycie przedadopcyjnej, umowa tez jest podpisana...

sms-y na pewno dochodzą...wysłałam 3 od ostatniej rozmowy i nic.

Dzisiaj napisałam sms-a zeby sie pilnie skontaktowała z Agatą w sprawie transportera

edit - dla dobra sprawy

Posted

Ja też się powstrzymuje od komentarzy, bo życie pisze najbardziej nieprawdopodobne scenariusze.........
Jednak napisanie: nie mogę rozmawiać, ale się nie martw.........to nie jest wielki problem

Posted

Neigh napisał(a):
Ja też się powstrzymuje od komentarzy, bo życie pisze najbardziej nieprawdopodobne scenariusze.........
Jednak napisanie: nie mogę rozmawiać, ale się nie martw.........to nie jest wielki problem

Ale Iza na Dogo była 17..:oops: może coś się dzieje?

Rufusowa a wysępisz zdjęcia Korusi?:evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Ale Iza na Dogo była 17..:oops: może coś się dzieje?

Jak ostatnio "szukaliśmy" Izy, to też bywała na Dogo (my ją 6.01 a ona była 4.01) od tego czasu rufusowa już z nią rozmawiała i dalej nic...
Ja napiszę to, co nam wszystkim chodzi po głowie:
CZY MY TEŻ BĘDZIEMY MIEĆ NA DOGO W SYGNATURZE LINK DO POSZUKIWAŃ PSA TAK JAK JEST Z LOLĄ I ŻURAW ???
I mam nadzieję, że to się nigdy nie stanie...

Posted

rufusowa napisał(a):
Soema postaram sie załatwić fotki Kory chociaz na razie mysle głównie o Mambie :oops:

Ciotka ja wiem.. bardziej to było na odreagowanie niż z potrzeby zobaczenia Kory.. Gryzę się na razie w język :p