Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

Posted

jagienka42 napisał(a):
tak mam rachunek ,wrzuce go jutro bo dzisiaj akumulatory się ładują ciągle pstrykam zdjęcia Bertusi i padły:roll::evil_lol:

:loveu::loveu:

a tego....jak ktos będzie dzwonił w jej sprawie, to spławiać? :eviltong:

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maganr zapraszam Cie na watk kieleckich psiaków, mamy podobne bidy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-z-kielc-prosza-o-domy-nowe-pilnie-dt-str-1-a-37540/
Ewentulanie jeśli może być starszy piska to mam dla Ciebie chyba ideała, aktywna sunie Birme, która uwielbia kontak z człowiekiem i ma w sobie zero agresji:eviltong:http://www.dogomania.pl/forum/f28/birma-aktywna-panna-szuka-czlowieka-ktory-dotrzyma-jej-kroku-szuka-go-juz-od-roku-122859/

A w transporcie pomożemy:lol:

Posted

Kika 22 - dziękuję za zaproszenie :lol:

Tymczasem zdążyłam się już skontaktować z dziewczynami opiekującymi się trójmiejskimi schronami i mam upatrzonego szczeniaczka.
Jadę po niego w sobotę lub niedzielę :loveu:

Ale w życiu wszystko jest możliwe, więc będę pamiętać, że w Kielcach też czekają słodkie maluchy.

Zresztą, gdzie nie czekają... :shake:

Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie. Niskie ukłony za Waszą wspaniałą postawę. Będę się od Was uczyć :buzi:.

Posted

rufusowa napisał(a):
:loveu::loveu:

a tego....jak ktos będzie dzwonił w jej sprawie, to spławiać? :eviltong:
Bertusia jest kochana , najwspanialsza i najgrzeczniejsza na świecie:lol:ale to jeszcze nie pora w naszym życiu na 4 psa w domu:oops: taką podjeliśmy decyzje z TZ. jeżeli znajdzie się wspaniały dom dla tej piękności to oddajemy:roll: ale dom musi być naj naj naj,,,,,,,.Więc możemy ostro brać się za ogłoszenia i szukanie.Berta może być u nas tak długo jak tylko będzie taka potrzeba i aż znajdzie się dla niej odpowiednie miejsce na ziemi z człowiekiem który będzie w nią zapatrzony przynajmniej tak bardzo jak ja :eviltong:

Posted

maganr1 napisał(a):
Kika 22 - dziękuję za zaproszenie :lol:

Tymczasem zdążyłam się już skontaktować z dziewczynami opiekującymi się trójmiejskimi schronami i mam upatrzonego szczeniaczka.
Jadę po niego w sobotę lub niedzielę :loveu:

Ale w życiu wszystko jest możliwe, więc będę pamiętać, że w Kielcach też czekają słodkie maluchy.

Zresztą, gdzie nie czekają... :shake:

Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie. Niskie ukłony za Waszą wspaniałą postawę. Będę się od Was uczyć :buzi:.

na pewno będzie mu u Was cudownie :loveu:
moze wstawisz fotki jak będzie juz u Was? :cool3:

Posted

jagienka42 napisał(a):
Bertusia jest kochana , najwspanialsza i najgrzeczniejsza na świecie:lol:ale to jeszcze nie pora w naszym życiu na 4 psa w domu:oops: taką podjeliśmy decyzje z TZ. jeżeli znajdzie się wspaniały dom dla tej piękności to oddajemy:roll: ale dom musi być naj naj naj,,,,,,,.Więc możemy ostro brać się za ogłoszenia i szukanie.Berta może być u nas tak długo jak tylko będzie taka potrzeba i aż znajdzie się dla niej odpowiednie miejsce na ziemi z człowiekiem który będzie w nią zapatrzony przynajmniej tak bardzo jak ja :eviltong:

rozumiem Ciotka ;)
szukamy domku dla Berci - ze złotymi klamkami :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
na pewno będzie mu u Was cudownie :loveu:
moze wstawisz fotki jak będzie juz u Was? :cool3:

Oczywiście, że wkleję foteczki i się pochwalę i w ogóle pewnie będę częściej z Wami przebywać (tzn. na dogo ;)).

Posted

maganr1 napisał(a):
Oczywiście, że wkleję foteczki i się pochwalę i w ogóle pewnie będę częściej z Wami przebywać (tzn. na dogo ;)).

super :loveu:

jesli lubisz fotografowac swoje zwierzaki to polecam zalozenie foto galerii :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
rozumiem Ciotka ;)
szukamy domku dla Berci - ze złotymi klamkami :evil_lol:

klamki mogą być stare i zniszczone -natomiast serce przyszłej pańci Berty musi być złote:eviltong:

Posted

Witajcie Ciotki!

grzecznosciowo korzystam z internetu wiec pisze krotko ;)

dzwonila bardzo sensowna pani w sprawie Berty...mieszka na zoliborzu w Warszawie w domku jednorodzinnym :) ma trojke dzieci

mysleli juz od dluzszego czasu o piesku i teraz akurat przy okazji swiat chcą dzieciom zrobic niespodzianke...powiedzialam ze wolalabym zeby decyzja byla przemyslana a nie zeby to byl prezent dla dzieci ale pani przekonala mnie ze do tej decyzji dojrzewali od dluzszego czasu. Sami pochodza z rodzin, w ktorych zawsze byly psy.

Takze chcieliby ją miec jeszcze przed Świetami :cool3:

Dzis nie dam rady sie z nimi spotkac chyba ze ktos by mogl?
prosze dzwonic 698-908-208

jesli nikt dzisiaj nie moze sie z tymi ludzmi spotkac to ja dopiero jutro sie spotkam

Jutro brat tej pani jedzie z krakowa do warszawy i gdyby sie nadawali to moglby ją przewiezc...no i tak to wygląda ;)

Boje sie tylko ze bedzie jechal wczesnie

Posted

Nie wiem dlaczego tak sceptycznie podchodzę do świątecznych adopcji..:roll:
no ale.. oby dobry domek to był ;) to dzwoń do Jagienki z wiadomością, no i może poproś kogoś o wizytę.

Posted

Soema napisał(a):
Nie wiem dlaczego tak sceptycznie podchodzę do świątecznych adopcji..:roll:
no ale.. oby dobry domek to był ;) to dzwoń do Jagienki z wiadomością, no i może poproś kogoś o wizytę.

Jagienka juz wie ;)

tez jestem sceptycznie nastawiona ale ostatecznie pani brzmiała bardzo sensownie...ma dobre warunki i nie pracuje - jest caly czas z dziecimi...mysle ze mozna im dac szanse ;)

Posted

Moje zdanie jest takie że nie każdy prezent świąteczny (zwierzątko)jest nie przemyślany.Ja dałabym tym ludziom szanse;)Jeżeli coś pójdzie nie tak w każdej chwili Berta może wrócić do mnie transport się znajdzie:lol:a dzieci od małego powinny się wychowywać ze zwierzętami pod warunkiem że mają rozsądnych rodziców.

ps wrzuciłam na wątek transportowy prośbe o transport

Posted

[quote name='jagienka42']Ja dałabym tym ludziom szanse;)Jeżeli coś pójdzie nie tak w każdej chwili Berta może wrócić do mnie transport się znajdzie:lol:.

Pewnie że się znajdzie ... ;)

Posted

rufusowa napisał(a):
akcja odwołana...panstwo dzisiaj widzieli innego szczeniaczka i sie na niego zdecydowali

widac nie byli dla Berty ;)
no to mam dalej Bertusie u siebie:eviltong: zaraz zciągne prośbe z wątku transportowego.:roll: a ja dopiero wróciłam z synem z pogotowia bo zaczoł się drapać jak szalony i go obsypało.diagnoza -szkarlatyna 3 tygodnie w domu i antybiotyk:shake:

Posted

jagienka42 napisał(a):
no to mam dalej Bertusie u siebie:eviltong: zaraz zciągne prośbe z wątku transportowego.:roll: a ja dopiero wróciłam z synem z pogotowia bo zaczoł się drapać jak szalony i go obsypało.diagnoza -szkarlatyna 3 tygodnie w domu i antybiotyk:shake:

O matko.. :roll: Biedny.. to niefajne Święta będą, jak wszystkie dzieci to dziadostwo złapią :shake: Bertusia będzie musiała im humorek poprawiać :)

Posted

jagienka42 napisał(a):

o masz :roll:

pozostałe dzieci mogą sie zarazic?
jesli tak to wspołczuje...i to tak na swieta no :shake:

Posted

rufusowa napisał(a):
o masz :roll:

pozostałe dzieci mogą sie zarazic?
jesli tak to wspołczuje...i to tak na swieta no :shake:
jest duże prawdopodobieństwo że też się zarażą na razie mamy wszyscy 7 dni aresztu domowego wtedy będzie wiadomo u kogo się wykluło:shake:

ps Berta miała manicure i pedicure:lol:
uczyła się dzisiaj jeść surowe warzywa najbardziej posmakowała jej marchewka:evil_lol: pietruszka nie bardzo ,seler kuł w zęby:cool3:

Posted

Jagienko trzymam kciuki za Wasze zdrowie!

podsłuchaj co tam Bercia mówi o nowym domku, to postaramy się sprostać jej wymaganiom ;)

Izys jak Mambunia?
była już u weta?
odrobaczyłaś ją?
czy wiadomo kiedy szczepienie? :)

no i czekam na wiadomość czy po Świętach umawiać kogoś na wizytę do Twojego brata ;)

Posted

A fotki Kory z nowego domu to zobaczymy?:)
Mamba na pewno zostaje tam? To tylko Niedźwiadek jeszcze bez swojego domku.. To i tak się to ładnie na Święta poukładało :bigcool::bigcool: