Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jenny19']Link do strony to Interpress Ogłoszenia

Jeśli Berta znalazła dom,rozumiem że ogłoszenia można usunąć? Nie miałam przez około 2 tygodnie dostępu do internetu więc nie jestem na bieżąco:eviltong:

przepraszam Jenny, ze nie napisałam do Ciebie pw w tej sprawie :oops::oops::oops:

Posted

Nic się nie stało,zresztą tak jak pisałam nie miałam dostępu do internetu,a nie śledzę wątku na bieżąco,na szczęście aktualizowałaś pierwszą stronę-to bardzo pomaga:-) Dla mnie to nie jest problem czy usunę ogłoszenia teraz czy za tydzień,chodzi mi jedynie o osobę u której na DT Berta była,żeby jej nie męczyli telefonami,bo pisała mi że odzew był duży.;)

Posted

Jenny19 napisał(a):
Nic się nie stało,zresztą tak jak pisałam nie miałam dostępu do internetu,a nie śledzę wątku na bieżąco,na szczęście aktualizowałaś pierwszą stronę-to bardzo pomaga:-) Dla mnie to nie jest problem czy usunę ogłoszenia teraz czy za tydzień,chodzi mi jedynie o osobę u której na DT Berta była,żeby jej nie męczyli telefonami,bo pisała mi że odzew był duży.;)

no właśnie kochane dziewczyny już dawno miałam prosić o usunięcie wszystkich ogłoszeń Berty bo do tej pory dzwonią:roll::evil_lol:

Posted

jagienka42 napisał(a):
no właśnie kochane dziewczyny już dawno miałam prosić o usunięcie wszystkich ogłoszeń Berty bo do tej pory dzwonią:roll::evil_lol:

Już nie powinni dzwonić,usunęłam chyba wszystkie ogłoszenia.:mdleje:

Posted

rufusowa napisał(a):

Soema niestety Iza się nie odezwała. Zadzwonię do niej jutro i się dowiem co i jak.

Marlenko- ja wczoraj dzwonilam do Izy- tel odebrala ;] Powiedziala, ze jutro..tj dzis ma sie spotkac z dziewczyna od transportera i specjalnie pojedzie do brata ( ktory neta nie ma za to ma sprawnego kompa) porobi foty Mambie, wypali na plyte i da tej dziewczynie. Powiem Tobie szczerze, ze jak z nia rozmawialam- to ona sobie nie zdaje za bardzo sprawy z tego, co sie na tym forum dzieje. Mowie "martwia sie psa, niektorzy mysla, ze nie zyje" a ona zwyczajnie "nie, nie- z Mamba jest ok" :)))
Nie wiem, ktora to dziewczyna.... ale podobno ona o tym wie, ze beda zdjecia dla niej... Izka spejalnie zwalnia sie pracy, aby to pozalatwiac, bo tydzien ma zawalony.
Jesli nie przyniesie plyty- to i tak umowilam sie ( z racji tego, ze podobno w tym tygodniu tyle pracuje) , ze podjade do niej do pracy. Chce sie z nia spotkac, bo rozmowa przez telefon to zadna rozmowa... a i interesuje mni zywot Ogryzia :loveu:
Tak wiec mam nadzieje, ze dzis ten "ktos" z Trojmiasta kto ma sie z nia spotkac poniekad uspokoji... odnosnie adopcji to... no ja nic nie wiem. Jaka jest i Twoja decyzja- i co tam z jej bratem- ale po tej rozmowie wydaje mi sie, ze mozna tam wpadac kiedy tylko sie zechce... kwestia umowienia :)
Pozdrowka

Posted

Jeśli Iza jest tak zawalona, może lepiej skontaktujcie się bezpośrednio z bratem i dogadajcie termin wizyty.
Nie będzie już żadnych niejasności.

Posted

an1a napisał(a):
Jeśli Iza jest tak zawalona, może lepiej skontaktujcie się bezpośrednio z bratem i dogadajcie termin wizyty.
Nie będzie już żadnych niejasności.

No dokladnie :)

Posted

Dziekuje Dorota, ze nas uspokoiłaś :)

wiem ze Iza jest zakręcona i domyslam sie ze nie zdaje sobie sprawy z tego co sie dzieje na wątku :lol:

i macie racje - pogadamy z bratem i nie będziemy Izy męczyć

aczkolwiek bardzo sie ciesze, że będą fotki Mamboliny :multi:

Osoba, ktora będzie odbierać transporter, to Calmia :p

Posted

[quote name='jagienka42']o Berte nie musicie się martwić ma super dom wszystko pod kontrolą:lol: pierwsze trzy dni były trochę ciężkie tęskniła za nami i stadem ale teraz jest jedyną zwierzęcą właścicielką domu i bardzo jej to odpowiada.zaraz po adopcji została zaszczepiona .apetyt jej dopisuje je i suche i gotowane.album zdjęciowy z nowego domku będzie w wekend to sobie pooglądamy:evil_lol:

bardzo się cieszę, ze Berta juz sie zadomowiła i że jest w centrum zainteresowania, bo wspominałaś, ze bywa nieco zaborcza :evil_lol:

nie moge się doczekać albumu :loveu:

Posted

o Berte nie musicie się martwić ma super dom wszystko pod kontrolą:lol: pierwsze trzy dni były trochę ciężkie tęskniła za nami i stadem ale teraz jest jedyną zwierzęcą właścicielką domu i bardzo jej to odpowiada.zaraz po adopcji została zaszczepiona .apetyt jej dopisuje je i suche i gotowane.album zdjęciowy z nowego domku będzie w wekend to sobie pooglądamy:evil_lol:

Posted

Właśnie się widziałam z Izą. Oddała transporter oraz dała zdjecia Mamby.
Mamba jest u brata Izy i chcieliby ją jak najbardziej tam zatrzymać. Wzięłam od niej nr telefonu do brata i przekaże go Rufusowej aby można było ustalić wizytę przedadopcyjną.
Myślę, że wszyscy mogą się uspokoić. Sądzę, że Mamba ma się dobrze :)
Iza sobie chyba nie zdawała sprawy z tej całej sytuacji.

wklejam dłuuugo oczekiwane zdjecia :)

Posted

o Boziu jak cudownie widzieć mojego cukiereczka :loveu:

nie mogeeee jak ja czekałam na tę chwilę :lol:

Mambolina z kurą mistrzowska :evil_lol:
i jaka juz duuuza :loveu:

bardzo sie ciesze - dziekuje Agatko za fotki i za nr do brata Izy - jak sie z nim skontaktuje to dam znac co i jak :cool3:

Posted

Jestem po rozmowie z bratem Izy :cool3:

Mamba jest teraz u babci, bo brat z żoną remontuja mieszkanie w Gdyni.
Mają dziewięciomiesięczna córkę od której Mamba ucieka, bo mała jest na etapie chwytania i ciągnięcia :diabloti:

Brat zgadza sie na wizyty, sterylke, umowe, przesyłanie zdjęć ;)

Napisałam do ciotki z Gdyni w sprawie wizyty i czekam na odpowiedz :)

p.s. nazywają Mambę - Molly :razz: