gusia0106 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Jenny19']Link do strony to Interpress Ogłoszenia Dzięki Jenny :loveu: Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie ma za co.Chętnie służę pomocą jeśli będziesz miała jeszcze jakieś problemy czy wątpliwości. Quote
rufusowa Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Jenny19']Link do strony to Interpress Ogłoszenia Jeśli Berta znalazła dom,rozumiem że ogłoszenia można usunąć? Nie miałam przez około 2 tygodnie dostępu do internetu więc nie jestem na bieżąco:eviltong: przepraszam Jenny, ze nie napisałam do Ciebie pw w tej sprawie :oops::oops::oops: Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nic się nie stało,zresztą tak jak pisałam nie miałam dostępu do internetu,a nie śledzę wątku na bieżąco,na szczęście aktualizowałaś pierwszą stronę-to bardzo pomaga:-) Dla mnie to nie jest problem czy usunę ogłoszenia teraz czy za tydzień,chodzi mi jedynie o osobę u której na DT Berta była,żeby jej nie męczyli telefonami,bo pisała mi że odzew był duży.;) Quote
gameta Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hej Rufusowa, a jakieś wieści o Mambie ? mamy wtorek :roll: Quote
rufusowa Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 rozumiem Jenny ;) Gameto...niestety...jak było tak jest...żadnego sygnału od Izy i jak widać nie pojawiła się na forum :shake: Quote
jagienka42 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jenny19 napisał(a):Nic się nie stało,zresztą tak jak pisałam nie miałam dostępu do internetu,a nie śledzę wątku na bieżąco,na szczęście aktualizowałaś pierwszą stronę-to bardzo pomaga:-) Dla mnie to nie jest problem czy usunę ogłoszenia teraz czy za tydzień,chodzi mi jedynie o osobę u której na DT Berta była,żeby jej nie męczyli telefonami,bo pisała mi że odzew był duży.;) no właśnie kochane dziewczyny już dawno miałam prosić o usunięcie wszystkich ogłoszeń Berty bo do tej pory dzwonią:roll::evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 a jak Berta sie zaaklimatyzowała? nie brakuje jej stada, ktore było u Ciebie? tak sie skupiłysmy na Mambie, ze w koncu dwie pozostałe siostry pomijamy :roll: Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jagienka42 napisał(a):no właśnie kochane dziewczyny już dawno miałam prosić o usunięcie wszystkich ogłoszeń Berty bo do tej pory dzwonią:roll::evil_lol: Już nie powinni dzwonić,usunęłam chyba wszystkie ogłoszenia.:mdleje: Quote
dczn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 rufusowa napisał(a): Soema niestety Iza się nie odezwała. Zadzwonię do niej jutro i się dowiem co i jak. Marlenko- ja wczoraj dzwonilam do Izy- tel odebrala ;] Powiedziala, ze jutro..tj dzis ma sie spotkac z dziewczyna od transportera i specjalnie pojedzie do brata ( ktory neta nie ma za to ma sprawnego kompa) porobi foty Mambie, wypali na plyte i da tej dziewczynie. Powiem Tobie szczerze, ze jak z nia rozmawialam- to ona sobie nie zdaje za bardzo sprawy z tego, co sie na tym forum dzieje. Mowie "martwia sie psa, niektorzy mysla, ze nie zyje" a ona zwyczajnie "nie, nie- z Mamba jest ok" :))) Nie wiem, ktora to dziewczyna.... ale podobno ona o tym wie, ze beda zdjecia dla niej... Izka spejalnie zwalnia sie pracy, aby to pozalatwiac, bo tydzien ma zawalony. Jesli nie przyniesie plyty- to i tak umowilam sie ( z racji tego, ze podobno w tym tygodniu tyle pracuje) , ze podjade do niej do pracy. Chce sie z nia spotkac, bo rozmowa przez telefon to zadna rozmowa... a i interesuje mni zywot Ogryzia :loveu: Tak wiec mam nadzieje, ze dzis ten "ktos" z Trojmiasta kto ma sie z nia spotkac poniekad uspokoji... odnosnie adopcji to... no ja nic nie wiem. Jaka jest i Twoja decyzja- i co tam z jej bratem- ale po tej rozmowie wydaje mi sie, ze mozna tam wpadac kiedy tylko sie zechce... kwestia umowienia :) Pozdrowka Quote
an1a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jeśli Iza jest tak zawalona, może lepiej skontaktujcie się bezpośrednio z bratem i dogadajcie termin wizyty. Nie będzie już żadnych niejasności. Quote
dczn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 an1a napisał(a):Jeśli Iza jest tak zawalona, może lepiej skontaktujcie się bezpośrednio z bratem i dogadajcie termin wizyty. Nie będzie już żadnych niejasności. No dokladnie :) Quote
kika22 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziewczyny sorki za offa, ale zwracam sie prosba o pomoc finansowa i ogłoszeniowa dla Inki, która jest w hoteliku u Wiosny:roll: Ineczka jest uratowana przez Miskę79 i całkowicei przez nia sponsorowana. Jesli ktos z Was miłby ochote pomoc jej kosztach utzymania sunki, bylo by jej lzej:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/same-kosteczki-do-adopcji-zaglodzona-inka-pilnie-potrzebuje-pomocy-123388/index20.html Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dziekuje Dorota, ze nas uspokoiłaś :) wiem ze Iza jest zakręcona i domyslam sie ze nie zdaje sobie sprawy z tego co sie dzieje na wątku :lol: i macie racje - pogadamy z bratem i nie będziemy Izy męczyć aczkolwiek bardzo sie ciesze, że będą fotki Mamboliny :multi: Osoba, ktora będzie odbierać transporter, to Calmia :p Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='jagienka42']o Berte nie musicie się martwić ma super dom wszystko pod kontrolą:lol: pierwsze trzy dni były trochę ciężkie tęskniła za nami i stadem ale teraz jest jedyną zwierzęcą właścicielką domu i bardzo jej to odpowiada.zaraz po adopcji została zaszczepiona .apetyt jej dopisuje je i suche i gotowane.album zdjęciowy z nowego domku będzie w wekend to sobie pooglądamy:evil_lol: bardzo się cieszę, ze Berta juz sie zadomowiła i że jest w centrum zainteresowania, bo wspominałaś, ze bywa nieco zaborcza :evil_lol: nie moge się doczekać albumu :loveu: Quote
jagienka42 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 o Berte nie musicie się martwić ma super dom wszystko pod kontrolą:lol: pierwsze trzy dni były trochę ciężkie tęskniła za nami i stadem ale teraz jest jedyną zwierzęcą właścicielką domu i bardzo jej to odpowiada.zaraz po adopcji została zaszczepiona .apetyt jej dopisuje je i suche i gotowane.album zdjęciowy z nowego domku będzie w wekend to sobie pooglądamy:evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 JAgienko moj post przeskoczył nad Twoj :roll: Quote
jagienka42 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 rufusowa napisał(a):JAgienko moj post przeskoczył nad Twoj :roll: ha ha to normalne na dogo już się przyzwyczaiłam:cool3: Quote
Calmia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Właśnie się widziałam z Izą. Oddała transporter oraz dała zdjecia Mamby. Mamba jest u brata Izy i chcieliby ją jak najbardziej tam zatrzymać. Wzięłam od niej nr telefonu do brata i przekaże go Rufusowej aby można było ustalić wizytę przedadopcyjną. Myślę, że wszyscy mogą się uspokoić. Sądzę, że Mamba ma się dobrze :) Iza sobie chyba nie zdawała sprawy z tej całej sytuacji. wklejam dłuuugo oczekiwane zdjecia :) Quote
dczn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A nie mowilam :):):) Fajowa psinka Kurcze... to kogo ja zjadlam ;P---> zarcik Czarna Mamba ;> Cudak :) Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 o Boziu jak cudownie widzieć mojego cukiereczka :loveu: nie mogeeee jak ja czekałam na tę chwilę :lol: Mambolina z kurą mistrzowska :evil_lol: i jaka juz duuuza :loveu: bardzo sie ciesze - dziekuje Agatko za fotki i za nr do brata Izy - jak sie z nim skontaktuje to dam znac co i jak :cool3: Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak ona urosła :). No to może wreszcie sprawa zostanie zakończona i wszystkie psiurki będą miały swoje ds! Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dzięki bogu . ze wszystko skończyło się dobrze!!! Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Jestem po rozmowie z bratem Izy :cool3: Mamba jest teraz u babci, bo brat z żoną remontuja mieszkanie w Gdyni. Mają dziewięciomiesięczna córkę od której Mamba ucieka, bo mała jest na etapie chwytania i ciągnięcia :diabloti: Brat zgadza sie na wizyty, sterylke, umowe, przesyłanie zdjęć ;) Napisałam do ciotki z Gdyni w sprawie wizyty i czekam na odpowiedz :) p.s. nazywają Mambę - Molly :razz: Quote
gusia0106 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No i dobrze, że się wyjaśniło ;) Teraz tylko przedadopcyjna, umowa i wszystkie trzy siostry będą miały domy :lol: Quote
Recommended Posts