Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
A fotki Kory z nowego domu to zobaczymy?:)

yyyy....po Świętach zadzwonie do domku i zapytam co i jak..no i o fotki pomagluje :p

Soema napisał(a):
Mamba na pewno zostaje tam? To tylko Niedźwiadek jeszcze bez swojego domku.. To i tak się to ładnie na Święta poukładało :bigcool::bigcool:

Mamba? no na razie to Iza nie napisała na kiedy umówić kogoś na wizyte przedadopcyjną, więc oficjalnie jest na tymczasie :cool3:
Chciałabym to załatwić jak najszybciej, bo ludzie dzwonią w jej sprawie i co ja mam im mówić? akurat nikt na 100% nie był zdecydowany ale kto wie kiedy taka osoba zadzwoni :cool3:

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rufusowa napisał(a):
Jagienko
podsłuchaj co tam Bercia mówi o nowym domku, to postaramy się sprostać jej wymaganiom ;)
Ja nawet wiem co Bercia powie no to zacznijmy po kolei.
1)bardzo lubi zabawe z dziećmi
2)uwielbia zabawe z innymi psami i kotami mogą być i duże i małe
3)je wszystko chociaż bardziej lubi gotowane od suchego
4)uwielbia być noszona na rączkach:roll:
5)nie lubi być w domu sama ,ale potrafi zostawać i nie demoluje(no może troche jak to szczeniak:evil_lol:ostatni wybryk zjedzenie sporej ilości tapety na przedpokoju;)
6)w kenelu siedzi grzecznie pod warunkiem że jest otwarty:cool3:

ps.ma jedną wade uwielbia spać w kociej kuwecie i nie daje sobie tego wyperswadować ,a ja nie moge jej odizolować od tego miejsca:roll:

Posted

dzieki Kochana :loveu:

słodki ten Twoj opis a kuweta mnie rozwaliła :evil_lol:

trzeba zaznaczyc w ogłoszeniach ze przyszły właściciel musi zapewnić psu kocią kuwete :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
dzieki Kochana :loveu:

słodki ten Twoj opis a kuweta mnie rozwaliła :evil_lol:

trzeba zaznaczyc w ogłoszeniach ze przyszły właściciel musi zapewnić psu kocią kuwete :evil_lol:
jeżeli ma iść do domu i dostanie kocią kuwete to wymagany jest żwirek silikonowy na takim lubi spać:roll::eviltong:aleeeee problem polega na tym że jej nie przeszkadza jak kot się do niej wcześniej załatwi:shake: nie musze dodawać że nadaje się tylko do kąpieli po takim noclegu bo zapach jest specyficzny:razz:

Posted

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastukają do Twoich drzwi,
a Nowy Rok przyniesie
pomyślność, szczęście.
i piękny uśmiech każdego dnia zyczy Haidi z rodzinką:loveu:

Posted

jagienka42 napisał(a):
jeżeli ma iść do domu i dostanie kocią kuwete to wymagany jest żwirek silikonowy na takim lubi spać:roll::eviltong:aleeeee problem polega na tym że jej nie przeszkadza jak kot się do niej wcześniej załatwi:shake: nie musze dodawać że nadaje się tylko do kąpieli po takim noclegu bo zapach jest specyficzny:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to mała świntuszka :roll:

Sylwia dla Ciebie i Twoich bliskich a takze dla wszystkich ciotek odwiedzających wątek składam najserdeczniejsze życzenia - zdrowych i spokojnych Świąt....coraz więcej udanych adopcji :cool3:

Posted

BERTA bardzo się zmienia już nie biega jak szczeniorek potykając się o własne łapy;) nauczyła się wchodzić po schodach na piętro w domu ale jeszcze boi się zejść:cool3: waży 7 kg i urosła 5 cm .teraz moja sunia już może przechodzić pod nią.fajnie się bawi z moją onką:lol: przestała znęcać się nad kotami,i nie śpi już w kuwecie ha ha dała sobie przegadać że milej jest w kenelu na kołderce albo na fotelu:multi:

Posted

Ale wielka pannica :crazyeye:
Nie ta sama sunia, rośnie jak na drożdżach.

Cioteczko Marlenko, jak tam reszta rodzeństwa, allegro stale mają - na tyle co jestem zorientowana to tylko Korcia w ds ?

Posted

Witajcie Cioteczki :loveu:

Soema niestety Iza się nie odezwała. Zadzwonię do niej jutro i się dowiem co i jak.

Jagienko Berta wyrosła na dużą pannice :loveu: jak to w krotkim czasie szczeniak się zmienia...niesamowite :loveu:

Elizo na razie Kora ma ds a Berta i Mambolina są w dt.
W Święta dzwoniły dwie rodziny ale z mazowsza....w ogole duzo osob dzwoni z mazowsza, wiec myślę ze trzeba to zmienić w ogłoszeniach.

Dzisiaj rozmawiałam z nową rodzinką Kory :cool3:
Mała ma się dobrze - została odrobaczona (miała tasiemca:roll:) i zaszczepiona.
Z kotami jest nieźle - troche je goni ale najwazniejsze ze kocur nic jej nie zrobil ;)
Nic kochana nie niszczy :loveu:
o zdjęcia ich poprosze w mailu, bo pytałam o najwazniejsze sprawy :cool3:

Posted

dziewczyny nie ma na co czekać zrobie Bercie dzisiaj allegro i alegratke na małopolske.ona jest coraz bardziej z nami związana a my też już bardzo się do niej przyzwyczjamy,najbardziej dzieci:shake:.czas się zabrać solidnie za ogłoszenia.

Posted

[quote name='jagienka42']dziewczyny nie ma na co czekać zrobie Bercie dzisiaj allegro i alegratke na małopolske.ona jest coraz bardziej z nami związana a my też już bardzo się do niej przyzwyczjamy,najbardziej dzieci:shake:.czas się zabrać solidnie za ogłoszenia.

Berta ma allegro na kilka województw

Posted

a co tutaj tak cicho nikt nie podziwia metamorfozy uszu Berty:roll:
nikt z ogłoszeń o Berte nie pyta a ona nie ma szczepień:shake:
ja jestem po świętach spłukana ledwie na karme moge pare złoty wyskubać:oops:
heelp[SIZE=2] potrzebujemy chociaż niewielkiego wsparcia:-(

Posted

Witajcie Cioteczki!

przepraszam za ciszę w eterze...mam urlop a w domu zadko korzystam z neta, bo nie mam na to czasu (tylko w pracy mam;))

Dzwoniłam do Izy - jej dziadek lezy w szpitalu po zawale i dlatego sie nie odzywa ale poprosilam zeby napisala jak juz bedzie mogla co i jak z Mambą... Jesli brat nadal jest zainteresowany, to umawiajmy wizytę przedadopcyjną :cool3:
No i czekam na fotki Mambuni :cool3:

Berta jest niesamowita :lol: Super metamorfoza uszu! :loveu: teraz juz nikt jej sie nie oprze :loveu: bardzo wyrosła :p

Mam nadzieje, ze allegro, ktore zrobilas przyspozy jej miłośników :cool3:

Ile dokładnie potrzebujesz na szczepienia?

Posted

jagienka42 napisał(a):
u mojego w weta szczepienie kosztuje 45,00 zł;)

Ile Berta teraz ma? Mam karmę Brit Junior Large Breed, mogę wysłać kilka kg, albo jeśli ktoś by jechał teraz Wwa - Kraków...?

Posted

an1a napisał(a):
Ile Berta teraz ma? Mam karmę Brit Junior Large Breed, mogę wysłać kilka kg, albo jeśli ktoś by jechał teraz Wwa - Kraków...?

ale by było super Berta ma teraz około 10 tygodni i apetyt niesamowity rośnie w oczach:lol: tylko czy to by nie wyszło za drogo taka przesyłka:roll: zobaczymy jak transport może ktoś da rade popytam na transportowym;)

Posted

super by bylo gdyby sie udalo :loveu:
chociaz ten koszt by odpadl :cool3:

Czy ktos z Was ma jakies rzeczy na bazarek? :cool3:
pomyslcie Cioteczki....ja tez sie zmobilizuje i czegos poszukam :evil_lol:

Posted

Aktualne ogłoszenia i fotki

dla Berty - u Jagienki na dt - KRAKÓW

Berta, to ok. trzymiesięczna, wilkowata suczka (jej mama jest owczarkiem niemieckim długowłosym).
Została w ostatniej chwili uratowana - miała być utopiona.
Trafiła do domu tymczasowego zapchlona i w strupkach.

Jest bardzo uroczą suczką, wesołą i skorą do zabaw ale także czujną. Jest czarna, podpalana.
Berta uwielbia dzieci, koty i psy, z którymi ma kontakt w domu tymczasowym w Krakowie.

Będzie prawdopodobnie wielkości owczarka niemieckiego.

UWAGA!!! Przyszły właściciel Berty będzie musiał się zobowiązać (w umowie) do sterylizacji suni.
Obowiązuje wizyta przedadopcyjna i poadopcyjna.

KONTAKT w sprawie adopcji: 604-349-001