rufusowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Soema napisał(a):A fotki Kory z nowego domu to zobaczymy?:) yyyy....po Świętach zadzwonie do domku i zapytam co i jak..no i o fotki pomagluje :p Soema napisał(a):Mamba na pewno zostaje tam? To tylko Niedźwiadek jeszcze bez swojego domku.. To i tak się to ładnie na Święta poukładało :bigcool::bigcool: Mamba? no na razie to Iza nie napisała na kiedy umówić kogoś na wizyte przedadopcyjną, więc oficjalnie jest na tymczasie :cool3: Chciałabym to załatwić jak najszybciej, bo ludzie dzwonią w jej sprawie i co ja mam im mówić? akurat nikt na 100% nie był zdecydowany ale kto wie kiedy taka osoba zadzwoni :cool3: Quote
jagienka42 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 rufusowa napisał(a):Jagienko podsłuchaj co tam Bercia mówi o nowym domku, to postaramy się sprostać jej wymaganiom ;)Ja nawet wiem co Bercia powie no to zacznijmy po kolei. 1)bardzo lubi zabawe z dziećmi 2)uwielbia zabawe z innymi psami i kotami mogą być i duże i małe 3)je wszystko chociaż bardziej lubi gotowane od suchego 4)uwielbia być noszona na rączkach:roll: 5)nie lubi być w domu sama ,ale potrafi zostawać i nie demoluje(no może troche jak to szczeniak:evil_lol:ostatni wybryk zjedzenie sporej ilości tapety na przedpokoju;) 6)w kenelu siedzi grzecznie pod warunkiem że jest otwarty:cool3: ps.ma jedną wade uwielbia spać w kociej kuwecie i nie daje sobie tego wyperswadować ,a ja nie moge jej odizolować od tego miejsca:roll: Quote
jagienka42 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a teraz to co wszystkie pieski lubią najbardziej:lol: Quote
rufusowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 dzieki Kochana :loveu: słodki ten Twoj opis a kuweta mnie rozwaliła :evil_lol: trzeba zaznaczyc w ogłoszeniach ze przyszły właściciel musi zapewnić psu kocią kuwete :evil_lol: Quote
jagienka42 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 rufusowa napisał(a):dzieki Kochana :loveu: słodki ten Twoj opis a kuweta mnie rozwaliła :evil_lol: trzeba zaznaczyc w ogłoszeniach ze przyszły właściciel musi zapewnić psu kocią kuwete :evil_lol:jeżeli ma iść do domu i dostanie kocią kuwete to wymagany jest żwirek silikonowy na takim lubi spać:roll::eviltong:aleeeee problem polega na tym że jej nie przeszkadza jak kot się do niej wcześniej załatwi:shake: nie musze dodawać że nadaje się tylko do kąpieli po takim noclegu bo zapach jest specyficzny:razz: Quote
kika22 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Twoich drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście. i piękny uśmiech każdego dnia zyczy Haidi z rodzinką:loveu: Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 jagienka42 napisał(a):jeżeli ma iść do domu i dostanie kocią kuwete to wymagany jest żwirek silikonowy na takim lubi spać:roll::eviltong:aleeeee problem polega na tym że jej nie przeszkadza jak kot się do niej wcześniej załatwi:shake: nie musze dodawać że nadaje się tylko do kąpieli po takim noclegu bo zapach jest specyficzny:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to mała świntuszka :roll: Sylwia dla Ciebie i Twoich bliskich a takze dla wszystkich ciotek odwiedzających wątek składam najserdeczniejsze życzenia - zdrowych i spokojnych Świąt....coraz więcej udanych adopcji :cool3: Quote
gameta Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych Świąt, Kochane! ps. zmieńcie tytuł, bo prawie zawału ostatnio dostałam ;) Quote
Soema Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 I jak się sytuacja przedstawia? :) chętnie bym pooglądała zdjęcia Piękności naszych :eviltong: Rufusowa wiadomo już co z Mambą? Quote
jagienka42 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 BERTA bardzo się zmienia już nie biega jak szczeniorek potykając się o własne łapy;) nauczyła się wchodzić po schodach na piętro w domu ale jeszcze boi się zejść:cool3: waży 7 kg i urosła 5 cm .teraz moja sunia już może przechodzić pod nią.fajnie się bawi z moją onką:lol: przestała znęcać się nad kotami,i nie śpi już w kuwecie ha ha dała sobie przegadać że milej jest w kenelu na kołderce albo na fotelu:multi: Quote
eliza_sk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ale wielka pannica :crazyeye: Nie ta sama sunia, rośnie jak na drożdżach. Cioteczko Marlenko, jak tam reszta rodzeństwa, allegro stale mają - na tyle co jestem zorientowana to tylko Korcia w ds ? Quote
rufusowa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Witajcie Cioteczki :loveu: Soema niestety Iza się nie odezwała. Zadzwonię do niej jutro i się dowiem co i jak. Jagienko Berta wyrosła na dużą pannice :loveu: jak to w krotkim czasie szczeniak się zmienia...niesamowite :loveu: Elizo na razie Kora ma ds a Berta i Mambolina są w dt. W Święta dzwoniły dwie rodziny ale z mazowsza....w ogole duzo osob dzwoni z mazowsza, wiec myślę ze trzeba to zmienić w ogłoszeniach. Dzisiaj rozmawiałam z nową rodzinką Kory :cool3: Mała ma się dobrze - została odrobaczona (miała tasiemca:roll:) i zaszczepiona. Z kotami jest nieźle - troche je goni ale najwazniejsze ze kocur nic jej nie zrobil ;) Nic kochana nie niszczy :loveu: o zdjęcia ich poprosze w mailu, bo pytałam o najwazniejsze sprawy :cool3: Quote
jagienka42 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dziewczyny nie ma na co czekać zrobie Bercie dzisiaj allegro i alegratke na małopolske.ona jest coraz bardziej z nami związana a my też już bardzo się do niej przyzwyczjamy,najbardziej dzieci:shake:.czas się zabrać solidnie za ogłoszenia. Quote
eliza_sk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='jagienka42']dziewczyny nie ma na co czekać zrobie Bercie dzisiaj allegro i alegratke na małopolske.ona jest coraz bardziej z nami związana a my też już bardzo się do niej przyzwyczjamy,najbardziej dzieci:shake:.czas się zabrać solidnie za ogłoszenia. Berta ma allegro na kilka województw Quote
jagienka42 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='eliza_sk']Berta ma allegro na kilka województw ha ha ale ja zrobiłam wyróżnione może będe miała szczęśliwszą ręke na pewno nie zaszkodzi:lol: mix owczarka piękna BERTA (517420640) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ale.gratka piękna BERTA mix owczarka Quote
jagienka42 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Berta kilka dni temu popatrzcie na uszy;) i dzisiaj :multi: Quote
jagienka42 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 a co tutaj tak cicho nikt nie podziwia metamorfozy uszu Berty:roll: nikt z ogłoszeń o Berte nie pyta a ona nie ma szczepień:shake: ja jestem po świętach spłukana ledwie na karme moge pare złoty wyskubać:oops: heelp[SIZE=2] potrzebujemy chociaż niewielkiego wsparcia:-( Quote
Soema Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ojj ja podziwiam :oops: ale internet chodzi jakby chciał, a nie mógł.. Jeszcze pewnie kilka zmian ją czeka. Jest przeurocza :loveu: Quote
rufusowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Witajcie Cioteczki! przepraszam za ciszę w eterze...mam urlop a w domu zadko korzystam z neta, bo nie mam na to czasu (tylko w pracy mam;)) Dzwoniłam do Izy - jej dziadek lezy w szpitalu po zawale i dlatego sie nie odzywa ale poprosilam zeby napisala jak juz bedzie mogla co i jak z Mambą... Jesli brat nadal jest zainteresowany, to umawiajmy wizytę przedadopcyjną :cool3: No i czekam na fotki Mambuni :cool3: Berta jest niesamowita :lol: Super metamorfoza uszu! :loveu: teraz juz nikt jej sie nie oprze :loveu: bardzo wyrosła :p Mam nadzieje, ze allegro, ktore zrobilas przyspozy jej miłośników :cool3: Ile dokładnie potrzebujesz na szczepienia? Quote
jagienka42 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 u mojego w weta szczepienie kosztuje 45,00 zł;) Quote
an1a Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jagienka42 napisał(a):u mojego w weta szczepienie kosztuje 45,00 zł;) Ile Berta teraz ma? Mam karmę Brit Junior Large Breed, mogę wysłać kilka kg, albo jeśli ktoś by jechał teraz Wwa - Kraków...? Quote
jagienka42 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 an1a napisał(a):Ile Berta teraz ma? Mam karmę Brit Junior Large Breed, mogę wysłać kilka kg, albo jeśli ktoś by jechał teraz Wwa - Kraków...? ale by było super Berta ma teraz około 10 tygodni i apetyt niesamowity rośnie w oczach:lol: tylko czy to by nie wyszło za drogo taka przesyłka:roll: zobaczymy jak transport może ktoś da rade popytam na transportowym;) Quote
rufusowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 super by bylo gdyby sie udalo :loveu: chociaz ten koszt by odpadl :cool3: Czy ktos z Was ma jakies rzeczy na bazarek? :cool3: pomyslcie Cioteczki....ja tez sie zmobilizuje i czegos poszukam :evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Aktualne ogłoszenia i fotki dla Berty - u Jagienki na dt - KRAKÓW Berta, to ok. trzymiesięczna, wilkowata suczka (jej mama jest owczarkiem niemieckim długowłosym). Została w ostatniej chwili uratowana - miała być utopiona. Trafiła do domu tymczasowego zapchlona i w strupkach. Jest bardzo uroczą suczką, wesołą i skorą do zabaw ale także czujną. Jest czarna, podpalana. Berta uwielbia dzieci, koty i psy, z którymi ma kontakt w domu tymczasowym w Krakowie. Będzie prawdopodobnie wielkości owczarka niemieckiego. UWAGA!!! Przyszły właściciel Berty będzie musiał się zobowiązać (w umowie) do sterylizacji suni. Obowiązuje wizyta przedadopcyjna i poadopcyjna. KONTAKT w sprawie adopcji: 604-349-001 Quote
rufusowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Izys podeślij mi proszę nowe fotki Mamby i jakies aktualne informacje o niej :cool3: Na razie proprosze Jenny o ogłaszanie Berty. Quote
Recommended Posts