Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

namawiałam jednego kolesia na świnkę, skoro juz jedna ma, ale nie dał się... w każdym razie jakos mi wpadły w pamięć te świnie, choc zasadniczo te zwierzaki raczje mnie nie interesują.

dobra, widze, że to tajne przez poufne z okta, to nie będę sie wypytywać, żeby nie było, że mnie interesuje, o co to, to nie :obrazic:

;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
namawiałam jednego kolesia na świnkę, skoro juz jedna ma, ale nie dał się... w każdym razie jakos mi wpadły w pamięć te świnie, choc zasadniczo te zwierzaki raczje mnie nie interesują.

dobra, widze, że to tajne przez poufne z okta, to nie będę sie wypytywać, żeby nie było, że mnie interesuje, o co to, to nie :obrazic:

;)

Okta bana dostała na rok . Jak bedziemy o niej rozmawiac to tez dostaniemy :evil_lol:
reszta na pw:cool3: jak jesteś ciekawa

• 3 weeks later...
Posted

figa33 napisał(a):
teściowa dała się jednak przekonać?:cool3:

Bo mama chciała mi zabrać moją Kropeczkę . Puńka z powrotem nie chciała , bo juz go próbowała zabrać , ale ogłosił strajk głodowy . Teściowa córki zgodziła się , bo wie, że Doda będzie miała dobrze .
Niestety Doda ma fantazję do wycieczek i jeszcze Figę wyciągała na samodzielne eskapady . A u mamy będzie wychodzić wyłącznie na smyczy . Mie będzie ani przez moment sama . Dla mnie to drugi koniec miasta i ponad godzina jazdy samochodem , a w porywach nawet 2 :cool3: Na szczęście Korenia mieszka obok i bedzie miała baczenie czy wszystko dobrze , i czy mama daje radę . Jak coś nie tak , to ją zabierzemy . Mama teraz jest sama i płakała , że nawet nie ma do kogo sie odezwać . To sobie połazi po osiedlu z pieskiem i pogada z innymi psiarkami :lol: No i Dodę nasze psy znają , więc nie będzie kłopotu , jak zechce z nią przyjechać , albo pojechać z nami na wieś .

Posted

Jeśli chodzi o Dodę , to ładnie spała w łózku z mamą , na śniadanie dostała 2 jajka jako jajecznicę , na obiad saszetke , plaster szynki i cos tam jeszcze . Jest zagubiona więc grzeczna nad podziw .

Jest problem z Killerem , a właściwie z jego panem .
Pan nie ma zadnej rodziny . Ma wszczepiony rozrusznik serca . Pare dni temu zrobiła mu sie jakas gula na sercu i pan musi iść na operację . Na ten czas nie ma co zrobić z Killerem i jamniczkiem , i prosił mnie o ich przechowanie . Mam nadzieję , że Roki nie zje jamniczka i że Pan wydobrzeje . Ale myslę , że trzeba by Pana odwiedzać w szpitalu i jakos pomagac mu może po operacji :roll:
Pan mieszka na Kozanowie , to strasznie daleko ode mnie :cool1:
Trzeba by " zgonić " Ciotki z okolic . Co o tym sądzicie ?

Killer zdrowy , ma apetyt , przytył i świetnie dogaduje sie z jamniorkiem .

Posted

Bianko zapytaj mamy (a może wiesz:cool3:) czy Doda je suchą karmę. Mam dla swojej eukanube, ale moja to je w tak zastraszającym tempie - chrupek na tydzień, że moge się podzielić ;) To bym odsypała z wora i podrzuciła ;)

Z kozanowa jest gosikf & dogs - nie wiem czy dobrze napisałam nicka - ale jest na wątku Kraksy, to łatwo się znajdzie ;)

Posted

Koreniu , ona jadła suchą karmę . Teraz dałam jej trochę tej od Ciebie , i mama mówi , że nie je :shake: Ale mama kupiła jej saszetki , szynkę i jakieś inne cuda , to gdzie ona bedzie jadła suche :roll:

Brązowa , no straszna na choroba . Pan nie taki stary , 59 lat . To tylko trochę starszy jak ja :cool1:Bardzo kocha swoje psy . To jego jedyna rodzina - tak mi powiedział . No co zrobić , choroba nie wybiera .

Posted

59??? młody jak szczypiorek, myslałam, ze starszy... cholera....:shake:

tzreba pomóc, jak amen w pacierzu. tu głównie obecnośc sie przyda....

doda rozpuszczona jak królewski piesek :evil_lol:

słuchajcie, mam prośbe, zajrzyjcie do tych niemowlaków. jeszcze nie chodza nawet. więc jest troche czasu... chcę tam pomóc, ale sama nie dam rady.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/awaria-w-warce-barak-donosi-dzika-sunia-urodzila-w-stodole-ratunku-132374/#post11861093

Posted

[quote name='sleepingbyday']a ja odwiedzam bezczelnie z interesem :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/cacuszka-do-10-marca-132693/

dziewczyny, zajrzyjcie, naprawde dobrej jakosci i sliczne zreczy - sa u mnie w domu, to wiem...
Bazarek piekny , ale ja bez kasy :roll:
Doda jest manipulatorką :mad:

Leje mamie w domu , na złosć . Juz ubrana i gotowa do wyjscia , a mama jeszcze nie , więc zlała sie w przedpokoju . Mama ją nakrzyczała i wystawiła za próg , A za progiem krata , odzielajaca 2 mieszkania od reszy korytarza . 9 pietro . Mama wychodzi , Dody niet :evil_lol: poszła w długa przechodząc przez krate .
Mama zdenerwowana , nawet drzwi nie pozamykała , wsiadła do windy i zagląda , czy małpy nie ma na dole .
Nie ma . Mama po schodach zapycha na góre i spotkały sie , .................na 8 pietrze :angryy: gdzie Doda piszczała do drzwi windy :evil_lol:
Poszły na dwór , a po powrocie Doda obraziła sie na mame . Owszem , jadła , ale połozyła się na drugim końcu kanapy , nie tuliła sie i odwracała głowinkę :diabloti: A mama ją przeprasza . Istne kino :roll: