Neigh Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Niniejszym ogłaszam okupację wątku do czasu zobaczenia zdjęcia świnki udającej pluszowego misia! Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 właśnie, a co z oktą?? neigh, to czekamy na tą okupację :diabloti: Quote
malagos Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Oktawia ma ...no, wolne jeszcze z 10 mies :cool1: Czyli Killer jest nieodwołalnie na swoim? :multi: Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Neigh']Niniejszym ogłaszam okupację wątku do czasu zobaczenia zdjęcia świnki udającej pluszowego misia! http://www.dogomania.pl/forum/f486/4-swinki-nie-nadajace-sie-do-niczego-wroclaw-128922/ Malagos , mam nadzieje ze już na swoim , ale kto to wie :cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 namawiałam jednego kolesia na świnkę, skoro juz jedna ma, ale nie dał się... w każdym razie jakos mi wpadły w pamięć te świnie, choc zasadniczo te zwierzaki raczje mnie nie interesują. dobra, widze, że to tajne przez poufne z okta, to nie będę sie wypytywać, żeby nie było, że mnie interesuje, o co to, to nie :obrazic: ;) Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 sleepingbyday napisał(a):namawiałam jednego kolesia na świnkę, skoro juz jedna ma, ale nie dał się... w każdym razie jakos mi wpadły w pamięć te świnie, choc zasadniczo te zwierzaki raczje mnie nie interesują. dobra, widze, że to tajne przez poufne z okta, to nie będę sie wypytywać, żeby nie było, że mnie interesuje, o co to, to nie :obrazic: ;) Okta bana dostała na rok . Jak bedziemy o niej rozmawiac to tez dostaniemy :evil_lol: reszta na pw:cool3: jak jesteś ciekawa Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 to ja juz nie wiem, za co mozna dostac bana na rok:crazyeye:? nie zauważyłam jej z podpisem banned. na rok?? wow!!! to już bądźmy grzeczni... :diabloti: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja sie dziwie,ze slowo Oktawia,jeszcze nie pojawia sie wykropkowane....:roll: Quote
anula1959 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bianeczko , miałaś jakieś wieści od Killerka?;) Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no własnie... i co z tym tytułem? na razie sie przyzwyczaiłam, że jka wchodzę to tytuł nieaktualny, ale to drżenie mimo wszystko jest... Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Doda dzisiaj zmieniła dom . Mafia została rozdzielona . Doda zamieszkała z moja mamą 2 bramy od Koreni :cool3: Quote
Bella1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Więc wszystko zostało w rodzinie :cool3: Quote
figa33 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 teściowa dała się jednak przekonać?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 figa33 napisał(a):teściowa dała się jednak przekonać?:cool3: Bo mama chciała mi zabrać moją Kropeczkę . Puńka z powrotem nie chciała , bo juz go próbowała zabrać , ale ogłosił strajk głodowy . Teściowa córki zgodziła się , bo wie, że Doda będzie miała dobrze . Niestety Doda ma fantazję do wycieczek i jeszcze Figę wyciągała na samodzielne eskapady . A u mamy będzie wychodzić wyłącznie na smyczy . Mie będzie ani przez moment sama . Dla mnie to drugi koniec miasta i ponad godzina jazdy samochodem , a w porywach nawet 2 :cool3: Na szczęście Korenia mieszka obok i bedzie miała baczenie czy wszystko dobrze , i czy mama daje radę . Jak coś nie tak , to ją zabierzemy . Mama teraz jest sama i płakała , że nawet nie ma do kogo sie odezwać . To sobie połazi po osiedlu z pieskiem i pogada z innymi psiarkami :lol: No i Dodę nasze psy znają , więc nie będzie kłopotu , jak zechce z nią przyjechać , albo pojechać z nami na wieś . Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zmiany... plącza sie te mordercze ;) ratlery po całej rodzinie :p. a co i killera? Quote
BIANKA1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jeśli chodzi o Dodę , to ładnie spała w łózku z mamą , na śniadanie dostała 2 jajka jako jajecznicę , na obiad saszetke , plaster szynki i cos tam jeszcze . Jest zagubiona więc grzeczna nad podziw . Jest problem z Killerem , a właściwie z jego panem . Pan nie ma zadnej rodziny . Ma wszczepiony rozrusznik serca . Pare dni temu zrobiła mu sie jakas gula na sercu i pan musi iść na operację . Na ten czas nie ma co zrobić z Killerem i jamniczkiem , i prosił mnie o ich przechowanie . Mam nadzieję , że Roki nie zje jamniczka i że Pan wydobrzeje . Ale myslę , że trzeba by Pana odwiedzać w szpitalu i jakos pomagac mu może po operacji :roll: Pan mieszka na Kozanowie , to strasznie daleko ode mnie :cool1: Trzeba by " zgonić " Ciotki z okolic . Co o tym sądzicie ? Killer zdrowy , ma apetyt , przytył i świetnie dogaduje sie z jamniorkiem . Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 och, problem...:shake: jakies pisomaniaczki na bank pomogą. bardzo to chwalebne, ze kiler się z jamniorem dogaduje.. kto by pomyslał.... Quote
Korenia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bianko zapytaj mamy (a może wiesz:cool3:) czy Doda je suchą karmę. Mam dla swojej eukanube, ale moja to je w tak zastraszającym tempie - chrupek na tydzień, że moge się podzielić ;) To bym odsypała z wora i podrzuciła ;) Z kozanowa jest gosikf & dogs - nie wiem czy dobrze napisałam nicka - ale jest na wątku Kraksy, to łatwo się znajdzie ;) Quote
brazowa1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Zmartwila mnie choroba pana od Kilerka.:shake: Quote
BIANKA1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Koreniu , ona jadła suchą karmę . Teraz dałam jej trochę tej od Ciebie , i mama mówi , że nie je :shake: Ale mama kupiła jej saszetki , szynkę i jakieś inne cuda , to gdzie ona bedzie jadła suche :roll: Brązowa , no straszna na choroba . Pan nie taki stary , 59 lat . To tylko trochę starszy jak ja :cool1:Bardzo kocha swoje psy . To jego jedyna rodzina - tak mi powiedział . No co zrobić , choroba nie wybiera . Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 59??? młody jak szczypiorek, myslałam, ze starszy... cholera....:shake: tzreba pomóc, jak amen w pacierzu. tu głównie obecnośc sie przyda.... doda rozpuszczona jak królewski piesek :evil_lol: słuchajcie, mam prośbe, zajrzyjcie do tych niemowlaków. jeszcze nie chodza nawet. więc jest troche czasu... chcę tam pomóc, ale sama nie dam rady. http://www.dogomania.pl/forum/f28/awaria-w-warce-barak-donosi-dzika-sunia-urodzila-w-stodole-ratunku-132374/#post11861093 Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a ja odwiedzam bezczelnie z interesem :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/cacuszka-do-10-marca-132693/ dziewczyny, zajrzyjcie, naprawde dobrej jakosci i sliczne zreczy - sa u mnie w domu, to wiem... Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']a ja odwiedzam bezczelnie z interesem :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/cacuszka-do-10-marca-132693/ dziewczyny, zajrzyjcie, naprawde dobrej jakosci i sliczne zreczy - sa u mnie w domu, to wiem... Bazarek piekny , ale ja bez kasy :roll: Doda jest manipulatorką :mad: Leje mamie w domu , na złosć . Juz ubrana i gotowa do wyjscia , a mama jeszcze nie , więc zlała sie w przedpokoju . Mama ją nakrzyczała i wystawiła za próg , A za progiem krata , odzielajaca 2 mieszkania od reszy korytarza . 9 pietro . Mama wychodzi , Dody niet :evil_lol: poszła w długa przechodząc przez krate . Mama zdenerwowana , nawet drzwi nie pozamykała , wsiadła do windy i zagląda , czy małpy nie ma na dole . Nie ma . Mama po schodach zapycha na góre i spotkały sie , .................na 8 pietrze :angryy: gdzie Doda piszczała do drzwi windy :evil_lol: Poszły na dwór , a po powrocie Doda obraziła sie na mame . Owszem , jadła , ale połozyła się na drugim końcu kanapy , nie tuliła sie i odwracała głowinkę :diabloti: A mama ją przeprasza . Istne kino :roll: Quote
Neigh Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ale zato Szanowna Mama ma zajęcie. Z kim pogadać, się pokłocić. Nieco rozruszać......te pogonie windą, ta adrenalina:evil_lol: Quote
Recommended Posts