fizia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ogłoszenie Killerka jest w dzisiejszym Metrze PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata strona 7 Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzwonił starszy pan . Ma już jednego starszego ratlerka . Chce umówic sie na środe . Zobaczymy . Killerek jest raczej zgodny , ale nie wiadomo jak tamten zareaguje . Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nastepny telefon , z Łodzi . Domek z ogrodem , mam adres , 2 starsze panie straaaasznie go chcą :cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 trzymam kciuki!! jak mozna wrzucic pieskowe ogłoszenie do metra? Ale się szał zrobił, bedziesz bianka casting robiła ;-). tym bardziej wrzuciłabym barakuda do metra. czy to się w ogóle da, bo słyszałam, ze to jakas skomplikowana procedura? Quote
fizia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Procedura nie jest skomplikowana, tylko ukazanie się ogłoszenia w gazecie to jedna wielka niewiadoma. Ja nie mam pojęcia na jakiej zasadzie są te ogłoszenia wybierane, może losowane. A wybierane są z ogłoszeń umieszczonych tutaj Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl Wystarczy się zarejestrować i dodaje się ogłoszenia, jak na innych portalach. Quote
figa33 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie jest skomplikowane , podeślij mi dane to wstawię , może nam wydrukują:lol: Quote
malagos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bianka, wybieraj tego pana :evil_lol: Figa, a pomożesz mi, wstawic 2 sunie olkuszanki do tych ogloszeń?... :oops: mam je tymczasowo i kiszka, nikt nie pyta :-( Quote
figa33 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 malagos napisał(a):Bianka, wybieraj tego pana :evil_lol: Figa, a pomożesz mi, wstawic 2 sunie olkuszanki do tych ogloszeń?... :oops: mam je tymczasowo i kiszka, nikt nie pyta :-( pewnie ,że tak , tylko podeślij mi wątek i kontakt:lol: Quote
fizia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bianko - jakby się okazało, że jest jakiś nadmiar chętnych na starsze maluchy - to bardzo Cię proszę, pamiętaj o Kapslek z mojego podpisu.:oops: Tez mały, nawet mniej więcej w tym samym wieku, grzeczny, przyjacielski, też miał kiedyś dom, ale Jego Pan zachorował - i biduś już 2 lata czeka z pyszczkiem między kratami, aż Mu się sierść na tym pyszczku wytarła:-( Robimy cały czas ogłoszenia i cisza... Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Pan wydzwania cały czas , wiec jak odsapne to mu zawioze Killerka i zobaczymy . Fizia jest napalona rodzina z Łodzi , to moge Ci dac namiary . Mam telefon domowy i adres . Byli jedni z Warszawy tez starsi , ale musza sie jeszcze zastanowic bo Pan chce małego pieska , ale najpierw chce go poznac . Tylko nie zapisałam telefonu :oops: Quote
fizia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeśli Killerek zostanie u Pana i nie bedziesz już potrzebować tych namiarów, to byłabym bardzo wdzięczna. Wiem, że często ktoś chce tego i tylko tego psa, którego znalazł w ogłoszeniu, ale zapytać nie zaszkodzi. Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Killer został w nowym domu . Czekamy czy dogada sie z jamniczkiem i nowym Panem Quote
figa33 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Killerku,wszystkiego dobrego w nowym domku i mam nadzieję,że nie będziesz bardzo tęsknił za Bianką... Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='figa33']Killerku,wszystkiego dobrego w nowym domku i mam nadzieję,że nie będziesz bardzo tęsknił za Bianką... Będzie tęsknił , a ja bardzo się o niego boję :-( Malutki był bardzo zagubiony :shake: Quote
Korenia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja również trzymam!! Bianko jakby ktoś jeszcze o ratlerka fajny dzwonił to pamiętaj o Jańciu Ulvickim;) Quote
halbina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bianko, daj mu szansę... daj im szansę... :roll: Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W sumie były 3 telefony i mail Jeden telefon nie zapisałam , bo mieli jeszcze pomysleć , 2 wolne kontakty dałam Fizi . Killer jest na Kozanowie ale nie w bloku , tylko starej wielkiej , wielorodzinnej willi z ogrowem . W tym domu na poddaszu mieszka samotny pan Miał tylko zone , która już nie żyje . Był kierowca cieżarówki i wozi materiały budowlana na moje osiedla . Doskonale zna całe miasto . Jak mnie kawałek pilotował , to jak blondynkę :evil_lol: Mieszkanko spore , skromne , ale czyściutkie . Sąsiadki nosza panu zmakołuki i pomagają . Pan ma jamnika 4 letniego , któregodostał od kogos jako szczeniaka . Jamnik rozpuszczony i bezstresowy , cała mnie wylizał . Killer troche wystraszony powarkiwał na niego . Sa tez 2 nimfy i koszatniczki z odzysku , bo sie komus znudziły . Pan otwarty , goscinny , pokazał mi całe mieszkanko , pootwierał szafki z jedzeniem , pokazał szyneczke i nakarmił nia pieski . Dostał rano Metro i Killer nie dał mu spokoju . Mówił że kocha zwierzęta , chciał jeszcze jdnego psa , ale skrzywdzonego . Rozglądał sie komu by pomóc , i trafił mu się Killerek . Martwi mnie wysokośc mieszkanka , ale Pan jamniorka nosi po schodzch i Killerka też bedzie . Psu maja legowisko z pościela w srodku , ale maja do dyspozycji łózko i jamnik spi w łózku . Killer tez ma spać z panem jak zechce . Ostrzegłam przed uciekinierskimi zapedami Killerka , powiedziałam , że on lubi domowe jedzonko a nie suche , wypiłam kawkę , podpisalismu umowe izostawiłam biedaczka siedzącego pod stołem :placz: Ze ja mu nie dałam jego posłanka :mad:nie pomyślałam o tym :shake: Pan ma dzisiaj dzwonić . Jeśli cos nie tak , to zabieram małego do domu . Adopcja szczeniat jest łatwiejsza . Jestem przybita :-( Quote
figa33 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 BIANKA1 napisał(a):W sumie były 3 telefony i mail Jeden telefon nie zapisałam , bo mieli jeszcze pomysleć , 2 wolne kontakty dałam Fizi . Killer jest na Kozanowie ale nie w bloku , tylko starej wielkiej , wielorodzinnej willi z ogrowem . W tym domu na poddaszu mieszka samotny pan Miał tylko zone , która już nie żyje . Był kierowca cieżarówki i wozi materiały budowlana na moje osiedla . Doskonale zna całe miasto . Jak mnie kawałek pilotował , to jak blondynkę :evil_lol: Mieszkanko spore , skromne , ale czyściutkie . Sąsiadki nosza panu zmakołuki i pomagają . Pan ma jamnika 4 letniego , któregodostał od kogos jako szczeniaka . Jamnik rozpuszczony i bezstresowy , cała mnie wylizał . Killer troche wystraszony powarkiwał na niego . Sa tez 2 nimfy i koszatniczki z odzysku , bo sie komus znudziły . Pan otwarty , goscinny , pokazał mi całe mieszkanko , pootwierał szafki z jedzeniem , pokazał szyneczke i nakarmił nia pieski . Dostał rano Metro i Killer nie dał mu spokoju . Mówił że kocha zwierzęta , chciał jeszcze jdnego psa , ale skrzywdzonego . Rozglądał sie komu by pomóc , i trafił mu się Killerek . Martwi mnie wysokośc mieszkanka , ale Pan jamniorka nosi po schodzch i Killerka też bedzie . Psu maja legowisko z pościela w srodku , ale maja do dyspozycji łózko i jamnik spi w łózku . Killer tez ma spać z panem jak zechce . Ostrzegłam przed uciekinierskimi zapedami Killerka , powiedziałam , że on lubi domowe jedzonko a nie suche , wypiłam kawkę , podpisalismu umowe izostawiłam biedaczka siedzącego pod stołem :placz: Ze ja mu nie dałam jego posłanka :mad:nie pomyślałam o tym :shake: Pan ma dzisiaj dzwonić . Jeśli cos nie tak , to zabieram małego do domu . Adopcja szczeniat jest łatwiejsza . Jestem przybita :-( to czekamy na telefon.. Bianko nie martw się , Killerek się przyzwyczaił do was i wy do niego... a z opisu wynika ,ze źle mu nie będzie , no i blisko go będziesz miała Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='fizia']Procedura nie jest skomplikowana, tylko ukazanie się ogłoszenia w gazecie to jedna wielka niewiadoma. Ja nie mam pojęcia na jakiej zasadzie są te ogłoszenia wybierane, może losowane. A wybierane są z ogłoszeń umieszczonych tutaj Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl Wystarczy się zarejestrować i dodaje się ogłoszenia, jak na innych portalach. [quote name='figa33']nie jest skomplikowane , podeślij mi dane to wstawię , może nam wydrukują:lol: słuchajcie, na poczatku każdy w nerwach, nowe niejsce, owe psy, nowi ludzie - tylko szczeniory inaczej ten stres zmiany okazują... kiler sie przyzwyczai, zobaczycie!! figa, dziekuję, podeślę na pw :-) choc sa prowadzone rozmowy z domkiem, ale mam watpliwości co do niego - musi być porządnie sprawdzony, a jest w warce. więc może wstawiaj w osttaniej kolejności baraka do cafeanimal... Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pan już dzwonił z rana . Killerek nie chciał jesć serka wiejskiego i Pan nie wiedział , co dac mu na śniadanie . Killer spał na fotelu , uwielbia siedziec Panu na kolankach , cieszy sie jak Pan wrócił ze sklepu i mam się nie marwić , bo wszystko jest dobrze . Quote
figa33 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 uff! to już teraz się nie martw..:cool3: Quote
Recommended Posts