ulvhedinn Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='sleepingbyday']jak bym była małym dziadkiem po przejściach i d tego chorym, to podchodząca do mnie góra w postaci dobka tez by mnie wystarszyła... będziemy sie martwić, jak sie okaże, ze on ma tak na stale... ..[/quote] Tym bardziej że Bianka nie ma wcale dobka, tylko mutanta-giganta :evil_lol: z wredną paszczą :evil_lol: (którego zresztą bardzo lubię). A i doswiadczenie z gryzącymi pokrakami też ma :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='andzia69']w tym wieku to moze pomamlać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wczoraj ta mniejsza capneła ziecia za palec , ale nawet sladu nie było . Dzisiaj ich odwiedziła druga córka i potem przyszła do mnie , to mówiła , ze obie spia na kanapie pod kocami . Ta wieksza jak zobaczyła wnuka to przybiegła do niego i chciała sie bawic . Ta mniejsza bardziej nieufna , ale była zaciekawiona . Ładnie sie załatwiaja na podwórku , choc jedna miała wpadke . Mój Killer załatwił sie w garazu , bo go nie wypuściłam po kapieli . Potem poszedł na podwórko , ale nie wiem co robił bo go nie pilnowałam . Po paru chwilachsam wrócił . Quote
Neigh Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A ja numeru konta jak nie miałam tak nie mam......która temu niedopatrzeniu winna? Hę? Ustawiać się :mad: Quote
Reno2001 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Neigh']A ja numeru konta jak nie miałam tak nie mam......która temu niedopatrzeniu winna? Hę? Ustawiać się :mad:[/quote] Teraz to już Bianka zbiera, więc to ona winną jest ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reno2001 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='andzia69']a mój skromny datek dotarł?[/quote] Jeszcze nie. Sprawdzam na bieżąco. Jak tylko dotrze, przeleję do Bianki. Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Reno2001']Teraz to już Bianka zbiera, więc to ona winną jest ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a mój skromny datek dotarł? Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Była córka z zięciem . Ta mała jest zołzowata . Większa jest fajna , przytulasta , ale robi co zołza sobie zyczy . Teraz mamy Dodę , Figę i Killera :cool3: Jutro wizyta u weta . Killer nie rzyga :lol: Quote
figa33 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 że niby zołzowata to Figa, hę?:placz::mad:;) Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='figa33']że niby zołzowata to Figa, hę?:placz::mad:;)[/quote] Ups..............:oops::evil_lol: Quote
malagos Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no coś ty, taka z niej Figa, jak z tej drugiej Doda :diabloti: Quote
figa33 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bianka coś o cycuchach Dody wspominała:cool3::evil_lol: ( tzn. tych ratlerkowych:evil_lol:) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='malagos']no coś ty, taka z niej Figa, jak z tej drugiej Doda :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: dobre. marwtię si o tego dziadzia... ale tak, ajk się martwi o staruszka chorego, a nie o staruszka chorego, głodnego i w zimnej stodole... Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Miały ogromnego fuksa... Kocham takie male wredoty,jako dziecko mialam warczacego ratlerka,ktorego sie bałam i zostalo mi spaczenie :oops: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='brazowa1']Miały ogromnego fuksa... Kocham takie male wredoty,jako dziecko mialam warczacego ratlerka,ktorego sie bałam i zostalo mi spaczenie :oops:[/quote] Ja tez miałam , Pierwszego dostałam od ojca .. Miałam 8 lat . Ojciec przywiózł mi go ze wsi , gdzie pojechał słuzbowo . Kury go tam dziobały i ojciec go zabrał . To był poczatek lat 60-tych :roll: Potem zmarł mój ojciec , a potem Kajtuś :-( Ponad 20 lat temu zobaczyłam na targowisku umeczoną , łysa kruszynkę i kupiłam . Mała miała wade serca i padaczkę . Trzęsła całym domem.:evil_lol: Po jej smierci kupilismy Rokusia . Też pinczer :diabloti: tylko gigantyczny . Dzieci chciały miec choc raz psa , którego widać bo zawsze mielismy pokurcze . Chyba że na tymczasie , ale intensywnie szukałam im domu , bo nie przepadam za dużymi psami , Roki ma 9 lat , Na dobka to duzo , Zaczyna nam sie sypać :cool1: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Właśnie odkryłam tajemnice dziadkowego siuraczka :evil_lol: Jak podchodze do niego to mówie " no cio malutki , cio słychac . Malusi pańci piesiunia , . NIO, NIO , DAJ ŁAPULECKĘ , TIU , TIU ..............................:diabloti: a ten głupek wywala wtedy siuraka , a teraz dodatkowo pokazuje podwozie :roll: Chyba muszę zacząć traktowac go jak dorosłego :cool3: Quote
Reno2001 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A jak pod względem zdrowotności przedstawia sie sytuacja? Doszedł już dziadzio nieco do siebie? Wymioty ustały? Przestał sie tak trząśc? Ależ posypałam pytań ...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przestał się trząść , choć jest przerażony. Cały czas kombinuje gdzie się schować :cool3: Zjadł teraz ryż z wołowiną , czyli to co moje , i czekamy na efekty :roll: A tak , to sobie drepta i warkoli na wszystkich :evil_lol: Quote
figa33 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Też lubię te małe szczekotki , tylko tak gadam na nie, jak chodziłyśmy z koleżanką po górach z plecakiem , to mijając wsie psy często leżały na drogach obok gospodarstw , był problem z omijaniem ich, a najgorsze to właśnie małe , czarne , złośliwe pieski ( a potem sama miałam takiego:cool3:) małe ale byk:cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 proszę czasem podniesć bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-moich-10-tymczasowiczow-zapraszam-126112/#post11346681[/url] dziekuję :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dostałam przelew 40 zł . Bardzo dziekuję :loveu: cytat z przelwu " Tytuł: Neigh - 20 , Taks - 20 na 3 kurduple " pokurcze , Ciotki . pokurcze :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 2 zgredziałe pierdziele cały czas na siebie warkolą :evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/2902/p1020630640x480iv1.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img377/p1020630640x480iv1.jpg/1/][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/p1020630640x480iv1.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] Quote
Bella1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kobiś trzymać musi dyscyplinę :eviltong: bo go maluszek wygryzie i zajmie pozycję największego złośnika w stadzie ;) Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Bella1']Kobiś trzymać musi dyscyplinę :eviltong: bo go maluszek wygryzie i zajmie pozycję największego złośnika w stadzie ;)[/quote] Z Killerem nie jest tak tragicznie . Je , spi , trochę za mna drypcia, patrzy mi czule w oczy , warczy na wszystkie czterołapy , ale daje sie brac na ręce . Kobi jest u mnie półtora roku , a na ręce go moge brac tylko wtedy , jak ma atak padaczki. Jeśli chodzi o dziewczyny , to Doda jest ponoć cudowną przytulanką . Miła , cicha , grzeczna , czysta . Figa brudzi w domu , na wszystkich warczy , wszystkich ustawia , zostawiona sama piszczy , wyjada wszystkim z misek , ugrysła kota w łapkę :-( Potrzebna natychmiastowa adopcja dla tej larwy :roll: Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='BIANKA1']Właśnie odkryłam tajemnice dziadkowego siuraczka :evil_lol: Jak podchodze do niego to mówie " no cio malutki , cio słychac . Malusi pańci piesiunia , . NIO, NIO , DAJ ŁAPULECKĘ , TIU , TIU ..............................:diabloti: a ten głupek wywala wtedy siuraka , a teraz dodatkowo pokazuje podwozie :roll: Chyba muszę zacząć traktowac go jak dorosłego :cool3:[/quote] stary cap i tyle :evil_lol: Quote
Czaka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Reno2001']Jeszcze nie. Sprawdzam na bieżąco. Jak tylko dotrze, przeleję do Bianki.[/quote] Tak jak pisałam przelałam "na ratlerki" 50 zł, na konto które mi podałyście . Może przelew poszedł na piechotę. :mad: Quote
Recommended Posts