Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bianko, wiem, ze nie możesz dłużej trzymać suni. Pytam tylko, eby wiedzieć, gdybym jutro załatwiła na 100% ten transport. Głupio mi zawracać komuś głowę, skoro nie byłoby suni gdzie przetrzymac przez tą dobę.

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Bianko, wiem, ze nie możesz dłużej trzymać suni. Pytam tylko, eby wiedzieć, gdybym jutro załatwiła na 100% ten transport. Głupio mi zawracać komuś głowę, skoro nie byłoby suni gdzie przetrzymac przez tą dobę.

Jak na 100% na jedna noc , to gdzieś ja wsadzimy .:roll:

Czaka , dziekujemy . Jak Reno sie pojawi to poda numer konta , bo j nie znam :multi:

Posted

Melduję się. Mogę przelac 30zł+fanty na bazarek.
Wyslijcie mi numer konta i adres gdzie posłać fanty.
Fanty sa nowe, zapakowane. Są to jakies akcesoria komuterowe i do GSM

Posted

Doszły wpłaty:
Figa33 - 30zł
Lena Sz. (domniemam, ze to Poker :cool3:) - 30zł
Slipingbyday - 10zł

Wysłałam PW z kontem do Edi100. Na bazarek jednak się nie piszę, ponieważ ratlerki jadą ze mną jedynie przy okazji (czyżby :evil_lol:?).
Po transporcie wychodzą spod mojej opieki.

Posted

odetchne, jak je reno będzie miała w samochodzie.....

dziewczyny, ja teraz muszę oftopikować. przeżyłam dzis upojne, przerażające popołudnie polując na szczeniaka na ulicy:-( .co z nim zrobie, to nie mam pojęcia, zwłaszcza, ze dziadek od poniedziałku do mnie przyjeżdża, a ja mieszkam sama..... :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-barack-tanczyl-pomiedzy-samochodami-bezdomne-dziecko-125865/#post11326378

zaglądajcie chociaż, pliss....

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Witaj . Dziękuję ze jesteś . Nie wiem , bo wpłaty sa na konto Reno . Jak bedzie wiecej , to zostaną przelane do mnie i bedzie na utrzymanie zanim cos z bazakrów spłynie .:lol:

Przeleje 50 zl, tylko prosze na PM o nazwe banku, nr konta, SWIFT, imie, nazwisko, adres i nr telefonu. Jak wiesz wysylam ze Stanow i musze miec WSZYSTKIE te informacje.

Posted

dziewczy nie z Kotlisk tytlko Kotliska-to się nie odmienia-tak ma byc

trzymam kciuki-kontenerki jak większy pies to kaganiec i przypięty do siedzenia w aucie prócz tego-tj. jeśli będzie z tyłu tak samo

Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty .
Edi , ja wystawie bazarek . Napiszę Ci kiedy mój TZ bedzie wieczorem na wsi to mu podrzucisz fanty . Dzisiaj też jest , ale tylko do przedpołudnia

Sabinko , dziękuje :multi:
Z tą piesą to gorsza sprawa . Gdzie tu domu szukać :-(
Wiesz , ze akurat my we Wrocku to mamy takich nieszczęsników całe stada z naszej schroniskowej szesnastki :shake:

Trzymajcie sie szczekaczki , jeszcze tylko 6 godzin i bedziecie wolne .
Ciekawe w jakim są stanie :roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
aaa to są te "pokurcze"-to tak nazywasz Pinczerki Mini:mad:no Wiesz:evil_lol:

Dzwonie wczoraj do Kotlisk , odbiera Pan , to mówię
- dzień dobry . Dzwonie w imieniu koleżanki , która pyta czy może przyjechac jutro po 3 ratlerki
pan
- my nie mamy zadnych ratlerków
ja
- a macie 3 pinczerki ?
pan
- nie mamy
ja
- to proszę sprawdzic , bo jeszcze rano były

jakies nawoływania i rozmowa w tle

pan
- faktycznie mamy 3 ratlerki
ja
- w takim razie koleżanka przyjedzie jutro miedzy 11 , a 12 . moze tak być /
pan
- oczywiście

Cytuje rozmowę , ba jak zwał , tak zwał te pokurcze , wazne że są i czekają :evil_lol:

Posted

Wyslijcie mi numer konta - wprawdzie idzie masakryczny finansowo grudzień, ale coś tam wysłupłam - do stałych wpłat się na razie nie mogę zobowiązać:( +
kasę za przeróbkę ubrania Tigera zrobioną przez Taks. Taks kasy wziąć nie chce, powiedziała żeby jej nie wpychać tylko na bidę wpłacić - no to wpłacę. Także to będzie od niej.

Przepraszam, ale mam Sajgon w pracy i brak czasu na czytanie całego wątku

Posted

Dziekuję Neih :loveu:

Własnie wróciłam z dworca , gdzie na ostatnia sekunde wsadziłam 4 świnki w podróz do Warszawy . Na 14 jadę do nowego domku ze szczeniakiem . Wieczorem mam 2 wizyty potencjalnych chetnych na szczeniorki :cool3:
Gdzie tu czas na normalne zycie :roll:

Ciekawe jak tam maluchy . Jeszcze godzina :lol:

Posted

Psiaki już u mnie. Na razie siedzą w klatce w samochodzie pod blokiem. Maja tam widno, w miarę czysto (niestety troche nabrudziły same), sucho i ciepło. Właściwe cały czas posypiają.
Sa dwie sunie i pies. W kartach mają wpisane 3 lata :evil_lol:. Są poszczepione. I jak to ratlerki-gryzoniowate :eviltong:. Przyjedzie z pracy TZ to będziemy kombiniowac co z nimi dalej zrobic. Ponieważ są wystraszone nie ma mowy o jakimkolwiek wyprowadzaniu ich. Poza tym próbują uciekac :diabloti:.

Posted

maluchy są już w łodzi

bardzo fajna sunia

psiaczek ktory pod wpływem stresu czasami łapał

i sunia która na skutek stresu nie dawała się dotknąć

ale widać że psiaki są ze sobą bardzo zżyte.Całą drogę wtulały się w siebie