Jaaga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bianko, wiem, ze nie możesz dłużej trzymać suni. Pytam tylko, eby wiedzieć, gdybym jutro załatwiła na 100% ten transport. Głupio mi zawracać komuś głowę, skoro nie byłoby suni gdzie przetrzymac przez tą dobę. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jaaga napisał(a):Bianko, wiem, ze nie możesz dłużej trzymać suni. Pytam tylko, eby wiedzieć, gdybym jutro załatwiła na 100% ten transport. Głupio mi zawracać komuś głowę, skoro nie byłoby suni gdzie przetrzymac przez tą dobę. Jak na 100% na jedna noc , to gdzieś ja wsadzimy .:roll: Czaka , dziekujemy . Jak Reno sie pojawi to poda numer konta , bo j nie znam :multi: Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Podałam zainteresowanym nr konta. Trzymajcie kciuki za jutro. Quote
Edi100 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Melduję się. Mogę przelac 30zł+fanty na bazarek. Wyslijcie mi numer konta i adres gdzie posłać fanty. Fanty sa nowe, zapakowane. Są to jakies akcesoria komuterowe i do GSM Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Doszły wpłaty: Figa33 - 30zł Lena Sz. (domniemam, ze to Poker :cool3:) - 30zł Slipingbyday - 10zł Wysłałam PW z kontem do Edi100. Na bazarek jednak się nie piszę, ponieważ ratlerki jadą ze mną jedynie przy okazji (czyżby :evil_lol:?). Po transporcie wychodzą spod mojej opieki. Quote
fizia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Moje 20 zł (Majewska) mam nadzieję przyjdzie jutro - zrobiłam przelew popołudniu, napisało, ze zaksięgowany, ale z tym różnie bywa Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 odetchne, jak je reno będzie miała w samochodzie..... dziewczyny, ja teraz muszę oftopikować. przeżyłam dzis upojne, przerażające popołudnie polując na szczeniaka na ulicy:-( .co z nim zrobie, to nie mam pojęcia, zwłaszcza, ze dziadek od poniedziałku do mnie przyjeżdża, a ja mieszkam sama..... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-barack-tanczyl-pomiedzy-samochodami-bezdomne-dziecko-125865/#post11326378 zaglądajcie chociaż, pliss.... Quote
Sabina02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 BIANKA1 napisał(a):Witaj . Dziękuję ze jesteś . Nie wiem , bo wpłaty sa na konto Reno . Jak bedzie wiecej , to zostaną przelane do mnie i bedzie na utrzymanie zanim cos z bazakrów spłynie .:lol: Przeleje 50 zl, tylko prosze na PM o nazwe banku, nr konta, SWIFT, imie, nazwisko, adres i nr telefonu. Jak wiesz wysylam ze Stanow i musze miec WSZYSTKIE te informacje. Quote
Sabina02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jak juz tu jestem to musze zrobic offa....Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. BLAGAMY!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/umiera-zostaly-mu-tylko-2-3-miesiace-zycia-szukamy-dt-hoteliku-pomocy-125158/ Quote
oktawia6 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dziewczy nie z Kotlisk tytlko Kotliska-to się nie odmienia-tak ma byc trzymam kciuki-kontenerki jak większy pies to kaganiec i przypięty do siedzenia w aucie prócz tego-tj. jeśli będzie z tyłu tak samo Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bardzo dziękuję za wpłaty . Edi , ja wystawie bazarek . Napiszę Ci kiedy mój TZ bedzie wieczorem na wsi to mu podrzucisz fanty . Dzisiaj też jest , ale tylko do przedpołudnia Sabinko , dziękuje :multi: Z tą piesą to gorsza sprawa . Gdzie tu domu szukać :-( Wiesz , ze akurat my we Wrocku to mamy takich nieszczęsników całe stada z naszej schroniskowej szesnastki :shake: Trzymajcie sie szczekaczki , jeszcze tylko 6 godzin i bedziecie wolne . Ciekawe w jakim są stanie :roll: Quote
oktawia6 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 aaa to są te "pokurcze"-to tak nazywasz Pinczerki Mini:mad:no Wiesz:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 oktawia6 napisał(a):aaa to są te "pokurcze"-to tak nazywasz Pinczerki Mini:mad:no Wiesz:evil_lol: Dzwonie wczoraj do Kotlisk , odbiera Pan , to mówię - dzień dobry . Dzwonie w imieniu koleżanki , która pyta czy może przyjechac jutro po 3 ratlerki pan - my nie mamy zadnych ratlerków ja - a macie 3 pinczerki ? pan - nie mamy ja - to proszę sprawdzic , bo jeszcze rano były jakies nawoływania i rozmowa w tle pan - faktycznie mamy 3 ratlerki ja - w takim razie koleżanka przyjedzie jutro miedzy 11 , a 12 . moze tak być / pan - oczywiście Cytuje rozmowę , ba jak zwał , tak zwał te pokurcze , wazne że są i czekają :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 mamy nie mamy, tak na prawdę mamy! jest dobrze-jak ja to mówię. Quote
Reno2001 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No to ciekawe, kiedy zajadę, jaki stan rzeczy zastanę: będą, nie będą ... a będą ? Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dawaj znać reno koniecznie! i oblukaj, co sie da!!! Quote
Neigh Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wyslijcie mi numer konta - wprawdzie idzie masakryczny finansowo grudzień, ale coś tam wysłupłam - do stałych wpłat się na razie nie mogę zobowiązać:( + kasę za przeróbkę ubrania Tigera zrobioną przez Taks. Taks kasy wziąć nie chce, powiedziała żeby jej nie wpychać tylko na bidę wpłacić - no to wpłacę. Także to będzie od niej. Przepraszam, ale mam Sajgon w pracy i brak czasu na czytanie całego wątku Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dziekuję Neih :loveu: Własnie wróciłam z dworca , gdzie na ostatnia sekunde wsadziłam 4 świnki w podróz do Warszawy . Na 14 jadę do nowego domku ze szczeniakiem . Wieczorem mam 2 wizyty potencjalnych chetnych na szczeniorki :cool3: Gdzie tu czas na normalne zycie :roll: Ciekawe jak tam maluchy . Jeszcze godzina :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 I co .............................:Dog_run::Dog_run: Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czaka napisał(a):Rano przelałam pieniążki ;) Dziękuje :multi: Quote
Reno2001 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Psiaki już u mnie. Na razie siedzą w klatce w samochodzie pod blokiem. Maja tam widno, w miarę czysto (niestety troche nabrudziły same), sucho i ciepło. Właściwe cały czas posypiają. Sa dwie sunie i pies. W kartach mają wpisane 3 lata :evil_lol:. Są poszczepione. I jak to ratlerki-gryzoniowate :eviltong:. Przyjedzie z pracy TZ to będziemy kombiniowac co z nimi dalej zrobic. Ponieważ są wystraszone nie ma mowy o jakimkolwiek wyprowadzaniu ich. Poza tym próbują uciekac :diabloti:. Quote
ciapuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 maluchy są już w łodzi bardzo fajna sunia psiaczek ktory pod wpływem stresu czasami łapał i sunia która na skutek stresu nie dawała się dotknąć ale widać że psiaki są ze sobą bardzo zżyte.Całą drogę wtulały się w siebie Quote
Recommended Posts