lilith27 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 1doberman napisał(a): A do tego wszystkiego jeszcze mysliwi którzy tylko czatują na zwierzynę żeby ją zabić. Nie ważne co tylko żeby uciekało buuuuu:placz::placz::placz: Prawo łowieckie dopuszcza możliwość odstrzału psiaka wolno biegającego po lesie a niektórzy bardzo chetnie korzystają z tej możliwości mało...........naciagają te przepisy również Quote
anhata Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Lilith27 spójrz na PW......odpisałam.....jutro będę tu wieczorem....... Quote
kosu32 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witam Wiem że teraz najważniejszą rzeczą jest przejęcie psiaków z lasu by zapewnić im bezpieczeństwo ale podpytuję o zbiórkę na hotelik (patrz na tytuł posta). Kto będzie "głównym księgowym"? Mamy jakieś pojęcie o kosztach?. Przepraszam ale właśnie weszłam na wątek i nie miałam okazji zczytać go dokładnie... Quote
lilith27 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ania to ja czekam na telefon jak coś albo na cokolwiek albo jakby coś to puśc mi sygnał ja oddzwonię wystarczająco sie wykosztujesz na telefon Quote
Marcik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jeżeli sunieczka pojedzie do Pati to sterylka będzie w Warszawie. I tu moja prośba. Czy ktoś z Warszawy mógłby podpowiedzieć gdzie ten zabieg wykonać żeby było taniej i dobrze? Wtedy będziemy wiedzieli ile trzeba zebrać. Nie miałam nigdy suki i nie mam pojęcia ile taka przyjemność tu kosztuje. Quote
anhata Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 1doberman tam jest zaledwie kilka gospodarstw....stoja też ddwie budowy domow.....nikt psiakow od sierpnia nie przygarnal....zupełna obojętność.... kosu32 ja będę główną księgową....narazie nie podaje konta ponieważ wszystko w planach....muszę się z Pati dogadać czy ja mam Jej przelerwać pieniądze czy ludziki stąd....jeszcze sterylka kastracja ...najpierw sunia musi byc w domku i bedę pisać o kosztach....narazie ma sunia szelki i smycz :) Quote
anhata Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 lilith27 jutro wieczorem dam znac :) Quote
anhata Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 o Marcik się pojawiła :)...aja spadam o 7;10 mam pks do Lublina.... Quote
Marcik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Aniu myślę, że Ty powinnaś przelewać Pati całościowe wpłaty za dany okres. Z prostej przyczyny: dużo drobnych wpłat sprawi jej problem z poskładaniem tego do kupy a tak będzie miała jeden przelew z jasno zaznaczonym celem. Quote
kosu32 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 anhata napisał(a):1doberman tam jest zaledwie kilka gospodarstw....stoja też ddwie budowy domow.....nikt psiakow od sierpnia nie przygarnal....zupełna obojętność.... kosu32 ja będę główną księgową....narazie nie podaje konta ponieważ wszystko w planach....muszę się z Pati dogadać czy ja mam Jej przelerwać pieniądze czy ludziki stąd....jeszcze sterylka kastracja ...najpierw sunia musi byc w domku i bedę pisać o kosztach....narazie ma sunia szelki i smycz :) Ok-rozumiem. Najważniejsze by teraz psiaki wyrwać z lasu. Jedyne co na chwilę obecną mogę zrobić to zadeklarować wpłaty na rzecz psiaków. Duże tego nie będzie ale jak parę cioteczek zbierze się do kupy to ziarnko do ziarnka itd. Czekam na Wasze wieści i mocno trzymam kciuki. Oby wszystko się udało !!! Mam nadzieję że drugi psina też będzie miał szansę na lepszy los ... Quote
lilith27 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 kosu32 napisał(a):Duże tego nie będzie ale jak parę cioteczek zbierze się do kupy to ziarnko do ziarnka itd. święte słowa każdy grosz się liczy kosu32 napisał(a):Oby wszystko się udało !!! uda się kosu32 napisał(a): Mam nadzieję że drugi psina też będzie miał szansę na lepszy los ... u Pati to tylko tymczasik docelowo oba domku szukają malec drugi nie zostanie sam na noc w lesie Quote
Soema Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jest nas coraz więcej :multi: trochę mi ulżyło, że jakoś to się poukładało, choć nawaliłam.. To czekam na informacje dalsze, no i na numer konta ;) Quote
Agata69 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Chyba nie doczytałam, zabieracie oba pieski? Czy drugi zostaje w lesie? Quote
lilith27 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 oba wyjadą tego samego dnia z lasu jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem Quote
kosu32 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 lilith27 napisał(a):święte słowa każdy grosz się liczy uda się u Pati to tylko tymczasik docelowo oba domku szukają malec drugi nie zostanie sam na noc w lesie Uff.. Kamień z serca... To dobrze że oba zostaną przechwycone. Quote
szafirkowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zupełnie przypadkiem trafiłam na ten wątek... Antaha, Marcik - pomagałyście mi przy Korze/Vedze - pamiętam, jestem wdzięczna. Postaram się o jakiś bazarek na psiaki z lasu. Quote
ElzaMilicz Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='lilith27']oba wyjadą tego samego dnia z lasu jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem Powtórzę za Agatą rzecz najważniejszą. Nie można zostawić psiaka samego w lesie, jeśli dotąd były razem, bo odejdzie. Dobrze "Zmorko" :evil_lol:, że czuwasz nad wszystkim. Quote
pati Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 od dzis popołudnia nie bede miec dostepu do netu az do wtorku. Dzwoncie na komórke. Jeśli wam to pasuje psiak ktorego mam teraz na 100% jedzie do nowego domu w poniedziałek takze moge przyjąć takze towarzysza suni . Dajcie mi tylko prosze znać musze wiedzieć jakby miał przyjezdzac z nią. Quote
kosu32 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 pati napisał(a):od dzis popołudnia nie bede miec dostepu do netu az do wtorku. Dzwoncie na komórke. Jeśli wam to pasuje psiak ktorego mam teraz na 100% jedzie do nowego domu w poniedziałek takze moge przyjąć takze towarzysza suni . Dajcie mi tylko prosze znać musze wiedzieć jakby miał przyjezdzac z nią. To świetna wiadomość !!! Dziewczyny - raz dwa do telefonu i dogadywać szczegóły proszę !!! Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No to się Ania ucieszy :) teraz tylko trzeba zrzutkę zrobić i ogłoszenia psiakom o DS.. Ulga.. :roll: Quote
Ninti Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 pati napisał(a):od dzis popołudnia nie bede miec dostepu do netu az do wtorku. Dzwoncie na komórke. Jeśli wam to pasuje psiak ktorego mam teraz na 100% jedzie do nowego domu w poniedziałek takze moge przyjąć takze towarzysza suni . Dajcie mi tylko prosze znać musze wiedzieć jakby miał przyjezdzac z nią. Dzięki Bogu!!! Przecież on by pognał za samochodem jej szukać, ma teraz TYLKO JĄ! Wszystko mogłoby się zdarzyć... Pati, jesteś cudowna. Podajcie mi w odpowiedniej chwili nr konta na PW i jakie są potrzeby, dorzucę ile się da. Quote
lilith27 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 przecież napisałam, że nikt nie chce aby psiak tam został sam kobiety co wy? Quote
Recommended Posts