Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ma takie przenikliwe spojrzenie!!!!
Plus tego jest bardzo mądry....
Wiecie co on zrobil ? nie wiem czy to pisałam...gdy moja mama była z Lizi na dworku.....to on wskoczył na moja sofę , oparł się łąpkami o parapet i patrzył jak Lizi chodzi........................a przecież nikt mu nie pokazywał, ze tam jest okno, ze przez nie można wyglądać itd :D..szok

Posted

Dodam albo do tego albo zrobię drugi bo Ania jeszcze też coś chciała dorzucić. Zamierzam również zmiękczyć serce współlokatorki i umniejszyć jej kolekcję kolczyków z miliarda do nieco mniejszej ilości :diabloti:

Widzę, że określenie "leśne ludki" się spodobało :razz: Piękny banerek!

Posted

zmiana banerka :) :) :)...pokaże zaraz mamie :)..
właśnie Cezarek był z Figą na spacerku jakieś 40 minut :)...dzisiaj też Mini pojechała z Pati do weterynarza....

lilith27 jak przyjedziesz w czwartek to porobisz zdjęcia tez tego co mamy na bazarek ? ;>

Posted

anhata napisał(a):
...dzisiaj też Mini pojechała z Pati do weterynarza....

Niestety nie żle sie czuje spałam cały dzień zwlokłam sie teraz na chwile postaram sie pojechac z nią jutro

Posted

Wszystko może być.

Dygresja: mina współlokatorki gdy pies 5 sekund po wejściu do mieszkania strzela pawika giganta na pół przedpokoju - bezcenna :diabloti:

Posted

Marcik napisał(a):
Wszystko może być.

Dygresja: mina współlokatorki gdy pies 5 sekund po wejściu do mieszkania strzela pawika giganta na pół przedpokoju - bezcenna :diabloti:

Chciałabym ją zobaczyć :evil_lol: nie każdy tymczas przebiega spokojnie. A jak tam nasz Cezarek, koty przytula?:eviltong: Oby takie przytulanki szybko domy znalazły..:roll:
Mogę je wstawić na cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt , tylko muszę mieć fajne, ładne zdjęcia.