Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

Posted

jak psiaki sa w radomiu to ja moge suczke zabrac w niedziele jade na wystawe do kielc i bede jechac przez Radom pasuje wam?
Jeden z psiakow znalazl dom wiec istnieje szansa jesli oba psiaki sie ze soba dogaduja ze bede mogla zabrac oba o ile moga siedziec razem w pokoju , to na pietrze wiec cieczka bylaby moze i do zniesienia. Ale to nie wiem zalezy czy psiak na pewno ode mnie wyjedzie. Jesli nie zwolni miejsca na gorze na dole nie ma szans.

psinka musi miec ze soba srodki na robaki i na pchły.

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a o której byś przejeżdżała? (przepraszam, że na Ty )....a to jest piesek z lasu...poradzilabys sobie w samochodzie ?....nie wiadomo jak sunia w aucie bedzie sie zcahowywac

Posted

Pati jesteś????? muszę wyjść z kompa już....moge do Ciebie przedzwonić jutro ok 18 ? moj numer 692803880...jak byś mi puściła dzwonka to ja sie domyśle ze to Ty i oddzwonie jutro ok 18....

Posted

Zabieracie sunię czy pieska?
Sunia ma cieczkę czy tylko sie jej boicie?

Sorry za pytania, ale nie mam czasu czytać wątku.

A co z tym drugim psiakiem?
Co on będzie czuł jak zostawicie go tam samego?

Kurcze, jestem zapsiona po kokardę, ale postaram się ściągnąć kogoś na wątek.

Posted

faktycznie
pati poradzisz sobie ze zwierzyńcem w samochodzie?
jechałabyś z kimś?
może lepiej do Ciebie się wybrać.

a może turami psy zabrać
suńka teraz spiak po cieczce?
żebyś się nie przeciązała

Agatko suńka ma iść do pati
u pati jest teraz cieczka
więc z chłopakiem problem
dla niego alternatywnie chyba hotelik tymczasowo
na pewno jedno nie zostanie same w lesie

Agatko Elzo
ogromnie dziękuję, że jesteście
:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='anhata'].sorry, ludziki,ze tak piszę w ielu postach ale zawsze piszę to co mi do głowy przychodzi
do tego służy opcja edytuj
mi to nie przeszkadza
ale moderatorom może

Posted

Agata69 napisał(a):
Zabieracie sunię czy pieska?
Sunia ma cieczkę czy tylko sie jej boicie?

Sorry za pytania, ale nie mam czasu czytać wątku.

A co z tym drugim psiakiem?
Co on będzie czuł jak zostawicie go tam samego?

Kurcze, jestem zapsiona po kokardę, ale postaram się ściągnąć kogoś na wątek.

Chcemy uniknąć zostawienia psa samego.. Sunia jedzie do Pati, bo ja jej nie mogę zabrać, a co do psa jeszcze nie wiemy dokładnie. To zależy, czy Pati wyda jednego ze swoich psów.. Jak nie to trzeba będzie go zawieźć do hotelu, prawdopodobnie w okolice Radomia i modlić się o DT dla obu, a najlepiej DS..

Posted

anhata napisał(a):
Juz wróciłam do domu zpracy...zaradz dzwonię do Pati....i będzie można dalej planować

I co z planowaniem dalszym?

Jesteśmy Anhata i jak widać nie jednostkowo. Nie będzie tak źle Trzymaj się!

Posted

Dziewczyny!!!
Dzięki naprawdę...
Jak zaczynałam pisać wątek to myślałam, że mało kto się tym zainteresuje...

A jak wygląda sytuacja ?
Dzwoniłam do Pati....głównie to moja mama rozmawiała...Pati będzie w hoteliku w poniedziałek lub we wtorek bo jedzie na wystawę ( chyba nic nie pokręciłam, trzymamy kciuki za ja Jej pudelka jutro ! )....więc mam taki plan, że zabierzemy sunię w poniedziałek w Radomiu do weterynarza...lekarz przebada ..zaszczepimy [a właśnie dzisiaj moja mama kupiła dla suni szeleczki i smyczke:)))))) !!! takie oliwkowe czy zielonkawe blade....], i zabierzemy ją do domku na noc wykąpiemy...a we wtorek sunia pojedzie do Pati....moi rodzice ja zawiozą.....już z tatą obgadane.....i jest nawet taka możliwość, że Marcik jak da radę we wtorek to w wawie spotka się z moimi rodzicami( oby dała rade :) ).....
psiak bedzie musiał zostać jedną noc w lesie :(

Posted

lilith..jeśli zbaierzemy sunię w pon.....topsiak będzie musiał zostać na jedną noc tam....nie jestem w stanie zabrac ich oboje jednego dnia do domu....sama mam przeciez zwierzęta....tymbardziej, ze rodzice pojadą do wawy....nie rozdwoimy się....to jest niemożliwe....wrócimy po niego nastepnego dnia....

Posted

Tak z poniedziałku na wtorek( według planu,mam nadzieję ze nic się nie zmieni, moja mama bierze urlop we wtorek w pracy, żeby...możliwe, ze jeszcze na środę...bo jeśli rodzice we wtorek po południu pojadą do Pati, wieczorkiem będą wracać to to zajmie...nie wiadomo przecież jak sunia sie zachowa w samochodzie......

Posted

Kurcze, że z okolicznych domów nikt nie wyraził chęci na przygarnięcie psiaków? Szkoda maluchów bo widać, że miały kiedyś "normalny" domek.

Jak można pozbyć się z dnia na dzień dwóch psiaków i nikt tego nie widzi? rodzina?, sąsiedzi? znajomi? nikt się nie zainteresuje?
Kiedy w końcu będą odpowiednie organy czy rejestracja zwierząt. Ludzie czuje sie bezkarni stąd ta patologia. :mad:

A do tego wszystkiego jeszcze mysliwi którzy tylko czatują na zwierzynę żeby ją zabić. Nie ważne co tylko żeby uciekało buuuuu:placz::placz::placz: