Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julie napisał(a):
czyli oba psiaki są już złapane?

Nie, będą dopiero przewiezione do hoteliku, zbieramy fundusze, no i szukamy dobrego domu stałego dla obu ;)

Posted

Hejka all....
Więc tak...moi rodzice teraz nanwieczolr byli w lesie u psiaków( możliwe, ze jeszcze teraz tam są jak piszę)...sunia nie ma cieczki.....martwiłam się , że może dostać....w poniedziałek moi rodzice i lilith27(przed chwilą rozmawiałyśmy przez telefon) pojadą w poniedziałek po 16 moze ok 17 tam do lasu....złapią pieski ....lilith27 zabierze psiaka do hotelu koło Radomia na 2 dni....dzwoniłam do hotelu też teraz przyjmą psiaka od poniedziałku do środy !!....lilith27 zaoferowała, że za dwie noce zapłaci...bardzo dziękuję lilith27......kiedy psiak będzie jechać do hotelu, sunia będzie jechać z nami do weterynarza a później do domku i noc przenocuje u mnie....i w poniedziałek dzwonię do Pati i do Marcik, żeby uzgodnić godzinę na wtorek....a w środę (wtedy juz sunia będzie u Pati) my zabierzemy psiaka do domu i będzie miał tymczas u mnie......jest jednak ryzyko małe, gdyż ja mam 4 koty i nie wiem jak piesek będzie się do nich zachowywał, gdyby chciał je zagryść i jeden drugi trzeci dzień by tak było, to niestety ale będzie zawieziony do hoteliku.....teraz Pati pewnie jedzie...poproszę, zeby przetrrzymałą miejsce na 2 , 3 dni....miejmy nadzieję ze piesek sie sprawdzi u mnie.....wtedy zaoszczędzi się na hoteliku...i zrobi się miejsce u Pati dla innego psiaka.....

Posted

Pierwsze koszty napiszę w poniedziałek....postanowiłąm, że będę umieszczać to wzsystko na pierwszej stronce wątka....teraz tez powinnam tam dopisać co się dzieje aktualnie.....ale zrobie to juz jutro ...jak ze szkoły wrócę....konto podam jak BEDE MIAŁA PEWNOŚĆ, że psiaki już zostały zabrane z lasu....dobrze robię?

Posted

To teraz cała nadzieja w Łaciatym..
Anhata może porozsyłaj tym którzy chcieli pw z numerem konta, bo wizyta, hotele, sterylka itd. będą kosztować..:roll: A nie możesz wziąć wszystkiego na siebie.

Posted

Widzę, ze nowe osóbki pojawiły się na wątku ..Dzięki Wam ! !! :)juz nie będę wymieniać nicków....szafirkowa zauważyła ;>......Soema tak zrobię.....mam nadzieję, ze ludziki nie zawiodą :)

Posted

ja jestem spakowana
mam kostke, łapkę kurzą i ucho wieprzowe

obrózkę dziś kupiłam
recznik też mam stary
kocyk pakowy w samochodzie lezy

sprawdziłam mapę
dojazd do Dąbrówki jest raczej prosty

więc raczej na pewno
bedą zabrane

Posted

anhata napisał(a):
Hejka...
jeszcze kilka godzinek i pieski beda juz miały lepiej(ze tak powiem)

Dzięki Tobie ;) ale poczekajmy do jutra, żeby nie zapeszać ;)
napisz jak najszybciej jak poszło..
Powodzenia !

Posted

anhata napisał(a):
Ludziki
trzymać jutro kciuki ....
Trzymać bardzo mocno popołudniu......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymamy kciuki za powodzenia akcji !!! HEJ !!!

Posted

psiaki są fantastyczne
na prawdę
zdjęcia nie oddają ich uroku
chłopak całą drogę wpatrywał sie we mnie albo w mamę 9ta pojechała ze mną żeby psiaka popilnować w samochodzie jak ja bede prowadziła)
w tę i z powrotem uzbierało się troszkę km
psiak pozwolił sobie na wszystko
esktra piesek cudny
tak patrzył
nie umiem tego nazwać

zwymiotował do kieszeni mamie do kurtki
obrzygany recznik
i moja ręka
wymiotował bo się objadł przed drogą

Pani z hotelu robi super wrażenie
to osoba, która zna się na tym czym się zajmuje
same superlatywy można wygłaszać