Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Julie napisał(a):czyli oba psiaki są już złapane? Nie, będą dopiero przewiezione do hoteliku, zbieramy fundusze, no i szukamy dobrego domu stałego dla obu ;) Quote
anhata Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Hejka all.... Więc tak...moi rodzice teraz nanwieczolr byli w lesie u psiaków( możliwe, ze jeszcze teraz tam są jak piszę)...sunia nie ma cieczki.....martwiłam się , że może dostać....w poniedziałek moi rodzice i lilith27(przed chwilą rozmawiałyśmy przez telefon) pojadą w poniedziałek po 16 moze ok 17 tam do lasu....złapią pieski ....lilith27 zabierze psiaka do hotelu koło Radomia na 2 dni....dzwoniłam do hotelu też teraz przyjmą psiaka od poniedziałku do środy !!....lilith27 zaoferowała, że za dwie noce zapłaci...bardzo dziękuję lilith27......kiedy psiak będzie jechać do hotelu, sunia będzie jechać z nami do weterynarza a później do domku i noc przenocuje u mnie....i w poniedziałek dzwonię do Pati i do Marcik, żeby uzgodnić godzinę na wtorek....a w środę (wtedy juz sunia będzie u Pati) my zabierzemy psiaka do domu i będzie miał tymczas u mnie......jest jednak ryzyko małe, gdyż ja mam 4 koty i nie wiem jak piesek będzie się do nich zachowywał, gdyby chciał je zagryść i jeden drugi trzeci dzień by tak było, to niestety ale będzie zawieziony do hoteliku.....teraz Pati pewnie jedzie...poproszę, zeby przetrrzymałą miejsce na 2 , 3 dni....miejmy nadzieję ze piesek sie sprawdzi u mnie.....wtedy zaoszczędzi się na hoteliku...i zrobi się miejsce u Pati dla innego psiaka..... Quote
anhata Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Pierwsze koszty napiszę w poniedziałek....postanowiłąm, że będę umieszczać to wzsystko na pierwszej stronce wątka....teraz tez powinnam tam dopisać co się dzieje aktualnie.....ale zrobie to juz jutro ...jak ze szkoły wrócę....konto podam jak BEDE MIAŁA PEWNOŚĆ, że psiaki już zostały zabrane z lasu....dobrze robię? Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To teraz cała nadzieja w Łaciatym.. Anhata może porozsyłaj tym którzy chcieli pw z numerem konta, bo wizyta, hotele, sterylka itd. będą kosztować..:roll: A nie możesz wziąć wszystkiego na siebie. Quote
anhata Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Widzę, ze nowe osóbki pojawiły się na wątku ..Dzięki Wam ! !! :)juz nie będę wymieniać nicków....szafirkowa zauważyła ;>......Soema tak zrobię.....mam nadzieję, ze ludziki nie zawiodą :) Quote
anhata Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Jeszcze dodam przed snem...ze dzisiaj moja mama podała psiakom proszki na odrobaczywienie :)... Quote
Julie Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a one mają jakieś schronienie?czy tak śpią pod gołym niebem? Quote
lilith27 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 podobno są tam jakieś zabudowania i prawdopodobnie tam się chowają Quote
Julie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ale jutro prawdopodobnie zostaną zabrane? Quote
lilith27 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja jestem spakowana mam kostke, łapkę kurzą i ucho wieprzowe obrózkę dziś kupiłam recznik też mam stary kocyk pakowy w samochodzie lezy sprawdziłam mapę dojazd do Dąbrówki jest raczej prosty więc raczej na pewno bedą zabrane Quote
Julie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 to super, jak coś to pisz jutro odrazu( dzięki za szybkie odpowiedzi :)) Quote
szafirkowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Z niecierpliwością będziemy czekać na wieści Quote
anhata Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Hejka... jeszcze kilka godzinek i pieski beda juz miały lepiej(ze tak powiem) Quote
Soema Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 anhata napisał(a):Hejka... jeszcze kilka godzinek i pieski beda juz miały lepiej(ze tak powiem) Dzięki Tobie ;) ale poczekajmy do jutra, żeby nie zapeszać ;) napisz jak najszybciej jak poszło.. Powodzenia ! Quote
anhata Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ludziki trzymać jutro kciuki .... Trzymać bardzo mocno popołudniu...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anhata Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Soema nie tylko dzieki mnie...gdyby nie pomoc wAsza dogomaniaków... sama bym nie dala rady.... Quote
kosu32 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 anhata napisał(a):Ludziki trzymać jutro kciuki .... Trzymać bardzo mocno popołudniu...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki za powodzenia akcji !!! HEJ !!! Quote
1doberman Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Trzymamy, trzymamy na pewno się uda:) Quote
lilith27 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 psiaki są fantastyczne na prawdę zdjęcia nie oddają ich uroku chłopak całą drogę wpatrywał sie we mnie albo w mamę 9ta pojechała ze mną żeby psiaka popilnować w samochodzie jak ja bede prowadziła) w tę i z powrotem uzbierało się troszkę km psiak pozwolił sobie na wszystko esktra piesek cudny tak patrzył nie umiem tego nazwać zwymiotował do kieszeni mamie do kurtki obrzygany recznik i moja ręka wymiotował bo się objadł przed drogą Pani z hotelu robi super wrażenie to osoba, która zna się na tym czym się zajmuje same superlatywy można wygłaszać chłopak jest w rzeczywistosci mniejszy drobniejszy niż na fotkach się wydaje taki przymilny misiaczek przytulasek do poduszki spokojny i przyjazny ja wiozłam chłopaka rodzice ani sunkę ta też przymilna prawie szczenie dodam fotaski mało ich bo aparat mi padł znaczy baterie Quote
szafirkowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Czyli psiaki już całkowicie bezpieczne? Świetna robota !!! :klacz: Quote
Recommended Posts