Marcik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jutro do Ani zadzwonię to dowiem się więcej i spróbuję porobić ogłoszenia i dla drugiego pieska. Jest jakakolwiek możliwość, żeby ktoś użyczył Ani aparatu? Ona ma tylko komórkę. Nasza sunieczka ma jednego obserwatora na Allegro. Tylko coś mało odsłon. Zastanawiam się czy nie podświetlić tego ogłoszenia... Quote
lilith27 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 baterie mi padły jednak to żadna przeszkoda oczywiście, mogę podjechać do niej i zrobić trochę zdjęc Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przydałoby się wziąć od Ani numer konta i ogólnie podliczyć ile kasy potrzeba...:roll: Quote
lilith27 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 takich kosztów nigdy do końca dokładnie nie wyliczysz nie daj bosh pojawią się jakieś komplikacje koszty również będą zależeć od długości okresu poszukiwania domków można je tylko oszacować w przybliżeniu Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dlatego napisałam ogólnie... Bo wiadomo, że tu nic pewnego nie ma :shake: Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ludziki juz jestem !!!!! masakra......pech z tym kompem....plus tego sprawy rodzinne.....dzisiaj wszystko opisze w edycji watka...co i jak.....podam konto itd......to zmieniajm sie za jego edytacje.... Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jak ja jestem to nie ma nikogo...:/...wszystko opisalam w watku jak wyglada sytuacja co sie pozmienialo..ja zaraz do tych osob ktore oferowaly pomoc foinansowo wysle konto....jesli ktos chc e pomoc to pisze konto na PW Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 lilith27 pasuje Ci w czwartek ? Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 wszystko napisalam na watku...pozmienialam podopisywalam....jak macie jakies uwagi to pisac... Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Anhata czekam na pm od Ciebie ;) psiaki mają już jakieś imiona? Myślałyście o ogłoszeniach w prasie lokalnej? Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 o właśnie zapomniałam................sunia sie nazywa MINI!!!!!!!!!! a piesek CEZAR :)))))))))))))))) Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Piesek będzie miał ogłoszenie i zdjęcie w gabineciepani weterynarz...sama zaproponoiwała...u tej co nic nie wzięłą za badanie suni.... Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 anhata napisał(a):Soema ogłoszenia lokalne tzn? Może Metro.. Psiaki którym uda się tam "zaistnieć" naprawdę mają dużą szansę.. Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 właśnie Cezar siedzi na foteliku......:) :):) takj go zaczęłą nazywać moja mama...a dla suni wymyśliła imię MINI Marcik :) Quote
lilith27 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 anhata napisał(a):wszystko napisalam na watku...pozmienialam podopisywalam....jak macie jakies uwagi to pisac... dobrze jest to co czwartek? Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Metro??? u nas nie ma MEtra jako lokalnej gazety...znaczy w ogole nie ma takiej gazety:/ Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Lilith27 taak w czwatrek :)..myślałam, ze napisałam na PW.....wolno mi idzie pisanie na dogo Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 anhata napisał(a):Metro??? u nas nie ma MEtra jako lokalnej gazety...znaczy w ogole nie ma takiej gazety:/ Ja wiem, ale to ogólnopolska gazeta w Wwa, Krk, Lbn itd.. Do mnie ludzie dzwonili z całej Polski praktycznie, choć wiedzieli, że Roxi jest w Krk. Tak tylko proponuje.. Quote
lilith27 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 to plakat tez mu potrzebny bedzie do tej lecznicy a czwartek jak sobie zyczysz? rano? popołudniem? wieczorem? Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 właśnie idę z psiakami na dwór...w pierwszej turze idzie Lizi ( ta co mi kabel przegryzła)...a w drugiej jej mama, czyli Figa z Cezarkiem :) :) CEzarek ma spuszczony ogon..ale jak wychodzi na dwór z dziewczynami ;>,,to ma ogon cały czas w górze taki dumny jest.... Tak jak Pati napisała, On wstrzymuję w domu...nie siusia w ogóle...ani razu nigdzie nie załatwił się w domu....ładnie chodzi na dworku....i nie ma konfliktów ze spotkanymi psiakami...jest grzeczny, dobrze ułożony i kocha moje kotki:) szczególnie jak zobaczy moja Kropkę ( 6 lat) to merda ogonkiem do niej i się wąchają... Fifi pod nim przechodzi a Felek sie przymila.... Jedyny mankament jest taki, ze jak się otworzy drzwi to chce zbiec na dółklatki...musze jednak to jeszcze poobserwować Quote
anhata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Lilith27 no PW ! ;> ja już włąśnie mówię Cezaowi, ze ciocia Magda przyjedzie to sie tak patrzy i patrzy i główką przekręca :) Quote
Recommended Posts