Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

Posted

Jutro do Ani zadzwonię to dowiem się więcej i spróbuję porobić ogłoszenia i dla drugiego pieska.

Jest jakakolwiek możliwość, żeby ktoś użyczył Ani aparatu? Ona ma tylko komórkę.

Nasza sunieczka ma jednego obserwatora na Allegro. Tylko coś mało odsłon. Zastanawiam się czy nie podświetlić tego ogłoszenia...

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takich kosztów nigdy do końca dokładnie nie wyliczysz
nie daj bosh pojawią się jakieś komplikacje
koszty również będą zależeć od długości okresu poszukiwania domków

można je tylko oszacować w przybliżeniu

Posted

Ludziki juz jestem !!!!! masakra......pech z tym kompem....plus tego sprawy rodzinne.....dzisiaj wszystko opisze w edycji watka...co i jak.....podam konto itd......to zmieniajm sie za jego edytacje....

Posted

jak ja jestem to nie ma nikogo...:/...wszystko opisalam w watku jak wyglada sytuacja co sie pozmienialo..ja zaraz do tych osob ktore oferowaly pomoc foinansowo wysle konto....jesli ktos chc e pomoc to pisze konto na PW

Posted

anhata napisał(a):
Metro??? u nas nie ma MEtra jako lokalnej gazety...znaczy w ogole nie ma takiej gazety:/

Ja wiem, ale to ogólnopolska gazeta w Wwa, Krk, Lbn itd.. Do mnie ludzie dzwonili z całej Polski praktycznie, choć wiedzieli, że Roxi jest w Krk.
Tak tylko proponuje..

Posted

właśnie idę z psiakami na dwór...w pierwszej turze idzie Lizi ( ta co mi kabel przegryzła)...a w drugiej jej mama, czyli Figa z Cezarkiem :) :)

CEzarek ma spuszczony ogon..ale jak wychodzi na dwór z dziewczynami ;>,,to ma ogon cały czas w górze taki dumny jest....

Tak jak Pati napisała, On wstrzymuję w domu...nie siusia w ogóle...ani razu nigdzie nie załatwił się w domu....ładnie chodzi na dworku....i nie ma konfliktów ze spotkanymi psiakami...jest grzeczny, dobrze ułożony i kocha moje kotki:) szczególnie jak zobaczy moja Kropkę ( 6 lat) to merda ogonkiem do niej i się wąchają... Fifi pod nim przechodzi a Felek sie przymila....

Jedyny mankament jest taki, ze jak się otworzy drzwi to chce zbiec na dółklatki...musze jednak to jeszcze poobserwować