Marcik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Moje ulubione: "Ciotka, spadaj! Przestań walić mi po oczętach tych cholernym fleszem i biegać za mną po kuchni!" :) Jakby ktoś chciał to mam ich więcej. Quote
mafik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Śliczna jest, miniaturka owczarka:loveu: Na pewno trochę zagubiona i zdezorientowana nową sytuacją i ostatnimi przeżyciami. Jak odpocznie i odeśpi noce bezdomności to szybko dojdzie do formy. Najważniejsze, że jest bezpieczna i ma dobrą opiekę. Ma chyba jakąś bliznę pod oczkiem. Co z psiakiem, jej towarzyszem? Quote
lilith27 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 też mi przyszło do głowy, ze to nimi onka onka spod szafy kto zrobił w ogóle takiepiekne zdjęcia? ania ma kabel od neta przegryziony suka jej to załatwiła raczej sie nie pojawi dziś chłopak radzi sobie dobrze czeka na kapiel bo smierdzi troszkę (koopką chyba) spokojny, przymilny, grzeczny oceniony na 12 miesięcy koty akceptuje wszystko w porządku raczej czeka go wiziyta u weta i szczepienia ania zrobi ładne fotaski i trzeba bedzie domków szukać pozdrawiam Quote
Marcik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To była moja pierwsza myśl jak ją zobaczyłam. Owczarek poniemiecki miniaturka :cool3: Taka sarenka. Zdjęcia moje, niestety nie piękne. Zrobiłam ich około 100. Chciałam, żeby ją chwilę pomęczył mój współlokator - fanatyk fotografii to by dopiero miała sesję lux malina. Zaraz zabieram się za ogłoszenia. Co do sterylki: Pati powiedziała, że będzie to koszt około 260zł. No i ostatnia sprawa: nasz aniołek ciągle jest bezimienny ;) Quote
Soema Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Taka droga ta sterylka u Was:-o ładnie się ta sunia u Ani porządziła :diabloti: to gdzie, który psiak teraz jest bo ja się zgubiłam troszkę :oops: Quote
lilith27 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 SUNIA U PATI W WAWIE chłopak w radomiu u anii Quote
lilith27 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ale fajna jest nie? oba mają tyle uroku a zdjecia super Quote
Marcik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Soema napisał(a):ładnie się ta sunia u Ani porządziła :diabloti: To nie u Ani. To u Pati chwilę po przyjeździe :razz: Quote
Soema Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Marcik napisał(a):To nie u Ani. To u Pati chwilę po przyjeździe :razz: To ja już nic nie wiem :shake: to przez tą migrenę chyba i rudą tymczasowiczkę :roll: to kto Ani kabel załatwił, jej suka tak?:eviltong: A psiaki są urocze, choć Ania przez tel mi mówiła, że one tylko tak ładnie na zdjęciach wyglądają :diabloti: Quote
lilith27 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 fotki nie oddają ich uroku nie widać na fotkach charakteru bardzo przyjazne stworzenia Quote
Marcik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Aaa moja pomyłka... Myślałam, że chodzi Ci o sunię wątkową, ze się tak na materacyku rozwaliła jak u siebie. Mi Ania też mówiła, że po prostu są fotogeniczne a moim zdaniem w przypadku suni jest wręcz przeciwnie. W rzeczywistości jest dużo ładniejsza. Jak to taki miniaturowy owczarek to pasowałoby je imię Mini :> PS> Znowu posty skaczą :/ Quote
mafik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Propozycja imienia świetna :multi: jestem za :multi: Sterylizacja rzeczywiście w tej W-wie droga :crazyeye: U nas 180, a przy dobrych układach z lekarzem o dobrym sercu - 80 zł. Może poprosić o upust, zapytać nie zaszkodzi ;) Duże mizianko na dobranoc dla dziewczynki i chłopaka po przejściach. Quote
kosu32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Psiaki są cudne :lol: Skoro już najgorsze za nimi, czekam cierpliwie na info a propos zrzutki na pokrycie wstępnych kosztów. Dajcie znać do kogo należy wpłacać pieniądze i generalnie jaki macie plan. Czy osoby deklarujące pomoc finansową mogą iść na taki układ, by wpłacać cash do momentu wyadoptowania obu psiaków-czy widzicie to jakoś inaczej? Quote
pati Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 u suni wszystko wporzadku. Nie pisze bo teraz deszcze błoto pracy przy psach domowych dużo . tzreba prac i wycierać i wycierać i zmywac i sprzątac i wycierać :p ma sie dobrze boi sie chodzenia na smyczy ale nauczy sie niebawem na bank sie przełamie. jest gzreczna jak aniołek spi sobie na kanapie w pokoju z kolezanka ulubiona. Jest gzreczna załatwia sie na dworze . nie piszczy ie szaleje ale kto wie moze sie rozkręci :cool3: tak sie wita :loveu: tak udaje niewiniątko :p Quote
Marcik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dzięki Pati! Trafiłaś idealnie bo właśnie zamieszczałam jej Allegro i przydały mi się te informacje. Zaczynam wklejanie: -Piękna sunia jak miniaturowy owczarek niemiecki! (488023217) - Aukcje internetowe Allegro -Gumtree Wwa -Gumtree Łódź -Gumtree Wrocław -Gumtree Kraków -Gumtree Trójmiasto -Gumtree Poznań -kupiepsa.pl w "za darmo" -kupiepsa.pl w "owczarki niemieckie" Quote
1doberman Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 haaahh , cudaczna sunia takie niewiniątko, ale ma taaaaakie ząbki :) Quote
mafik Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Co słychać u jej towarzysza niedoli. Kiedy planujecie sterylizację suni?. Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ani nie ma to wszystko siadło..:roll: czekamy na wieści co z Łaciatym, Sunią, kontem.. Quote
pati Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 cicho bo anhata ma zepsuty komputer i jest odcieta od komputera. jestesmy w kontakcie telefonicznym. Ustalenia co do sterylki trwają. Piesek ktorego ma u siebie anhata okazał sie cudownym przytulasnym miskiem. Lubi koty, nie załatwił sie w domu ani raz pieknie trzyma i swoje potzreby załatwia na dworze. jest grzeczny i nieproblemowy. Quote
lilith27 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja się cieszę, że psiaki wyszły z lasu przed ta zimą Quote
Recommended Posts