Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna jest, miniaturka owczarka:loveu: Na pewno trochę zagubiona i zdezorientowana nową sytuacją i ostatnimi przeżyciami. Jak odpocznie i odeśpi noce bezdomności to szybko dojdzie do formy. Najważniejsze, że jest bezpieczna i ma dobrą opiekę. Ma chyba jakąś bliznę pod oczkiem. Co z psiakiem, jej towarzyszem?

Posted

też mi przyszło do głowy, ze to nimi onka
onka spod szafy

kto zrobił w ogóle takiepiekne zdjęcia?

ania ma kabel od neta przegryziony
suka jej to załatwiła
raczej sie nie pojawi dziś

chłopak radzi sobie dobrze
czeka na kapiel bo smierdzi troszkę (koopką chyba)
spokojny, przymilny, grzeczny

oceniony na 12 miesięcy
koty akceptuje

wszystko w porządku raczej

czeka go wiziyta u weta i szczepienia

ania zrobi ładne fotaski
i trzeba bedzie domków szukać

pozdrawiam

Posted

To była moja pierwsza myśl jak ją zobaczyłam. Owczarek poniemiecki miniaturka :cool3: Taka sarenka.
Zdjęcia moje, niestety nie piękne. Zrobiłam ich około 100. Chciałam, żeby ją chwilę pomęczył mój współlokator - fanatyk fotografii to by dopiero miała sesję lux malina.

Zaraz zabieram się za ogłoszenia.

Co do sterylki:
Pati powiedziała, że będzie to koszt około 260zł.

No i ostatnia sprawa: nasz aniołek ciągle jest bezimienny ;)

Posted

Marcik napisał(a):
To nie u Ani. To u Pati chwilę po przyjeździe :razz:

To ja już nic nie wiem :shake: to przez tą migrenę chyba i rudą tymczasowiczkę :roll: to kto Ani kabel załatwił, jej suka tak?:eviltong: A psiaki są urocze, choć Ania przez tel mi mówiła, że one tylko tak ładnie na zdjęciach wyglądają :diabloti:

Posted

Aaa moja pomyłka... Myślałam, że chodzi Ci o sunię wątkową, ze się tak na materacyku rozwaliła jak u siebie.

Mi Ania też mówiła, że po prostu są fotogeniczne a moim zdaniem w przypadku suni jest wręcz przeciwnie. W rzeczywistości jest dużo ładniejsza.

Jak to taki miniaturowy owczarek to pasowałoby je imię Mini :>

PS> Znowu posty skaczą :/

Posted

Propozycja imienia świetna :multi: jestem za :multi:
Sterylizacja rzeczywiście w tej W-wie droga :crazyeye: U nas 180, a przy dobrych układach z lekarzem o dobrym sercu - 80 zł. Może poprosić o upust, zapytać nie zaszkodzi ;) Duże mizianko na dobranoc dla dziewczynki i chłopaka po przejściach.

Posted

Psiaki są cudne :lol:
Skoro już najgorsze za nimi, czekam cierpliwie na info a propos zrzutki na pokrycie wstępnych kosztów. Dajcie znać do kogo należy wpłacać pieniądze i generalnie jaki macie plan.
Czy osoby deklarujące pomoc finansową mogą iść na taki układ, by wpłacać cash do momentu wyadoptowania obu psiaków-czy widzicie to jakoś inaczej?

Posted

u suni wszystko wporzadku. Nie pisze bo teraz deszcze błoto pracy przy psach domowych dużo . tzreba prac i wycierać i wycierać i zmywac i sprzątac i wycierać :p

ma sie dobrze boi sie chodzenia na smyczy ale nauczy sie niebawem na bank sie przełamie. jest gzreczna jak aniołek spi sobie na kanapie w pokoju z kolezanka ulubiona. Jest gzreczna załatwia sie na dworze . nie piszczy ie szaleje ale kto wie moze sie rozkręci :cool3:

tak sie wita :loveu:

tak udaje niewiniątko :p

Posted

cicho bo anhata ma zepsuty komputer i jest odcieta od komputera. jestesmy w kontakcie telefonicznym. Ustalenia co do sterylki trwają.
Piesek ktorego ma u siebie anhata okazał sie cudownym przytulasnym miskiem. Lubi koty, nie załatwił sie w domu ani raz pieknie trzyma i swoje potzreby załatwia na dworze. jest grzeczny i nieproblemowy.