Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marcik']Może odsypia albo poszła z psami na spacer. Na pewno pojawi się na wątku albo oddzwoni :)[/quote]
Może mnie nie lubi :mad: :eviltong:

Nie mogę wyjść z podziwu dla tego kolesia co je w lesie zostawił :angryy:
w ogóle im dłużej siedzę na Dogo, to mnie przerażać ludzie zaczynają :roll:

Posted

[quote name='lilith27']dogomania jest dla ludzi o mocnych nerwach
tyle tu nieszczęścia, że aż przytłacza

jutro 11 -go listopada dzień wolny
Ania na pewno się pojawi[/quote]

To jest racja i najgorsze, że w większości my tu byśmy chcieli wszystkim pomóc.. ale nie wygra się z głupotą, nieodpowiedzialnością i bestialstwem u ludzi :mad:

Posted

Dzień dobry !!!
JUZ JESTEM
ja pracuje w kiosku ruchu..wczoraj ze wzgledu ze zdsiaij mam wolne siedzialamw nim 12 godzin....do domu dotarlam przed 20......mialam sie przespac godzine i poprostu padlam....siedzialam z niedzieli na pon na dogo do 2 na weekendzie mialam zjazd tez w szkole.....i poprostu padlam..budzik sobie nastawialm, zeby wejsc na dogo ale nawet go nie pamietam....Soema ten numer jest do mojej mamy...pewnie tearz wszyscy śpicie...więc ja do Ciebei zadzwonie ok 11.....ja ja zabiore przed wyjazdem do weterynarza...mam pewnien pomysl ale musismy sie dogadac najpierw kiedy w który dzień możemy ją zawieść....ale napewno ja ja zabiore do weterynarza....zrobie książeczkę....pierwsze szczepienie ...kupie proszki za odrobaczywienie......kupię szelki lub obr......przywiozę karmę.....dam na sterylkę..tylko, ze sterylkę musiałaby mieć zrobioną w Krakowie....jeśli chodzi o psiaka to do hoteliku tutaj koło Radomia zadzwonie zapytam się.....co mam mówić???....że psiak jest bezdomny? bo wiadomo, ze zapchlony brudny itd ?....ja ze 100 zl napewno na hotel będe miała ...wkońcu wczoraj wypłate dostałam...zaraz pomyśle jak rozwiązać syt z psiakiem ....zależy od sunii kiedy Ona by pojechała...

Posted

a ja mam pomysł...do dziewczyn z Radomia..piszę ogólnie....a może byście chciały zobaczyć te psiaki tam wlesie?...pojechać z Nami jak je bedziemy je karemic ? dogadac sie co do dnia w tym tyg......tylko że na tyg od 16?.moi rodzoce mieli zamiar poj jutro a poznoiej w sobote albo w niedziele....co Wy na to?...możemy dogadać się co do dnia ..

Posted

Nie ma sprawy, czekam na tel :)
[B]Anhata[/B] ja wiem, że Ty masz wielkie serce, ale zrzucimy się tu na dogo na sterylkę. Decydując się dać psiakowi DT, mam świadomość, że trzeba zapłacić za parę rzeczy, więc jakoś na pewno się dogadamy. To kiedy możecie ją przywieźc? Bo ja muszę dziś wiedziec, bo nie wiem czy jutro mam jechac już do Krk, czy mogę jechac na taki kurs do Wwa do niedzieli :razz:

Posted

My już z Kariną rozmawiałyśmy o 11 przez telefon:)

Sytuacja wygląda tak sunie zawozimy w niedzielę do Krakowa...ja ciągne dwa kierunki podyplomowe....w sobotę mam zjazd w Lublinie a w niedziele w Radomiu...więc moi rodzice zabiorą sunię do weterynarza, tam bedzie przebadana zaszczepiona, dowiemy się o sterylkę itd..kupimy jej szeleczki, zeby mieć jak z nią wychodzić na dwór..... a następnie bierzemy ją do nas do domu, NAPEWNO JUZ NIE ODDAMY DO LASU.....muszę się zapytać weterynarza czy mozemy ja wykąpać skoro następnego dnia zceka ją długa podróż...ona nie lubi moich suń....bo jak raz była Figa potem Lizii w lesie tam to ona rzucała się na nie....ale spoko jedną noc damy radę przecież...moja mama będzie cały czas w domu...będziemy jakoś kombinować..trochę się boję o koty bo mam 3 kocice i kota....i są nauczone, że kochaja pieski itd....więc ludziki trzymać kciuki...ustaliliśmy z Kariną, ze sterylka będzie już w Krakowie...i zacznie się szukanie domu dla niej!!
kwestia zostaje drugiego psiaka....nie moge go tam zostawić...poradzcie ludziki jak zmienic temat wątku, że potrzebny drugi dom tymczasowy???...może znajdziemy do soboty ????.....i doradzcie mi bo ja dzisija chce zadzwonić do tych dwóch hoteli...okolice Radomia i do tego pod Warszawą....a nigdy tegfo nie robiłam....o co dokładnie mam się pytać? ...czy ja mam mówić , ze to pisesek bezdomny itd ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Posted

Hotel,hotelowi nie rowny.Jezeli psiak bedzie jakis czas w domu ,to nie wskzane jest umieszcic psow na dworze w budach,gdyz wiekszosc tz.psich hotekli to budy w kojcach.

Posted

Napisz do [U]Pati[/U] ona chyba prowadzi hotelik w okolicach Wwa..
Moim zdaniem najlepiej mówić prawdę, że psiak szuka domu i pobyt będziemy opłacać, chodzi o to żeby nie trafił do schroniska.
na tej zasadzie jest Norcia z tego wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/5-mies-sunia-foksterier-krotkowlosy-uratuj-jej-czas-sie-skonczyl-121343/index51.html#post11200074[/URL]
też miała być u mnie na DT ale pani, która ją dokarmiła wybrała hotel, bo był bliżej Wwa. Tam ma dobrą opiekę i ten hotel jest często polecany :)

Posted

Do tego hotelu koło Radomia dzwoniłam...poczta mi sie zgłaszajuż dwa razy..:/sprobuje za godzinę....i od razu napiszę co i jak..........jak coś to ja będę miała na tyudzień czasu kasę na hotel tylko co dalej...cholerka..

Posted

[quote name='anhata']aaa czyli ten pod wawą do to Pati pisać tak ?[/quote]
Ja wysłałam jej pw, ale zeszła z Dogo. Nie pamiętam, gdzie dokładnie jest ten hotel. Jak mi odpisze to dam znać.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-witamy-psiaki-w-potrzebie-takze-pupilki-dogomaniakow-119880/[/url]

Kontakt - telefon : 0508 410 670 , gg 7545238 mail - [email][email protected][/email]

myślę, że hotel prowadzony przez dogomaniaczkę to lepsze rozwiązanie
niż hotel prowadzony przez hodowców psów rasowych

Posted

[quote name='anhata']Do tego hotelu koło Radomia dzwoniłam...poczta mi sie zgłaszajuż dwa razy..:/sprobuje za godzinę....i od razu napiszę co i jak..........jak coś to ja będę miała na tyudzień czasu kasę na hotel tylko co dalej...cholerka..[/QUOTE]

będziemy zbierać
bazarek, aukcja, datki

[quote name='xxxx52']o zdjecia mozna prosic:oops:[/QUOTE]

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-odstrzalu-przy-lesie-k-radomia-dwa-bezdomne-mlode-pieski-ratunku-124427/index4.html]zdjęcia strona 4 i nastepne[/url]

Posted

Damy radę, trzeba wierzyć, że się im domki znajdą.. ładne, kochane psiaki.
Mam nadzieję, że sunia zaakceptuje mieszkanie, bo teraz to pełną wolność ma..:roll: One mają już gdzieś ogłoszenia?

Posted

[quote name='lilith27'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-witamy-psiaki-w-potrzebie-takze-pupilki-dogomaniakow-119880/[/URL]

Kontakt - telefon : 0508 410 670 , gg 7545238 mail - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

myślę, że hotel prowadzony przez dogomaniaczkę to lepsze rozwiązanie
niż hotel prowadzony przez hodowców psów rasowych[/quote]

O tym hotelu mówiłam ;)