Marcik Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 U Pati psiaki mają jak u Pana Boga za piecem ale niestety wszyscy o tym wiedzą i ciągle jej podrzucają. Do niej można spokojnie dzwonić i mówić jak wygląda sytuacja. Będzie wiedziała o co chodzi. Mieszka w Zabrańcu. To pod Warszawą jakieś 20km na północ od Józefowa. Odbierałam od niej Iskierkę kiedyś w nocy. Quote
lilith27 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 wkurza mnie to forum mam inaczej zegar ustawiony chyba Quote
pati Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 dzieki marcik za rekomendacje :p czy są tu gdzieś fotki psiaka? PS. marcik smycz doszła dzięki Quote
lilith27 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='pati']dzieki marcik za rekomendacje :p czy są tu gdzieś fotki psiaka? PS. marcik smycz doszła dzięki[/QUOTE] proszę [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-odstrzalu-przy-lesie-k-radomia-dwa-bezdomne-mlode-pieski-ratunku-124427/index4.html]zdjęcia strona 4 i nastepne[/url] suczka wygląda jak wilczkowata Soema ma ją zabrać zostaje piesek kudłaty Quote
anhata Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Już jestem...czytałam właśnie o Rudej z radomia..cholera.................................................................................................. Do hotelu obok Radomia dodzwoniłam sie....mam dać do soboty.psiak mógł by być przyjęty dopiero w poniedziałek...w niedzielę nie przyjmuja psiaków...za dobę do 20 zł... Quote
Marcik Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Pieniądze uzbieramy. Zaraz poszukam rzeczy na bazarek. Tylko co zrobić z pieskiem skoro Ty w niedzielę jedziesz do Krakowa a one muszą zostać zabrane z lasu razem... Quote
anhata Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Wiem właśnie....jha nie dam rady tu i tu jechać..nawet jesli w niedziele zawioze sunie to pieska nie dam rady już w poniedziałek czy we wtorek.mój tata nie będzie mógł...mamy obłożnie chorą babcię...jeszcze kiosk jest przecież...jeszcze sama nie napisałam do Pati prywatnej wiadomości....myśle cały zcas jak tu zrobic Quote
Majaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jeden dzień mogę Ci przetrzymać psiaka lub suczkę Jakoś ja sobie poradzę ze zwierzyńcem i remontem w domu! Z Radomia macie 30 km do mnie, więc to nie jest odległość tak naprawdę Quote
Majaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='lilith27']http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-witamy-psiaki-w-potrzebie-takze-pupilki-dogomaniakow-119880/ Kontakt - telefon : 0508 410 670 , gg 7545238 mail - [email protected] myślę, że hotel prowadzony przez dogomaniaczkę to lepsze rozwiązanie niż hotel prowadzony przez hodowców psów rasowych A z tym mogłabym dyskutować Hotel jak hotel ! Ale doświadczenia ten hotelik w Dąbrówce ma bardzo różne także z dogomaniakami (nieodbieranie psa, niepłacenie itakie tam ...) Ale ja też przeszłam z dogomaniakami przez różne doświadczenia i ... dalej nie przekreślam wszystkich! Bywam ostrożniejsza po prostu! Quote
pati Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Maja a o moich doswiadczeniach z dogomaniakami moznaby książke napisać i też sie nie zraziałm. Nie można wszytkich wrzucać do jednego worka Quote
Marcik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Oj tak, niektórzy smycze miesiąc odsyłają :oops: A tak naprawdę to ludzie są różni ale przecież wszystkim tu chodzi o dobro zwierząt. Pati czy ewentualnie znalazłoby się u Ciebie miejsce dla kudłacza czy jesteś zapsiona do granic wytrzymałości? Robię tylko rozeznanie bo chwilowo jesteśmy na etapie wymyślania gdzie go umieścić i kombinowania z transportem. Quote
pati Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 chwilowo niestety nie. Mam cieczke w domu i z tymi chłapakami, ktorych już mam jest cuuuudownie :mad: Quote
lilith27 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 w rejonie mazowieckiego mogę jechać dalej raczej bym się bała mało jeżdzę samochodem więc daleka trasa odpada a męża nie będę prosić o łaskę Pati szkoda zatem zostaje hotelik pod radomiem? Quote
Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja chyba coś wykrakałam..:placz: musiałam dziś wrócić do Krk i jest pewnie problem.. Moją współlokatorkę na weekendzie znów ugryzł pies (drugi raz w przeciągu pół roku) ja nie wiem co ona robi, że takie przyciąga. Ale.. to taki typowy "wiejski burek" i teraz akcja szukania właściciela była, czy pies szczepiony, a może wściekły itp.. I ona mnie prosiła żebym się wstrzymała z wzięciem psa większego na DT :placz: bo ja wszystkim pokazałam ten wątek, zdjęcia itd. I nie wiem co robić :placz::placz: dziś do mnie przyjechał szczeniak, bo koleżanka potrzebowała pomocy (życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia!) i mam nadzieję, że jego się bać nie będzie..:roll: Ja bardzo przepraszam, ale chyba nie będę jej mogła wziąć w niedzielę.. Dorzucę się na hotel i w ogóle, ale nie chcę żeby się wyprowadziła albo mnie z mieszkania teraz wyrzucili :placz: może jej przejdzie szybko.. zadzwonię jutro do Anhata, bo mam telefon zablokowany:angryy: Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Ojej :((((....jak przeczytałam to mi się strasznie cieżko zrobiło nie będe zaprzeczać......już wszystko miałam zorganizowane....teraz nie mam szans impomoc...hotele sa drogie....kto by sie zlozyl ? a sterylka kastracja itd ja sama nie dam rady.... Quote
Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nawet nie wiesz jak mnie jest przykro.. :-( ja z nią rozmawiam, ale też ją rozumiem, a z mieszkania nie chcę wylecieć i jej zmusić do wyprowadzki. Nie wiem czy jej wina, że psy ją nie lubią, czy ma pecha po prostu, bo mnie raz pies zębami złapał, a do różnych świrów podchodziłam.. Ja na pewno się dorzucę, ale to nie to samo :placz: jak na złość wszystko ku*wa :angryy: jak nie przegrywałam z transportem i czasem, to teraz to.. Przepraszam Cię Aniu.. jeszcze myślałam żeby ją do domu zabrać, ale moja suka nie toleruje psów innych, tylko mojego, a tamta też nie za bardzo jak mówiłaś :/ Quote
Marcik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie pozostaje nam nic innego jak zacząć zbierać na hotelik i sterylkę suni. Czy ktoś może pomóc drobną kwotą lub rzeczami na bazarek? Ja mogę póki co zadeklarować 50zł. Quote
lilith27 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Aniu napisałam o pomoc bądźmy dobrej myśli Quote
Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 A jakie rzeczy się nadają na bazarek :oops: nigdy nie robiłam.. Ja postaram się jak najwięcej..:-( kur..de :placz: Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Oki dziewczyny dzięki.....ja jeszcze napisałam do Pati...moze sunie weźmie... Quote
lilith27 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 wszystko ja np. kupiłam kiedyśpłytkę cd kupiłam klawiaturę kupiłam torebkę są ciuszki gadżety dla psiaków ksiązki kosmetyki bielizna nowa oczywiście (ta cieszy sie zainteresowaniem) wszytsko co chcesz może być nawet twoje zdjęcie portret obraz cokolwiek Quote
koss Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 PODAJCIE konto -postaram sie dorzucić grosik...ratujcie je...prosze:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts