olusz5 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Szukam buldożka francuskiego, szczeniaczka lub dorosłego w potrzebie. Najlepiej gdyby to była suczka...
olusz5 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jest ogromną fanką buldożków:) Dwa misiące temu straciłam swoją ukochaną psinkę, po blisko 15 latach wspólnego życia. Teraz dopiero zaczynam dopuszczać do siebie myśl, że w moim domu może pojawić się inny pies. Chciałabym, żeby to był buldożek, bo bardzo dobrze znam tę rasę i chciałabym dać szczęście kolejnemu, najlepiej potrzebującemu dużo miłości i opieki :)
Inez de Villaro Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Olusz, podaj nr gg, maila to ktoś się z Tobą skontaktuje:) w jakim miescie mieszkasz?
olusz5 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mieszkam w Warszawie. Mój mail to [email protected]
Alojzyna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kolejny buldog angielski w potrzebie :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomozcie-bulldog-angielski-szuka-dt-pilne-odkupuje-go-od-okrutnej-wlascicielki-132588/
reisa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Witam czy ten śliczny buldog angielski jest jeszcze do adopcji? Właśnie szukam takiej "kupki szczęścia" :) nawet dałam ogłoszenie ale jeszcze nikt sie nie zglosił :( Piszcie do mnie na meila: [email protected] bo cięzko znalesc ten wątek :) jestem tu początkująca :)
Inez de Villaro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 T%ak, buldog angielski szuka domu... zainteresowanych poprosze o kontakt na gg 9872997
Polla Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Buldog Angielski - Stefan - tymczasowo gości u mnie :) ma ok 3-4 lata i jest naprawdę wspaniałym psem. jest pozytywnie nastawiony do ludzi i innych psów. uwielbia myzianie po pleckach :) załatwia się na zewnątrz i bardzo ładnie chodzi na smyczy. dobrze znosi podróż samochodem i nie sprawia problemów jeżdżąc windą. Stefciu dużo czasu spędza drzemiąc - taki z niego niekłopotliwy piesek :) czasami pokazuje różki kiedy próbuje sprawdzić co na ławie lub szafie leży do jedzonka, ale bardzo ładnie reaguje na FE! nie wolno! no lubi sprawdzić czy czasami coś nie zmieniło się na jego :D jestem pewna, że ktoś kto go przygarnie będzie miał z niego mnóstwo radości By pollajaga at 2009-02-27
netti1 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Lavinia,teraz dopiero zauważyłam jak ładnie napisałaś o domku dla Barona::):) 2 . Buldożek Baron - 3 letni, po przejściach, jednooki pirat, łagodny, ułożony. Szuka domu....ze złotymi klamkami i czerwonym dywanem :smile:. W DT u Netti.
lavinia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Pierwszy post uzupełniony o nasze angielskie "maleństwa" :-)
vena&vivi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Strasznie bym chciałą buldoga angielskiego ale 4 psy naraziemi to uniemożliwiają, w przyszłości spełnie to marzenie adoptujac jakiegoś. Trzymam kciuki aby znalazły sie domki.
ewka8 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 już nie bidy, czekaja w domkach tymczasowych, kochane i miziane, na ten wspaniały nowy dom
Belula Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mój znajomy szuka szczeniaka, buldożka franc, czarnego z małą ilością białego. Mieli już buldożka. Niestety jest za TM.... A oni pokochali tę rasę.... Są jeszcze te maluchy?
netti1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 czemu takie umaszczenie akurat?nie ma już szczeniąt.starszy nie może być?
Inez de Villaro Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Baron juz ma dom!!!! Pozostałe psy nadal czekają!!! Gacek, Kreska, Uszka, Stefan, Pershing, Mania, Coca.....
netti1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 PROSIMY O SZANSĘ DLA GACKA !NIE MA WŚRÓD CHĘTNYCH ANI JEDNEJ OSOBY,KTÓRA NIE MA DZIECI I MOŻE POŚWIĘCIĆ TROCHĘ CZASU NA PRACĘ Z PSEM??GACEK JEST W OGROMNEJ POTRZEBIE,BO JEGO PROBLEMY WZIEŁY SIĘ PRZEZ CZŁOWIEKA,PRZEZ TO,ZE KTOŚ KIEDYŚ KUPIŁ GO JAKO ZABAWKĘ I ZEPSUŁ!!!
mgie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 mój Boże jaki smutny buldżek skrzywdzony przez ludzi:placz:
Inez de Villaro Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Gacus jest prześliczny....trzymam kciuki za niego!!!
Recommended Posts