Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jest ogromną fanką buldożków:) Dwa misiące temu straciłam swoją ukochaną psinkę, po blisko 15 latach wspólnego życia. Teraz dopiero zaczynam dopuszczać do siebie myśl, że w moim domu może pojawić się inny pies. Chciałabym, żeby to był buldożek, bo bardzo dobrze znam tę rasę i chciałabym dać szczęście kolejnemu, najlepiej potrzebującemu dużo miłości i opieki :)

Posted

Witam czy ten śliczny buldog angielski jest jeszcze do adopcji? Właśnie szukam takiej "kupki szczęścia" :) nawet dałam ogłoszenie ale jeszcze nikt sie nie zglosił :( Piszcie do mnie na meila: [email protected] bo cięzko znalesc ten wątek :) jestem tu początkująca :)

Posted

Buldog Angielski - Stefan - tymczasowo gości u mnie :)

ma ok 3-4 lata i jest naprawdę wspaniałym psem. jest pozytywnie nastawiony do ludzi i innych psów. uwielbia myzianie po pleckach :) załatwia się na zewnątrz i bardzo ładnie chodzi na smyczy. dobrze znosi podróż samochodem i nie sprawia problemów jeżdżąc windą.
Stefciu dużo czasu spędza drzemiąc - taki z niego niekłopotliwy piesek :)
czasami pokazuje różki kiedy próbuje sprawdzić co na ławie lub szafie leży do jedzonka, ale bardzo ładnie reaguje na FE! nie wolno! no lubi sprawdzić czy czasami coś nie zmieniło się na jego :D
jestem pewna, że ktoś kto go przygarnie będzie miał z niego mnóstwo radości

By pollajaga at 2009-02-27

Posted

Lavinia,teraz dopiero zauważyłam jak ładnie napisałaś o domku dla Barona::):)

2 . Buldożek Baron - 3 letni, po przejściach, jednooki pirat, łagodny, ułożony. Szuka domu....ze złotymi klamkami i czerwonym dywanem :smile:. W DT u Netti.

Posted

Strasznie bym chciałą buldoga angielskiego ale 4 psy naraziemi to uniemożliwiają, w przyszłości spełnie to marzenie adoptujac jakiegoś. Trzymam kciuki aby znalazły sie domki.

Posted

Mój znajomy szuka szczeniaka, buldożka franc, czarnego z małą ilością białego. Mieli już buldożka. Niestety jest za TM.... A oni pokochali tę rasę....
Są jeszcze te maluchy?

Posted

PROSIMY O SZANSĘ DLA GACKA !NIE MA WŚRÓD CHĘTNYCH ANI JEDNEJ OSOBY,KTÓRA NIE MA DZIECI I MOŻE POŚWIĘCIĆ TROCHĘ CZASU NA PRACĘ Z PSEM??GACEK JEST W OGROMNEJ POTRZEBIE,BO JEGO PROBLEMY WZIEŁY SIĘ PRZEZ CZŁOWIEKA,PRZEZ TO,ZE KTOŚ KIEDYŚ KUPIŁ GO JAKO ZABAWKĘ I ZEPSUŁ!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...