Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze..co tu taka cisza??????? napiszcie coś więcej o tych 3-latkach :razz: Kropce i Kresce.... toz to młodziutkie jeszcze sunie....jak sie zachowują...

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Baron jest już w nowym domu
Stefan rónież
Kropka dziś jedzie do domu

pierwszy post uaktualniony

dziś jeszcze wkleję nowe buldożki;

dwa szczeniaczki i dwie suczki

Posted

W Bytomiu w schronisku jest ok 10 mies buldożek, dzisiaj dowiedziałam się od mojego weta.
Widziałam z nim filmik, przekochany, ale bardzo płakał..Zdaję się, był biały w czarne plamy.

Posted

Co? Mogę prosić o fotki tego psiaka? 3 miesiące temu znalazłam w Rudzie Śląskiej 7 miesiecznego buldożka tez białego w czarne łaty. Ale znałazł sie właściciel. Żałuję, bo był straszny. :shake::shake: Ale musiałam go oddać z powrotem. Teraz by pasowało, że ma 10 miesiecy. Pies czy suczka?? Kilka dni płakałam za tym psem, bo tak mi go było szkoda. Czy macie może jakiś kontakt z tym schronem?

Posted

Zdaję się, to pies.
Nie mam kontaktu z tym schronem, nie wiem czy on chce mieć kontakt z kimś z zewnątrz. Mogę zadzwonić do weta i wypytać, co i jak.
Już nawet miałyśmy rozmowę z Atlantydą o wyciągnięciu go stamtąd,
ale z tego co pamiętam jest na kwarantannie, więc schronisko go na pewno teraz nie wyda. Jest w boksie, sam.

tel do schronu jak coś
32 395 21 75

Posted

A są tu jakieś dziewczyny z tamtego schroniska? Czy tam nie wolontariatu? Tak bardzo chciałabym wiedzieć czy to ten sam. Jak okaże się ten sam to pozniej napisze Wam jaka historia była z tym, którego znalazłam. Normalnie cyrk. :shake::angryy:

Posted

Oni w ogóle nie chcą wolontariuszy, bo 'mają pracowników eteatowych', dla mnie to kompletna bzdura, ale to inna sprawa.
Ja zadzwonię do weta, który jest tam wetem schroniskowym i wypytam go o wszystko.

Posted

a.kcka napisał(a):
Barddzo byłabym zainteresowana maleństewkiem ;)

Nie no padłam trupem. Dziewczyno kiedy sobie odpuścisz? Najpierw wysyłasz maile z groźbami a teraz liczysz na to, że dostaniesz psa?:mad:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Nie no padłam trupem. Dziewczyno kiedy sobie odpuścisz? Najpierw wysyłasz maile z groźbami a teraz liczysz na to, że dostaniesz psa?:mad:

maile z groźbami?? chyba jakaś pomyłka i jak komuś zalezy to wybacz ale sie stara

Posted

Asta17 napisał(a):
Wiedzie już coś o tym buldożku z Bytomia??:roll:

No tylko tyle, że jest na kwarantannie ok 7 dni, znaleziony chyba w TG,
ja niestety nie mam kiedy tam jechać, bo jak wracam od siebie z azylu, to bytomski już zamknięty.
Atlandyta tam była. Mówiła, że mialaby dla neigo jakiś dt.
Jestem praktycznie pewna, że nie zostanie on teraz wydany, bo jest na kwarantannie. Poza tym, na pewno na niego już pelno chętnych jest:roll:
Zasugerowałam Atlantydzie, żeby porozmawiała z kierowniczką po ludzku-że pies jest łakomym kąskiem do pseudo, żeby go wydała..albo przynajmniej wykastrowała przed adopcją.

Posted

Przeglądałam strone wolontariuszy e schronisku na Paluchu i znalazłam tam w nowoprzyjętych psiakach Buldoga Angielskiego.

Strona o bezdomych zwierzakach...

Jest w "Nowych psiakach" 14 marca pierwsza strona. Psiak trafił do schroniska w ubiegły piatek. nr 748/09

Pewnie już o tym wiecie, ale jak go zauważyłam to aż głupio było do buzdożków nie wrzucić.

Gdyby zaistniała taka potrzeba to moge podjechać w weekend do schroniska i dowiedzieć się o nim czegoś więcej
Pozdrawiam.

Posted

dzięki Karolino

ten pies jest ponoć na Paluchu po raz drugi - ma właścicieli. Mam nadzieję, ze już go odebrali. Warto sprawdzić.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...