Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

netti1 napisał(a):
kto szuka przyjaciela buldożka?

Ja,ja :loveu:,ale pewno nie pozwolicie mi na żadnego bo mam juz niezłe stadko czworonogów w domu.......
Boże dziewczyny ,skąd te piękne psiaki znajdują sie do adopcji......:shake: to nieprawdopodobne....i porażające......
Jesli bedzie kiedys potrzeba to oferuję swoją pomoc i dodam że nie przerażają mnie trudne adopcje.
Trzymam kciuki za najlepsze domki:kciuki::thumbs:

Posted

Mam prośbę;

ponieważ znów mamy sporo buldożków szukających domów, a za kilka dni przybędą kolejne, proszę osoby, które były i nadal są zainteresowane adopcją buldożka, o wpisywanie się tu na wątku. Najlepiej w sposób taki;

skad jest dom
jakie są warunki
czy są inne zwierzęta i jakie
jakim buldozkiem jest dom zainteresowany
( konkretnie, czyli, który z buldożków obecnie szukających domu i ogólnie, czyli jaki tyyp buldożka - starszy, młodszy, pies, suczka, tylko zdrowy, czy może być do leczenia itp )
ile czasu pies spędzałby w domu sam
od kiedy dom może zaadoptować buldożka
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna

trochę tego jest, ale to by nam bardzo ułatwiło pracę

dzięki

Posted

skad jest dom sulejówek koło warszawy
jakie są warunki duży dom , duży ogród, młoda para
czy są inne zwierzęta i jakie buldożka 7 miesięczna Tosia i kotka o imieniu Maciek około 3lat
my jesteśmy zainteresowani adopcją buldożka szczeniaka do 1roku. płeć nie gra dużej roli ale chyba suczka była by najlepsza
ile czasu pies spędzałby w domu sam to zalezy od dnia ale raczej jesteśmy wiekszość czasu w domu, czasami bywają dni że jesteśmy w pracy i na uczelni dość długo ale nie cały tydzień
od kiedy dom może zaadoptować buldożka
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna zawsze.

Posted

W takim razie zostawie swoje dane z ccha nadzieja ze moze nadejdzie ten dzien kiedy bulwa zostanie ze mna forever :)

skad jest dom obrzeża Poznania
jakie są warunki trzypokojowe mieszkanie w sasiedztwie puszczy, mlode narzeczeństwo
czy są inne zwierzęta i jakie 1,5 roczny kroliczek
kazdym samotnym pieskiem, ktory potrafi przetrzymac czas kiedy jestesmy na zajeciach lub w pracy, nie wykazujacy agresji
ile czasu pies spędzałby w domu sam to zalezy od dnia, ale nie sadze aby ten czas przekraczal 6-8 godzin; popoludnia i weekendy cale dla pieska
od kiedy dom może zaadoptować buldożka od drugiej polowy lutego
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna zawsze.

Posted

Na razie ze wzgledu na sytuacje (studia dzienne, praca) DT, choc nie ukrywam ze marze o piesku na stale. Jak tylko cos u mnie drgnie napewno bede pisac. Poki co jednak chetnie przechowam bulwe i pomoge jej z domkiem stalym, podratowaniem zdrowia itd. Udzielam sie takze w innych watkach, wiec nie gwarantuje np czy za miesiac nie bede miala malego lokatora. Ale prosze pisac, moze akurat bede mogla pomoc :)

Posted

skad jest dom- Kraków dzielnica Krowodrza , blisko Błoń
jakie są warunki- 3 pokojowe mieszkanie
czy są inne zwierzęta i jakie- Tak. Buldożek Francuski Pepi ma 1rok i 7 miesięcy, kundelek Sonia 14 letnia
- Chanel. Ponieważ jest w Krakowie . Psiaczek jak coś nie będzie sie męczył w trakcie podróży. Blisko jest również wizyta przedadobcyjna .
ile czasu pies spędzałby w domu sam- Powiem tak. Mieszkam z babcia i dziadkiem więc zawsze ktoś jest w domu. Jadąc na wakacje albo gdzieś na weekend towarzystwo psiaków jedzie zawsze z nami:)
od kiedy dom może zaadoptować buldożka- na razie jest u nas remont więc jakoś w lutym
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna-jak wyżej

Posted

skad jest dom okolice Polkowic
jakie są warunki domek jednorodzinny
czy są inne zwierzęta żadne
jakim buldozkiem jest dom zainteresowany wszystkimi z tego postu cudowne są najbardziej chanelką;)ile czasu pies spędzałby w domu sam malusio ciągle ktoś jest w domu w przyblizeniu 2-3 h
od kiedy dom może zaadoptować buldożka od dziś:)
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna
jutro:)

czy mogłabym poprosić o kontakt na gg nie zawsze działa mi internet niestety 7653411 :* pozdrawiam

Posted

dziś maleńka Chanel przyjechała z Krakowa do swojego nowego domu w Warszawie, a Maksio z Warszawy pojechał do nowego domu do Krakowa :-)

bardzo się cieszymy :-)

Posted

a.kcka napisał(a):
a kiedy my sie czegoś dowiemy??

dziewczyny sa bardzo zajete...ciągle gdzies jeżdżą i załatwiają domu...
do adopcji są na razie trzy pieski w pierwszym poście...który Cie najbardziej interesuje, zawsze dopasowujemy dom do psa :)

Posted

skad jest dom: Zgorzelec

jakie są warunki: 4pokoje, kuchnia, lazienka, +remontowane poddasze, czyli kolejne 3 pokoje, dosyc duze podworko.

czy są inne zwierzęta i jakie: pies kundelek lat 15, swinka morska :eviltong:

jakim buldozkiem jest dom zainteresowany: wszystkie 3 z pierwszego posta mi odpowiadaja, choc napewno moge wziasc tylko jednego

ile czasu pies spędzałby w domu sam: mieszkam z mama, babcia i dwiema siostrami, takze piesek napewno nie bedzie sie czul samotny, gdyz praktycznie caly czas jest ktos w domu

od kiedy dom może zaadoptować buldożka: od zaraz

kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna: natychmiast :)

Posted

skad jest dom:Poniatowa,okolice Lublina
jakie są warunki:domek jednorodzinny,duzy ogrod
czy są inne zwierzęta i jakie:kundelek(przygarniety),bokser7latek(lagodny),2 koty
jakim buldozkiem jest dom zainteresowany:chodzi mi o pieska spokojnego,poniewaz mam 5cio letniego synka,plec obojetna!wiek tak do 4latek,ale w z pieskow ktore sa na zdjatkach to decydowalabym sie na Malego szczeniaczka!!!!!!!!

ile czasu pies spędzałby w domu sam:bardzo zadko,zazwyczaj w domku jest przynajmniej 1dna osoba!!!
od kiedy dom może zaadoptować buldożka:natychmiast
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna:rowniez od zaraz

Karolina

Posted

a.kcka napisał(a):
a ktoś pamięta o mojej osobie??

Bosz cierpliwości, dziewczyny mają pełne ręce roboty. Przyjdzie i na Ciebie kolej.:cool1:

ps. już tu była taka jedna co jej się spieszyło a teraz przepadła jak kamień w wodę.:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...