lavinia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 pierwszy post uaktualniony - są nowe buldożki do adopcji
magda bb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 netti1 napisał(a):kto szuka przyjaciela buldożka? Ja,ja :loveu:,ale pewno nie pozwolicie mi na żadnego bo mam juz niezłe stadko czworonogów w domu....... Boże dziewczyny ,skąd te piękne psiaki znajdują sie do adopcji......:shake: to nieprawdopodobne....i porażające...... Jesli bedzie kiedys potrzeba to oferuję swoją pomoc i dodam że nie przerażają mnie trudne adopcje. Trzymam kciuki za najlepsze domki:kciuki::thumbs:
lavinia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Mam prośbę; ponieważ znów mamy sporo buldożków szukających domów, a za kilka dni przybędą kolejne, proszę osoby, które były i nadal są zainteresowane adopcją buldożka, o wpisywanie się tu na wątku. Najlepiej w sposób taki; skad jest dom jakie są warunki czy są inne zwierzęta i jakie jakim buldozkiem jest dom zainteresowany ( konkretnie, czyli, który z buldożków obecnie szukających domu i ogólnie, czyli jaki tyyp buldożka - starszy, młodszy, pies, suczka, tylko zdrowy, czy może być do leczenia itp ) ile czasu pies spędzałby w domu sam od kiedy dom może zaadoptować buldożka kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna trochę tego jest, ale to by nam bardzo ułatwiło pracę dzięki
okurasan Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 skad jest dom sulejówek koło warszawy jakie są warunki duży dom , duży ogród, młoda para czy są inne zwierzęta i jakie buldożka 7 miesięczna Tosia i kotka o imieniu Maciek około 3lat jakim buldozkiem jest dom zainteresowany my jesteśmy zainteresowani adopcją buldożka szczeniaka do 1roku. płeć nie gra dużej roli ale chyba suczka była by najlepsza ile czasu pies spędzałby w domu sam to zalezy od dnia ale raczej jesteśmy wiekszość czasu w domu, czasami bywają dni że jesteśmy w pracy i na uczelni dość długo ale nie cały tydzień od kiedy dom może zaadoptować buldożka kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna zawsze.
ox88 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czy buldozki szukaja tez domow tymczasowych czy tylko stalych?
ox88 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W takim razie zostawie swoje dane z ccha nadzieja ze moze nadejdzie ten dzien kiedy bulwa zostanie ze mna forever :) skad jest dom obrzeża Poznania jakie są warunki trzypokojowe mieszkanie w sasiedztwie puszczy, mlode narzeczeństwo czy są inne zwierzęta i jakie 1,5 roczny kroliczek jakim buldozkiem jest dom zainteresowany kazdym samotnym pieskiem, ktory potrafi przetrzymac czas kiedy jestesmy na zajeciach lub w pracy, nie wykazujacy agresji ile czasu pies spędzałby w domu sam to zalezy od dnia, ale nie sadze aby ten czas przekraczal 6-8 godzin; popoludnia i weekendy cale dla pieska od kiedy dom może zaadoptować buldożka od drugiej polowy lutego kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna zawsze.
Inez de Villaro Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Rozumiem, że na razie wchodzi w grę tymczas??? czy jednak ds??? bo jesli chodzi o ds to jest kilka bulw juz teraz!
ox88 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Na razie ze wzgledu na sytuacje (studia dzienne, praca) DT, choc nie ukrywam ze marze o piesku na stale. Jak tylko cos u mnie drgnie napewno bede pisac. Poki co jednak chetnie przechowam bulwe i pomoge jej z domkiem stalym, podratowaniem zdrowia itd. Udzielam sie takze w innych watkach, wiec nie gwarantuje np czy za miesiac nie bede miala malego lokatora. Ale prosze pisac, moze akurat bede mogla pomoc :)
joannaw Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Buldożki w potrzebie przypominają się. Czy nie ma żadnych chętnych do adopcji oczekujących na dom psiaków?
Monia i Pepi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 skad jest dom- Kraków dzielnica Krowodrza , blisko Błoń jakie są warunki- 3 pokojowe mieszkanie czy są inne zwierzęta i jakie- Tak. Buldożek Francuski Pepi ma 1rok i 7 miesięcy, kundelek Sonia 14 letnia jakim buldozkiem jest dom zainteresowany - Chanel. Ponieważ jest w Krakowie . Psiaczek jak coś nie będzie sie męczył w trakcie podróży. Blisko jest również wizyta przedadobcyjna . ile czasu pies spędzałby w domu sam- Powiem tak. Mieszkam z babcia i dziadkiem więc zawsze ktoś jest w domu. Jadąc na wakacje albo gdzieś na weekend towarzystwo psiaków jedzie zawsze z nami:) od kiedy dom może zaadoptować buldożka- na razie jest u nas remont więc jakoś w lutym kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna-jak wyżej
a.kcka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 skad jest dom okolice Polkowic jakie są warunki domek jednorodzinny czy są inne zwierzęta żadne jakim buldozkiem jest dom zainteresowany wszystkimi z tego postu cudowne są najbardziej chanelką;)ile czasu pies spędzałby w domu sam malusio ciągle ktoś jest w domu w przyblizeniu 2-3 h od kiedy dom może zaadoptować buldożka od dziś:) kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna jutro:) czy mogłabym poprosić o kontakt na gg nie zawsze działa mi internet niestety 7653411 :* pozdrawiam
lavinia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 dziś maleńka Chanel przyjechała z Krakowa do swojego nowego domu w Warszawie, a Maksio z Warszawy pojechał do nowego domu do Krakowa :-) bardzo się cieszymy :-)
Inez de Villaro Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a.kcka napisał(a):a kiedy my sie czegoś dowiemy?? dziewczyny sa bardzo zajete...ciągle gdzies jeżdżą i załatwiają domu... do adopcji są na razie trzy pieski w pierwszym poście...który Cie najbardziej interesuje, zawsze dopasowujemy dom do psa :)
spoon3er Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 skad jest dom: Zgorzelec jakie są warunki: 4pokoje, kuchnia, lazienka, +remontowane poddasze, czyli kolejne 3 pokoje, dosyc duze podworko. czy są inne zwierzęta i jakie: pies kundelek lat 15, swinka morska :eviltong: jakim buldozkiem jest dom zainteresowany: wszystkie 3 z pierwszego posta mi odpowiadaja, choc napewno moge wziasc tylko jednego ile czasu pies spędzałby w domu sam: mieszkam z mama, babcia i dwiema siostrami, takze piesek napewno nie bedzie sie czul samotny, gdyz praktycznie caly czas jest ktos w domu od kiedy dom może zaadoptować buldożka: od zaraz kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna: natychmiast :)
kajina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pani Dorotko bardzo prosze o wiadomosc na moj adres [email protected] dzwonilam do pani w sprawie szczeniaczka-Malego!!!Bardzo mi zalezy a w sumie nie uzyskalam najwazniejszych informacji,ktore mialam otrzymac!Karolina
kajina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 skad jest dom:Poniatowa,okolice Lublina jakie są warunki:domek jednorodzinny,duzy ogrod czy są inne zwierzęta i jakie:kundelek(przygarniety),bokser7latek(lagodny),2 koty jakim buldozkiem jest dom zainteresowany:chodzi mi o pieska spokojnego,poniewaz mam 5cio letniego synka,plec obojetna!wiek tak do 4latek,ale w z pieskow ktore sa na zdjatkach to decydowalabym sie na Malego szczeniaczka!!!!!!!! ile czasu pies spędzałby w domu sam:bardzo zadko,zazwyczaj w domku jest przynajmniej 1dna osoba!!! od kiedy dom może zaadoptować buldożka:natychmiast kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna:rowniez od zaraz Karolina
Chefrenek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a.kcka napisał(a):a ktoś pamięta o mojej osobie?? Bosz cierpliwości, dziewczyny mają pełne ręce roboty. Przyjdzie i na Ciebie kolej.:cool1: ps. już tu była taka jedna co jej się spieszyło a teraz przepadła jak kamień w wodę.:cool3:
Inez de Villaro Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a.kcka napisał(a):a ktoś pamięta o mojej osobie?? a dostałas moje pw z zaproszeniem na forum adopcyjne??? Tam się zarejestruj! Tutaj nie zawsze jest czas zagladać!
Recommended Posts