Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pierwszy post uaktualniony

domy znalazły;

Kreska
Fredek
Krysia
Maggie
Gacek
- zostaje u swych państwa

domu nadal szukają

Coca - ina
Pershing
Mania
i
Bromba
:loveu:

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

witam,
jestem zainteresowana adopcją Bromby. Dzwoniłam do jednej z Pań w tej sprawie i napisałam też maila na adres podany na pierwszej stronie. (mój adres e-mail to [email protected]). Pani, z którą rozwiałam powiedziała, że mam poczekać, aż coś więcej będzie wiadomo na temat Bromby. Tak więc czekam. Chciałam tylko zasygnalizować swoją obecność na forum :-) pozdrawiam serdecznie

Posted

Benia-b napisał(a):
Matko i córko:crazyeye: Buldoży bassecik?:shock:

Bo niedługpo Beniu zamiast adopcje.buldożków będziemy się nazywali adopcje.karakanów :cool3:

Posted

agata-air napisał(a):
Bo niedługpo Beniu zamiast adopcje.buldożków będziemy się nazywali adopcje.karakanów :cool3:

Jesssssu..nieeeeee....karakanów?:mdleje:

Posted

Bromba jest pod opieką Agnieszki z SOS bassetów, tak więc to ona może udzielic informacji o ewentualnej adopcji suni

dziękujemy Agnieszcze za szybką pomoc i zaoferowanie DT dla Bromby :-)

Posted

oliva64 napisał(a):
zostawie numer tel do siie i prosze o kontakt . 504 322 918

Hm..
W pierwszym poście są trzy nr telefonów pod które możesz zadzwonić;)

Posted

oliva64 napisał(a):
zostawie numer tel do siie i prosze o kontakt . 504 322 918

Zlituj sie kochana...mój ostatni rachunek telefonu w sprawach adopcyjnych wyniósł kilkaset złotych...
Łatwiej jest chetnemu wykonać jeden telefon niż nam obdzwaniac wszystkich chetnych...:shake:

Posted

Pershing to 6 miesięczny buldog angielski, super rasowy,
Piesek ma zwyrodnienie kręgosłupa, ale ładnie chodzi, załatwia się na dworze. W tej chwili czeka go zabieg oczu, ma typowy dla buldożków przerost trzeciej powieki,
Jest super łagodny, wspaniały.
Szukamy dla niego domku,Dobrze byłoby z ogródkiem.
Jeżeli ktoś kocha buldogi to prawdziwe ciacho,

Posted

Witajcie. Znalazłam takie oto ogłoszenie i pomyślałam, że tu umieszczę....

Witam,oddam psa tylko w dobre ręce ,bo na to zasługuje.Zwierzak ma 10 miesięcy ,jest dobrze karmiony (Royal Canin) ,posiada książeczkę zdrowia.Benek to sympatyczna psina ,lubi się bawić ,nie sprawia żadnych problemów.Oczekuje dużej miłości od właściciela i chętnie oddaje się tresurze.Swoim błagalnym spojrzeniem potrafi zapewnić sobie niezliczoną dawkę pieszczot.Niestety oddajemy pieska ,gdyż nie mamy już czasu się nim opiekować.Coraz więcej czasu poświęcamy pracy.Kontakt poprzez e-mail lub telefonicznie 513-521-729.
Oddam wspaniałego Mopsa (mieszaniec) (605012081) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

ten czarny jest super. mąz na takiego choruje. Gdyby nie to, że mamy beagle'a który nie zabardzo toleruje małe psy to byśmy go przygarneli. Można prosić więcej info o tej czarnej suni
tj wiek, czy ma jakieś chroby zapytam się kolezanki czy by nie przygarneła

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...