lavinia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 pierwszy post uaktualniony domy znalazły; Kreska Fredek Krysia Maggie Gacek - zostaje u swych państwa domu nadal szukają Coca - ina Pershing Mania i Bromba :loveu:
remedios1983 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 witam, jestem zainteresowana adopcją Bromby. Dzwoniłam do jednej z Pań w tej sprawie i napisałam też maila na adres podany na pierwszej stronie. (mój adres e-mail to [email protected]). Pani, z którą rozwiałam powiedziała, że mam poczekać, aż coś więcej będzie wiadomo na temat Bromby. Tak więc czekam. Chciałam tylko zasygnalizować swoją obecność na forum :-) pozdrawiam serdecznie
remedios1983 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ojej, to szkoda.. znaczy świetnie, że znalazła dom :-) (jak rozumiem). No nic, to szukam dalej jakiejś psiej sierotki dla siebie.
netti1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a czy adopcja jakiegoś starszego psiaka nie wchodzi w grę?buldogi angielskie czekają...
ewka8 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A moze pershing, 6 miesięczny szczeniaczek buldoga angielskiego, łagodny kochany Jest od dzisiaj u mnie na tymczasie.
agata-air Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Benia-b napisał(a):Matko i córko:crazyeye: Buldoży bassecik?:shock: Bo niedługpo Beniu zamiast adopcje.buldożków będziemy się nazywali adopcje.karakanów :cool3:
gameta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ale Bromba świetna - czemu adopcja nie aktualna ? Normalnie uszy jak Dumbo :loveu:
Benia-b Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 agata-air napisał(a):Bo niedługpo Beniu zamiast adopcje.buldożków będziemy się nazywali adopcje.karakanów :cool3: Jesssssu..nieeeeee....karakanów?:mdleje:
lavinia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Bromba jest pod opieką Agnieszki z SOS bassetów, tak więc to ona może udzielic informacji o ewentualnej adopcji suni dziękujemy Agnieszcze za szybką pomoc i zaoferowanie DT dla Bromby :-)
oliva64 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 WITAM mnie interesuje super pershing czy mogla ym dowiedziec sie cos wiecej o jego charakterze? pozdrawiam
oliva64 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 zostawie numer tel do siie i prosze o kontakt . 504 322 918
Benia-b Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 oliva64 napisał(a):zostawie numer tel do siie i prosze o kontakt . 504 322 918 Hm.. W pierwszym poście są trzy nr telefonów pod które możesz zadzwonić;)
Inez de Villaro Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 oliva64 napisał(a):zostawie numer tel do siie i prosze o kontakt . 504 322 918 Zlituj sie kochana...mój ostatni rachunek telefonu w sprawach adopcyjnych wyniósł kilkaset złotych... Łatwiej jest chetnemu wykonać jeden telefon niż nam obdzwaniac wszystkich chetnych...:shake:
ewka8 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pershing to 6 miesięczny buldog angielski, super rasowy, Piesek ma zwyrodnienie kręgosłupa, ale ładnie chodzi, załatwia się na dworze. W tej chwili czeka go zabieg oczu, ma typowy dla buldożków przerost trzeciej powieki, Jest super łagodny, wspaniały. Szukamy dla niego domku,Dobrze byłoby z ogródkiem. Jeżeli ktoś kocha buldogi to prawdziwe ciacho,
mortikia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witajcie. Znalazłam takie oto ogłoszenie i pomyślałam, że tu umieszczę.... Witam,oddam psa tylko w dobre ręce ,bo na to zasługuje.Zwierzak ma 10 miesięcy ,jest dobrze karmiony (Royal Canin) ,posiada książeczkę zdrowia.Benek to sympatyczna psina ,lubi się bawić ,nie sprawia żadnych problemów.Oczekuje dużej miłości od właściciela i chętnie oddaje się tresurze.Swoim błagalnym spojrzeniem potrafi zapewnić sobie niezliczoną dawkę pieszczot.Niestety oddajemy pieska ,gdyż nie mamy już czasu się nim opiekować.Coraz więcej czasu poświęcamy pracy.Kontakt poprzez e-mail lub telefonicznie 513-521-729. Oddam wspaniałego Mopsa (mieszaniec) (605012081) - Aukcje internetowe Allegro
wandula Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Rozesłałam po znajomych maile ze zdjęciami i opisami mopsika pręgowanego i mopsiczki Betti.Czekam na odpowiedzi od ludzi.
ewka8 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Buldogi to super rasa, Te starsze sunie takie łagodne i kochane, Kto je pokocha
ysmay Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ten czarny jest super. mąz na takiego choruje. Gdyby nie to, że mamy beagle'a który nie zabardzo toleruje małe psy to byśmy go przygarneli. Można prosić więcej info o tej czarnej suni tj wiek, czy ma jakieś chroby zapytam się kolezanki czy by nie przygarneła
invictus hilaritas Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ten czarny mały to raczej nie jest do adopcji :)
Recommended Posts